Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Varde Sup Klub

Varde Sup Klub

Søndergade 49
6800 Varde
Tlf: 23645305

Varde Stand Up Paddle Klub er for dig som dyrker SUP eller ønsker at lære SUP at kende og komme ind i et fællesskab omkring sporten. For folk der aldrig før har prøvet det, er der mulighed for at starte op på introhold, her får du 4 kursusgange hvorefter du bør kunne opnå frigivelse, som klubmedlem. Det betyder at de nu har kendskab til de færdigheder som er nødvendige for at kunne få en succesoplevelse på SUP og fremadrettet kunne dygtiggøre dig. Som intromedlem skal u betale 600 kr. for en fuld sæson, de 200 er for introforløbet, og de 400 for betaling for det almindelige kontingent. Der tilbydes træning med uddannede trænere fra DSRF og andre gæste trænere. For de frigivne medlemmer afvikles fællesture og træninger efter deres ønsker for den kommende sæson. Der tilbydes også social cruise, fællesture hvor vi tager på opdagelse i nye og spændende områder eller bare snupper en hygge tur ad Varde ÅViser 4 events fra/efter 19. jun. 2019

22 Jun Sejlads/roning

Åbent Hus - Den Nationale Surf Dag

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 13-16.
Pris: (Pris: 0.00 kr)
Arrangør: Varde Sup Klub. Nysø P-Pladsen, Roustvej 106, Varde
Varde SUP klub vil rigtig gerne invitere dig til at komme og prøve SUP. Vi stiller op med instruktører og udstyr, det eneste du skal medbringe er hurtigt tørende tøj/badetøj, et håndklæde og dit gode humør. Resten sørger vi for. Varde SUP klub vil rigtig gerne invitere dig til at komme og prøve SUP.

Vi stiller op med instruktører og udstyr, det eneste du skal medbringe er hurtigt tørende tøj/badetøj, et håndklæde og dit gode humør.

Resten sørger vi for.

af praktiske årsager vil vi gerne have en tilmelding, således vi kan sikre du får lov at prøve
Vis kort
22 Jun Sejlads/roning

Sundown Cruise Og Vadehavs Tapas

Lør. d. 22. juni 2019, kl. 17-19.
Pris: (Pris: 144.00 kr)
Arrangør: Varde Sup Klub. Karlsgårdeværket, Karlsgårde Søvej 64, Varde
Du inviteres hermed på Sundown Cruise, ned af Varde Å. Samme står vi ud fra Karlsgårdeværket, og bevæger os i samlet flok imod Varde, hvor der bydes på en Tapas med lokale fødevarer. Du inviteres hermed på Sundown Cruise, ned af Varde Å, med efterfølgende Vadehavs tapas

Sammen står vi ud fra Karlsgårdeværket, og bevæger os i samlet flok imod Varde, hvor der bydes på en Tapas med lokale fødevarer.

Varde Å byder på en utrolig dejlig naturoplevelse.
Vi starter ud med træerne hængende indover åen, skabende en grøn tunnel, hvor igennem vi glider stille med strømmen.
Derfra går vi ud i ådalen og ser den åbne op, med små sving og grønne skrænter omkring os. her får man et rigtig godt intryk af hvordan åen i århundreder har skåret sig igennem landskabet.
Via ådelen bevæger vi os tilbage til byen og oplever hvordan mennesket har indtaget naturen.

Vi slutter af ved vandsportsområdet, nede ved sejlklubben, kajakklubben og ro klubben. Her vil der blive budt på tapas, hygge og røverhistorier.

Der kan også tilkøbes tapas til de som ikke deltager i turen
Vis kort
18 Aug Sejlads/roning

Summer Sup På Varde å

Søn. d. 18. august 2019, kl. 11-14.
Pris: (Pris: 100.00 kr)
Arrangør: Varde Sup Klub. Karlsgårdeværket, Karlsgårde Søvej 64, Varde
I forbindelse med Varde Å dagen afholdes der SUP Race (Stand Up Paddle) på Varde Å. ALLE kan deltage i "racet", der er delt op i tre grupper. I forbindelse med Varde Å dagen afholdes der SUP Race (Stand Up Paddle) på Varde Å

ALLE kan deltage i "racet", der er delt op i tre grupper
  • Seriøs (for dig som er vant til og elsker tempoet i et race) gennemførelsestid 1:00-1:15
  • Motionist (for dig som gerne vil konkurrence-elementet) gennemførelsestid 1:15-1:30
  • Hygge (for dig som gerne vil hygge og snakke turen igennem)gennemførelsestid 1:30-2:00

Har du ikke selv et board m.m. vil det være muligt at leje et hos Varde SUP Klub for kr. 200,-

Ruten er ca. 10 km på Varde Å fra Karlsgårde Værket til Varde Sejlklub, gennem det naturskønne område nordøst for Varde.

Vi padler med strømmen, forbi bl.a. Varde Golfklub, det gamle Varde Sommerland og Varde by. Ruten slutter ved Varde Sejlklub hvor der er feststemning med musik og boder hvor der kan købes mad, drikkevarer og mange andre spændende ting og sager.

Ca, en halvtime efter sidste deltager er kommet i mål er der præmie overrækkelse med fine lodtrækningspræmier.

Deltagergebyr kr. 100,-
Start kl. 11.00 ved Karlsgårde Værket, Karlsgårde Søvej 64, 6800 Varde
Der er breifing om ruten og starterne kl. 10.30

Det er muligt at aflevere en taske med skiftetøj m.v. som bliver kørt til målområdet.
Efter præmieoverrækkelsen vil der være fællestransport tilbage til Karlsgårde Værket, Varde SUP Klub stiller med en boardtrailer som kan transportere ca. 12 boards retur
Vis kort
8 Sep Sejlads/roning

Karlsgårde Dag - Kom Og Prøv Sup

Søn. d. 8. september 2019, kl. 11-16.
Pris: (Pris: 0.00 kr)
Arrangør: Varde Sup Klub. Karlsgårde Sø, Karlsgårde Søvej, Varde
Ved Karlsgårde dag 2019, kan du komme og prøve SUP, Varde SUP deltager nemlig. Det er ganske gratis at prøve, vi anbefaler at du tager skiftetøj med, eller noget som er hurtigt tørende, da vandgang kan ske. Vi har alt andet :). Ved Karlsgårde dag 2019, kan du komme og prøve SUP, Varde SUP deltager nemlig.

Det er ganske gratis at prøve, vi anbefaler at du tager skiftetøj med, eller noget som er hurtigt tørende, da vandgang kan ske.

Vi har alt andet :)

Der er mulighed for at komme og prøve SUP, og efterfølgende få en snak omkring mulighederne for at dyrke Stand Up Paddle i Varde og omegn.

Karlsgårde er et rigtig fint sted at tage oplevelse med dit board, her kan du både få en tur rundt på søen eller smutte ned på åen hvor turen ind til varde byder på både god motion, men også muligheder for at være helt stille og bare nyde naturen og dens lyde. Er du heldig ser du måske en laks spring eller en isfugl flyve rundt imellem træerne
Vis kort