Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
P-pladsen ved Tejnebjerg

P-pladsen ved Tejnebjerg

Porsmosevej
6854 HenneViser 2 events fra/efter 20. feb. 2020

7 Jul Natur

Snapsetur ved Filsø

Tirsdag den 7. juli 2020, kl. 18.30-21.30.
Pris: (Entré: Voksne 150 kr/børn 50 kr)
P-pladsen ved Tejnebjerg,
Porsmosevej, Henne
Vi starter turen med den storslåede udsigt fra Tejnebjerg på Filsø Hede. Derefter går vi over Filsø Hede til Storeholm Fugletårn ved Filsø. I får historien om naturgenopretningen af Filsø, naturpleje og klithedens dyr og planter. Dansksproget.

Vi starter turen med den storslåede udsigt fra Tejnebjerg på Filsø Hede. Derefter går vi over Filsø Hede til Storeholm Fugletårn ved Filsø. I får historien om naturgenopretningen af Filsø, naturpleje, klithedens dyr og planter, og I får nogle tips til gode snapseurter, og et par smagsprøver. Medbring snapseglas og poser til urter.

Turen er ca. 5 km lang. Dansksproget

Vis kort
10 Aug Natur

Snapsetur ved Filsø

Mandag den 10. august 2020, kl. 18.30-21.30.
Pris: (Entré: Voksne 150 kr/børn 50 kr)
P-pladsen ved Tejnebjerg,
Porsmosevej, Henne
Vi starter turen med den storslåede udsigt fra Tejnebjerg på Filsø Hede. Derefter går vi over Filsø Hede til Storeholm Fugletårn ved Filsø. I får historien om naturgenopretningen af Filsø, naturpleje og klithedens dyr og planter. Dansksproget. Vi starter turen med den storslåede udsigt fra Tejnebjerg på Filsø Hede. Derefter går vi over Filsø Hede til Storeholm Fugletårn ved Filsø. I får historien om naturgenopretningen af Filsø, naturpleje, klithedens dyr og planter, og I får nogle tips til gode snapseurter, og et par smagsprøver. Medbring snapseglas og poser til urter.

Turen er ca. 5 km lang. Dansksproget
Vis kort