Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Karlsgårde Sø

Karlsgårde Sø

Karlsgårde Søvej
6800 Varde

Karlsgårde Sø og området omkring søen er et unikt naturområde med bl.a. rige friluftsmuligheder, kulturhistorie, naturgenopretning, Tambours Have og Karlgårdeværket med udstillingViser 2 events fra/efter 23. jul. 2019

8 Sep Natur

Karlsgårde Dag er Naturens dag

Søndag den 8. september 2019, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Karlsgårde Sø,
Karlsgårde Søvej, Varde
En bred vifte af forskellige foreninger arrangerer FAMILIEDAG rundt om Karlsgårde Sø. Der vil være naturoplevelser og fysiske udfordringer både til lands og til vands. En rigtig oplevelses- og aktivitetsdag for hele familien.
Vis kort
8 Sep Sejlads/roning

Karlsgårde Dag - Kom Og Prøv Sup

Søndag den 8. september 2019, kl. 11-16.
Pris: (Gratis)
Arrangør: Varde Sup Klub
Karlsgårde Sø,
Karlsgårde Søvej, Varde
Ved Karlsgårde dag 2019, kan du komme og prøve SUP, Varde SUP deltager nemlig. Det er ganske gratis at prøve, vi anbefaler at du tager skiftetøj med, eller noget som er hurtigt tørende, da vandgang kan ske. Vi har alt andet :). Ved Karlsgårde dag 2019, kan du komme og prøve SUP, Varde SUP deltager nemlig.

Det er ganske gratis at prøve, vi anbefaler at du tager skiftetøj med, eller noget som er hurtigt tørende, da vandgang kan ske.

Vi har alt andet :)

Der er mulighed for at komme og prøve SUP, og efterfølgende få en snak omkring mulighederne for at dyrke Stand Up Paddle i Varde og omegn.

Karlsgårde er et rigtig fint sted at tage oplevelse med dit board, her kan du både få en tur rundt på søen eller smutte ned på åen hvor turen ind til varde byder på både god motion, men også muligheder for at være helt stille og bare nyde naturen og dens lyde. Er du heldig ser du måske en laks spring eller en isfugl flyve rundt imellem træerne
Vis kort