Warning: require(/home/www/kuf.dk/wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/kuf.dk/index.php on line 17

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/www/kuf.dk/wp-blog-header.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/www/kuf.dk/index.php on line 17
Kulturhuset Rejsestalden

Kulturhuset Rejsestalden

Hovedgaden 29 A
3630 Jægerspris
Tlf: 4750 3489 Fax: 4750 5656
Hjemmeside
Åbent: Ma.-ti., to.-fr. kl. 10-15, on. kl. 12-18, sø. kl. 13-17

I Kulturhuset Rejsestalden er der skiftende udstillinger og mange forskellige kulturelle arrangementer. Se den månedlige aktivitetskalender på www.frederikssund.dk eller tilmeld dig nyhedsbrevetViser 7 events fra/efter 19. jul. 2018

Kunstudstilling 5-2018 // Anne Koldsø

Ons. d. 20. juni til søn. d. 29. juli 2018, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Realistisk, figurativt maleri i Rejsestalden. Der er fernisering for alle interesserede søndag d. 24. juni kl. 14-16. Anne Koldsø er uddannet fra The Florence Academy of Art i Italien og maler primært portrætter og opstillinger. Hendes arbejde er realistisk figurativt med base i den klassiske franske akademitradition, men med et evident nordisk og samtidigt udtryk.

Anne Koldsø arbejder med virkeligheden som forlæg, og har således den portrætterede siddende, eller de opstillede objekter til et stillebenmaleri stående, ved siden af lærredet, som hun arbejder på. Således, og med intet andet end øjne, hånd, pensel og maling, skaber hun meget vellignende og stemningsmættede fortolkninger af den virkelighed hun ser.

Anne Koldsø kan bruge flere uger på et maleri, hvor hun med den akademiske tilgang og sin fordybelse frembringer vellignende og stemningsmættede portrætmalerier eller beskrivende og poetiske stillebenmalerier. Hun kan også på bare én dag, skabe et færdigt lille portrætstudie eller tage sit staffeli med udendørs og studere landskaberne på sin vej. Disse små studier har et mere luftigt og impressionistisk udtryk. På udstillingen er der både grundigt gennemarbejdede malerier og dagsstudier repræsenteret.

Anne Koldsø siger selv om sin fascination og inspiration ved malerkunsten: "Verden omkring mig inspirerer mig generelt meget. Jeg kan lide at arbejde efter virkeligheden, studere hvordan lyset falder over objekterne og gengive min fornemmelse af det sete i malerier. Ved stillebenmalerier kan jeg godt lide at arbejde med objekter af forskellige størrelser, former og teksturer for at skabe et dynamisk og inspirerende motiv. Ofte kredser mine opstillinger omkring små køkkentableauer. Det inspirerer mig, fordi jeg også er glad for at udfolde mig i et køkken, og samtidig finder jeg en ro i udtrykket - i både føderåvarer og køkkengrej, som jeg godt kan lide at arbejde med i mine stillebensmalerier. I portrætmalerier bliver jeg inspireret af så forskellige vi er som mennesker. vores individuelle personligheder, karaktertræk, mimik og udtryk - ja, alt det, der er særegent for os hver især og det er en fornøjelse og evig inspirationskilde at studere mine medmennesker og indfange essensen af personlighed og udtryk i et maleri."

Læs og se mere: www.annekoldso.com

Kunstudstilling 6-2018 // Anne Ravn

Ons. d. 8. august til tor. d. 27. september 2018, i Rejsestaldens åbningstid.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Lokal keramiker udstiller i Rejsestalden. Der er fernisering for alle søndag d. 12. august, hvor Rejsestalden byder på et glas. Anne Ravn er en kunstner med mange jern i ilden. Under brandet Anne Ravn Design tilbyder hun både unikakeramik, blomsterbinding og buketter til enhver lejlighed samt tasker, kurve og deslige i pileflet.

Anne Ravn lægger i sit kunstneriske arbejde med keramikken særligt vægt på formgivning, hvortil hun henter stor inspiration i naturen og dens organiske former. Også farve og overflade er noget, hun tillægger stor værdi i skabelsen af sin unikke keramik. Alt sammen for at opnå den helt rigtige udtryksform. Kendetegnet ved Anne Ravn som keramiker er derfor også, at hun selv blander ler og glasurer til sin keramik, der rummer både kakler til vægbeklædning, vaser, skåle, fade, fyrfadsstager og andre dekorationsgenstande. Hun arbejder fortrinsvist med stentøjsler og porcelæn, og brændingen udføres for det meste ved brændefyring samt sodaglasering eller den japanske rakubrænding, der giver overfladen dens særlige unika karakter.

Anne Ravn er oprindeligt uddannet fra kunsthåndværkerskolen Engelsholm i 1979 og sidenhen på skolen for brugskunst i 1987, hvor hun gik på linjen for keramik og glas. Hun holder til på Kignæsgården i Jægerspris, hvor hun fra sit værksted har rigt udkig til sin store inspirationskilde, naturen

En nat

Fre. d. 17. og lør. d. 18. august 2018, kl. 19.45-10.
Pris: (Entré: 50)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Vi rykker dig ud af dine vante rammer og tager dig med ud på en Night Performance et hemmeligt sted i Jægerspris. Du skal sove under åben himmel sammen med cirka 30 andre tilmeldte gæster, og så siger vi ikke mere. Vi mødes på Rejsestaldens gårdsplads kl. 19:45.

Pakkeliste:
  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Hovedpude
  • Blødt og varmt tøj til natten. Vigtigt med et par tørre varme sokker. Nathue.
  • Fodtøj der kan tåle at blive beskidt, og som du går godt i.
  • Ørepropper
  • Lommelygte
  • Myggebalsam
  • Regntøj
  • En liter vand


Du får udleveret en tandbørste, en aftensnack med kaffe og en let morgenmad. Der vil være et toilet i nærheden. Vær forberedt på lidt små overraskelser.

Deltagelse sker på EGET ANSVAR og man skal være fyldt 12 år. Billet koster 50 kr. Køb billet.

OBS! Hvis vejret er dårligt, sender vi besked ud til alle deltagere via sms fredag formiddag, om arrangementet bliver aflyst eller om vi sover indenfor.

Sådan fejrer vi Rejsestaldens 23 års fødselsdag i år. Velkommen til en ekstraordinær oplevelse i det fri
Pris: (Gratis)
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Vi cykler stille og roligt gennem Nordskoven, hvor vi nyder den helt fantastiske skov. Vi cykler til Kulhuse, hvor vi spiser den medbragte mad. Husk penge til en af de berømte Hansen Is.

Koncert med Juncker duo

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 190 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Dansk pop med underfundige tekster. Musik mellem Fjordene får besøg af Juncker. Endnu en intimkoncert i Rejsestalden.

Koncert med Kajsa Vala

Lør. d. 30. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 160 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Den unge Kajsa Vala byder på americana fra Århus. Hun sammenlignes med Emmylou Harris og Steve Earle. Det bliver en intim musikalsk oplevelse i Rejsestaldens hyggelige lokale.

Gravhøjenes mennesker

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Standard 80 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Forelæsning ved direktør, dr.phil. Klaus Ebbesen.


Warning: require(/home/www/kuf.dk/wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/kuf.dk/index.php on line 17

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/www/kuf.dk/wp-blog-header.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/www/kuf.dk/index.php on line 17