Kulturkalender

Kulturhuset Rejsestalden

Kulturhuset Rejsestalden

Hovedgaden 29 A
3630 Jægerspris
Tlf: 4750 3489 Fax: 4750 5656
Hjemmeside
Åbent: Ma.-ti., to.-fr. kl. 10-15, on. kl. 12-18, sø. kl. 13-17

I Kulturhuset Rejsestalden er der skiftende udstillinger og mange forskellige kulturelle arrangementer. Se den månedlige aktivitetskalender på www.frederikssund.dk eller tilmeld dig nyhedsbrevetViser 8 events fra/efter 5. apr. 2020

Pris: (Entré: 50 kr for medlemmer / 100 kr for gæster - Købes ved indgangen)
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Hellig viden fra mayaerne kaldet Lyssprog , "light language " er en af de ældste visdomme fra mayaerne. I energifeltet af din aura får tanker og følelser udtryk. Oplev en demonstration af en lyssprog healing og få en gruppe healing! Kik gerne ind på www.haf-hornsherred.dk for at se mere om vores arrangementer

Dyr og spiritualitet v/Charlotte Banff

Onsdag den 22. april 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr for medlemmer / 100 kr for gæster - købes ved indgangen)
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Dyr er fantastiske spirituelle væsener og der er så meget vi mennesker kan lære fra dyrene. De deler gerne deres liv med os og hvis vi lytter til deres visdom, kan vi lære så utroligt meget om os selv. Mange af de dyr, som er omkring os i vores liv, hører. Kik gerne ind på www.haf-hornsherred.dk for at se mere om vores arrangementer

NATUR'ligvis: klima-, natur- og miljøfestival

Mandag den 11. til søndag den 17. maj 2020, se de enkelte arrangementer.
Pris: (Entré: Forskellige priser/gratis adgang)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Festivaldage med fokus på natur, klima og miljø. Rejsestalden inviterer til meget mellem himmel og jord, når festivalen NATUR'ligvis løber af stablen. Bliv klogere på klimaet, når Jesper Theilgaard fortæller i foredraget Mellem orkaner og klimaændringer, kast dig ud i at redde verden på to timer med energiske Rasmus Thirup Beck, byg en bivuak med Mette Mortensen fra Alene i vildmarken, oplev naturen fra en cykel eller på gåben, se naturkunst og fabelagtige film, få repareret dine ødelagte ting, hør om at dyrke din have giftfrit, besøg permalandbruget på Svanholm og bliv klogere på genbrug.

Der er både gratis arrangementer og betalingsarrangementer. Vær opmærksom på, at nogle arrangementer udsælges hurtigt

Lær at bygge en bivuak med Mette Mortensen

Onsdag den 13. maj 2020, kl. 16-19.30.
Pris: (Entré: 250 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
På kurset gennemgås og trænes de helt simple teknikker og metoder til opsætning af et primitivt ly. Kurset er for dig, der ikke har den store erfaring med opsætning af et tarp (et tarp er kort fortalt blot en presenning, der selvfølgelig kan fås i et væld af varianter, kvaliteter, udformninger og prisklasser). Vi kommer til at arbejde med teknikker til opsætning i både skov, fjeld og flad mark (hvad gør man eksempelvis hvis man ikke har nogle træer omkring sig til at binde linen fast i) samt teknikker til at skærme sig optimalt fra vind og regn.

OBS! Foregår på Baunehøj Efterskole, Runegårdsallé 30, 3630 Jægerspris

Koncert med Yves Lambert Trio

Lørdag den 30. maj 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 160 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Traditionel fransk/canadisk musik med tre af de bedste!

Koncert med De Lyse Timer

Lørdag den 13. juni 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 160 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
Ny dansk musik med De Lyse Timer.

Min Mormors Gebis - Dissing & Las

Lørdag den 11. juli 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: Voksen med barn 50 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
En familieforestilling med trioen Dissing & Las på baggrund af Jacob Martin Striids forunderlig fortællinger for børn og voksne i alle aldre.

Dagskursus - En Dag Med Yoga Og Meditation

Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 10-16.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29 A, Jægerspris
En hel dag i yoga og meditationens tegn. Kom og forkæl dig selv, stress af og få indblik i emnet. Vi har været så heldige, at få Swami Murti herop til Jægerspris til en fantastisk dag med yoga, meditation og åndedræt. Der vil blive vekslet mellem teori og praktiske øvelser. Der vil blive taget hensyn til alle.

Swami mødte yogaen i 73 på Skandinavisk yoga og meditationsskole. Startede i 80 på sin instruktør uddannelse og har siden undervist rundt om i Norden.

Lidt om Swami Bháwaná Murti Saraswati

Swami Bháwaná Murti Saraswati er vokset op i Danmark. Han arbejdede som gartner i en årrække, indtil han mødte Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i 1973, da skolen lå på Nordkrog i Hellerup.

Efter en årrække med "on and off "yoga, besluttede han sig for at deltage på et meditationskursus (Antar Mauna) i 1979. Dette inspirerede ham så meget, at han flyttede ind i ashrammen (Yogaskolen) i København.

Efter et tremånederskursus i 1980 startede han så sin yogalæreruddannelse og blev boende i Håå (Skolens retreatcenter i Sverige) de næste par år og fortsatte derefter i skolens andre afdelinger.

I 1990 startede han sin egen afdeling af skolen i Esbjerg som han kørte i 5 år. Han har siden da undervist rundt om i Norden i yoga og meditation. Bor nu i Lyngby ved København og har travlt med at undervise special hold såsom øjenyoga, chakra kurser, meditation, firmayoga m.m. Han dyrker fortsat sin interesse for økologi og havebrug - og er desuden biavler.

Medbring selv let frokost, måtte og evt. tæppe.
Mød op i behageligt tøj.

Der vil blive serveret lidt snacks og drikkevare (te og vand).
Meld dig til en spændende dag.

Kursusledere:
Lotte Bonometti , 22588091, lottebonometti@gmail.com
Berit Elleholm, 42505022, beritelleholm@gmail.com

På dette dagskursus har Patient medlemmer fortrinsret. Det betyder at alle kan melde sig på, men er der Patient medlemmer på ventelisten, kan IKKE Patient medlemmer risikere at blive frameldt igen, selvfølgelig med refundering af det indbetalte. Men meld dig endelig til, vi vil gerne have kurset fuldt booket.

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


  • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
  • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
  • Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


  • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

    Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris