Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
25/8 2014
Fermaten
Smallegade 4
7400 Herning
Tlf: 97 22 55 10 Fax: 97 22 55 93

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1369, Lon 8.97011
Åbent: Kontortid: man-tor kl. 8-16, fre kl. 8-15, lør-søn LUKKET

Fermaten er det regionale spillested i Midtjylland. Huset rummer plads til ca. 720 stående eller 300 siddende publikummer. Fermaten modtager støtte fra Statens Kunstråd, Herning Kommune samt sponsorer. I 2012 var der ca. 23.000 besøgende gæster fordelt på 126 koncerter. Fermaten blev indviet af daværende kulturminister Brian Mikkelsen den 14. marts 2008. Huset er tegnet af Kim Utzon. Fermaten arrangerer ca. 120-140 koncerter årligt - inden for den rytmiske musik. Navnet Fermaten er både spillestedet og den selvstændige forening, der står for driften af spillestedet. Huset drives af 4 fastansatte samt ca. 110 frivillige som er organiseret på en række arbejdshold. Hvert hold især varetager den primære drift i forbindelse med selve koncertafviklingen. Læs mere på hjemmesiden: www.fermaten.dk

Viser 1-12 ud af 26 resultater
29
Apr
Se på kort

Hit med 80erne

Kom med til et usædvanligt jubilæum. Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25 års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, at et orkester har spillet 80'ermusik, stort set siden årtiet sluttede

Kom med til et usædvanligt jubilæum. Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25 års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, at et orkester har spillet 80'ermusik, stort set siden årtiet sluttede
For Danmarks mest populære 80'er-orkester er det imidlertid sådan, det hænger sammen. 2017 er 25 års jubilæumsår for Hit med 80'erne, som debuterede i julen 1992. Altså et halvt år efter at Danmark havde vundet EM i fodbold ..

Det er længe siden. Og mange hundrede jobs siden. Det, der dengang i 90'ernes begyndelse startede som en spøg, en parentes og et ønske om at spille til de kommende 30 års fødselsdage, endte med at blive et lille, dansk stykke musikhistorie.

For publikum tog fra starten godt imod den lidt pudsige ide med udelukkende at spille de danske hits fra det, der siden er blevet kaldt danskrockens guldalder. Med årene blev jobbene større og større, publikum voksede, og pludselig var det landsdækkende tv, festivaler, open air-arrangementer og landets mest anerkendte spillesteder, der tog imod, når Hit med 80'erne kom forbi.

De senere år har Hit med 80'erne spillet en lang række udsolgte koncerter over hele Danmark. Faktisk er sangene fra Poul Schlüters og Preben Elkjærs årti mere populære end nogensinde.

Det var der ikke rigtig nogen, der forudså dengang i den kolde krigs årti, hvor Tøsedrengene, Dodo & The Dodo's, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret og alle de andre sprøjtede hits ud og solgte plader i et tempo, som i dag er helt uhørt.

Imens forsikrede førnævnte Schlüter, at der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet, Elkjær med hul på buksebagen brændte straffespark i EM-semifinalen mod Spanien, og senere faldt Berlin-muren. I pastelfarvede habitjakker og Ecco-sko stod vi det hele igennem. Dengang.

I 2017 fejrer vi det hele. I en lang række jubilæumskoncerter markerer Hit med 80'erne, at bandet har holdt sig flyvende i 25 år. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80'er-ikoner og deres sange, som har gjort det bemærkelsesværdige jubilæum muligt. Det bliver stort. Ligesom det danske sangkatalog fra 80'erne er det.

Hit med 80'erne er:
Annette Søgaard: Vokal / kor
Ole Hansen: Vokal / kor / akk. guitar
Marianne Lewandowski: Vokal / kor / percussion
Brian Bannerholt: Guitar
Filip Winther: Keyboards / kor
Jakob Pagaard: Bas / kor
Kurt Nielsen: Trommer

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 29. april 2017, kl. 21.
30
Apr
Se på kort

Banda Magda ( Us )

Du kender sikkert ikke så mange, som synger på 6 forskellige sprog, spiller klaver, harmonika, kontrabas og pandeiro - som komponerer og producerer sin egen og andres musik og har afgangseksamen i filmkomposition fra Berklee College of Music i Boston

Du kender sikkert ikke så mange, som synger på 6 forskellige sprog, spiller klaver, harmonika, kontrabas og pandeiro - som komponerer og producerer sin egen og andres musik og har afgangseksamen i filmkomposition fra Berklee College of Music i Boston
Græsk fødte Magda Giannikou, med nuværende base i New York, leder med fast, men kærlig hånd sit multikulturelle band, som kombinerer folklore og pop fra hele verden med urban, groovebaseret New Yorker jazz til en medrivende oplevelse med stor publikumsappel. Magda er i front med sin helt særlige og mildest talt charmerende personlighed!

Den 30. April vender hun tilbage til Fermaten med sit fantastiske band, Ignacio Hernandez, guitars; Keita Ogawa, percussion (også medlem af Snarky Puppy) og Andres Rotmistrovsky, Bas.

Magda er en mangesidet kunstner - sanger, pianist, harmonikaspiller, komponist og producer. Efter 15 år med klaveruddannelse besluttede hun at udvide sit spektrum og studerede jazz, arrangement og film scoring på Berklee College of Music i Boston, hvor hun fik afgangseksamen i filmkomposition i 2006.

Efter studierne flyttede hun til New York, hvor hun lod sig opsluge i den berømte jazzscene, og BANDA MAGDA så dagens lys.

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søn. d. 30. april 2017, kl. 20.
02
Maj
Se på kort

Brian Mørk Show

Live og 130% sjovt!

Live og 130% sjovt!
Brian Mørk står bag successen "Brian Mørk Show", der i en årrække blev sendt på TV2 Zulu og nu er blevet opdateret til at kunne høres som podcast på både lytbar.dk og ITunes, hvor det bl.a. får fem stjerner af lytterne. Brian Mørk tog sidste år på tour med en live oplevelse af det populære koncept og det blev så stor en succes, at han i maj måned tager rundt i landet med endnu en håndfuld skarpe komikere.

Live-udgaven af Brian Mørk Show er meget, som vi kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige karakterer.

Carsten Bang der i 2017 også kan opleves i sit nye one man show ALTER EGO, Lasse Rimmer som i 2016 høstede masser af anmelderroser for sit one man show Kæpheste samt Anders Fjelsted der for tiden hitter med podcastet Fjelles fodboldfjol på lytbar.dk og Itunes.

Desuden medvirker hver aften en lokal notabilitet, det være sig en sportspersonlighed, politiker eller noget helt tredje, der som medvært skal være med til at holde styr på galskaben.

Brian Mørk er en af landets mest elskede og respekterede komikere og showets gennemgående figur. Udover Brian Mørk Show er han kendt for det intelligente, meget morsomme og anmelderroste one man show MØRK fra 2010 samt det enormt populære show "Rimmer og Mørk redder verden" sammen med Lasse Rimmer.

Med tilbageblik på sidste års tour, kan vi roligt love, at publikum får en fantastisk sjov aften, der igen i år er delt op i et stand-up-sæt, der typisk er 100 % sjovt, og selve podcastdelen, der sådan ca. er 130 % sjov og ganske enkelt slagter! Publikum får hver aften en helt igennem unik comedy-oplevelse, så det er bare med at være der, for det sker ikke igen.

Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 2. maj 2017, kl. 20.
Link til arrangør
04
Maj
Se på kort

The Copenhagen Soul Trio

I 2014 udkom der et album i Holland, der på rekord-tid blev den mest sælgende jazz-udgivelse i Holland det år

I 2014 udkom der et album i Holland, der på rekord-tid blev den mest sælgende jazz-udgivelse i Holland det år
Dette skyldtes især de helt igennem fantastiske gæsteoptrædener på albummet fra den pur-unge sanger og pianist Daniel von Piekartz, hvis eminente klaverspil og tidløse vokal sender tankerne i retning af både Ray Charles og Etta James, såvel som Nat King Cole og James Brown.

På samme tid i København var Michael Blicher, Dan Hemmer og Snorre Kirk på udkig efter en sanger til bandet "The Copenhagen Soul Trio", og da de ved et tilfælde mødte det unge stortalent Daniel von Piekartz fra Amsterdam, var der dømt gensidig musikalsk forståelse og kærlighed fra første tone. Kort efter blev et samarbejde etableret.

Med en klassisk lyd der bevæger sig i grænselandet mellem soul, jazz og gospel, og med artister som Ray Charles, Sam Cooke, Al Green og Alvin Robinson som tydelige inspirationskilder, har orkesteret spillet for udsolgte huse i København, og har høstet mange roser for deres smittende glæde og udadvendte energi. Til foråret 2017 tager orkesteret musikken med ud på landevejen, med en turné i både ind- og udland, inden de går i studiet for at indspille deres debut-album.

Line-up:
Daniel von Piekartz: Klaver & vokal
Michael Blicher: Saxofoner
Dan Hemmer: Orgel
Snorre Kirk: Trommer

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 4. maj 2017, kl. 20.
11
Maj
Se på kort

The Fugitives ( Can )

The Fugitives er en canadisk indie/folk-gruppe, dannet i 2004 i Vancouver. Bandet består af Brendan McLeod på guitar og vokal og Adrian Glynn på vokal, guitar, lap steel og balalajka

The Fugitives er en canadisk indie/folk-gruppe, dannet i 2004 i Vancouver. Bandet består af Brendan McLeod på guitar og vokal og Adrian Glynn på vokal, guitar, lap steel og balalajka
Fans og anmeldere har svært ved at klassificere gruppen, der både er blevet omtalt som slam-folk og folk-hop, og spoken-word-cabaret. Senest er de i hjemlige medier blevet beskrevet som "wildly talented spoken-word artists"

Når de to frontmænd ikke er turnerende musikere, har de begge en sideløbende karriere inden for andre kunstarter. Brendan McLeod er en prisvindende forfatter og tidligere canadiske mester i Poetry Slam, mens Adrian Glynn er en anmelderrost skuespiller.

Som The Fugitives har de turneret flittigt i både Canada og Europa, og fornyligt udsendte de EP'en Bigger than Luck, der er en forløber for et fuld-længde, der forventes på gaden i efteråret 2016.

Når The Fugitives besøger Fermaten i maj 2017, er det med fuldt band. Med sig har de en række dygtige musiker, hvis stilarter spænder fra bluegrass til jazz.

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 11. maj 2017, kl. 20.
12
Maj
Se på kort

Karen Kousgaard & Band

I foråret sidste år udgav sangeren og sangskriveren, Karen Kousgaard, det anmelderroste debutalbum "Pretty If You Dare", og sammen med sit orkester præsenterede hun udgivelsen på flere af landets spillesteder

I foråret sidste år udgav sangeren og sangskriveren, Karen Kousgaard, det anmelderroste debutalbum "Pretty If You Dare", og sammen med sit orkester præsenterede hun udgivelsen på flere af landets spillesteder
Foruden debutudgivelsen har den unge sangerinde mødt en varieret flok af musikalske rejsemakkere: Hun har varmet op for artister som Jarle Bernhoft og Povl Dissing, krydset kuglepenne med Christian Hjelm og sunget med Poul Krebs.

Den nu Vesterbro-baserede, herninggensiske sangskriver vender hjem til Fermaten fredag d. 12. Maj 2017, sammen med sit band. Det er, som altid den stærke vokal der er i fokus, når hun overbevisende fremfører sine kvikke kompositioner akkompagneret af finurlige fortællinger.

Der venter altid lytteren en charmerende performance, når Karen Kousgaard går på scenen, så glæd dig til endnu en unik musikalsk aften på Fermaten i selskab med Karen Kousgaard & band.

Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 125,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 85,00 incl. gebyr

Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Stå & Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 12. maj 2017, kl. 21.
19
Maj
Se på kort

Bagdad Dagblad

Bandet Bagdad Dagblad var kultdyrket livenavn på de danske scener i slutningen 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Efter en turné-pause på over 15 år, er gruppen nu igen koncert-aktuel med den oprindelige besætning

Bandet Bagdad Dagblad var kultdyrket livenavn på de danske scener i slutningen 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Efter en turné-pause på over 15 år, er gruppen nu igen koncert-aktuel med den oprindelige besætning
Det københavnske fusion/jazz/funk-band skilte sig ud på mange måder i storhedstiden. Gruppen blandede rytmisk rock med bevægelig jazz, og kom samtidig flyvende ud over scenekantet med en sand folkelig funkfest. Bagdad Dagblad var derfor aldrig for alvor en del af det etablerede rock/jazz-miljø. Publikum elskede til gengæld kvintetten, og foruden de fleste af landets spillesteder blev det også til en lang række optrædener på bl.a. Roskilde Festival og Copenhagen Jazz Festival.

Bagdad Dagblad gik aldrig i opløsning, men da musikerne gradvist bevægede sig i forskellige retninger, endte bandet med en maraton-pause efter udgivelsen af albummet "Golden Contriever" fra 2003.

"Vi er alle fortsat i musikbranchen på den ene eller den anden måde, hvad enten det har været som musikere, kapelmestre, komponister, undervisere eller som ansat i musikbranchen, hvilket jeg selv har været. Men vi har i årenes løb fået adskillige opfordringer til at spille sammen igen, og da vi nu kan fejre 30 års jubilæum for dannelsen, er tiden den helt rigtige. Vi glæder os helt vildt til igen at spille for publikum," fortæller bassist Nicolaj Hyltén-Cavallius.

Folkeligt hit
De fem musikere var omkring 20 års-alderen, da de dannede Bagdad Dagblad tilbage i 1987, og de havde allerede dengang det til fælles, at de rent faktisk kunne spille og var optagede af at have et unikt og personligt udtryk. Og hovedparten af musikerne i Bagdad Dagblad har da også rundet Rytmisk Musikkonservatorium.

Det musikalske skulle være i orden med plads til improvisation, men Bagdad Dagblad havde i den grad også fokus på publikum og festen. Det gjorde bandet til et folkeligt hit. Instrumental-gruppen blev derfor mødt med åbne arme på både små og store spillesteder og gav et væld af koncerter.

Bandet spiller i den oprindelige besætning med Palle Windfeldt på guitar, Emil de Waal, trommer, Niels Harboe Wissum, keyboards, Kaare Munkholm, vibrafon/marimba og Nicolaj Hyltén-Cavallius på bas.

Diskografi
Bagdad Dagblad (1988)
Don't Sing (1989)
3 Bien (1993)
Jive (1996)
Golden Contriever (2003)

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 19. maj 2017, kl. 21.
Link til arrangør
25
Aug
Se på kort

Overdøv Børnecancer

I kan glæde jer til at opleve Geo som vært med stand up fra hans show Kemo & Comedy

I kan glæde jer til at opleve Geo som vært med stand up fra hans show Kemo & Comedy
Morten A varmer op før I skal høre: 2 Under Nul - sange du kender. Emil Bendixen - The Beatles Show. Sidst men ikke mindst, Gasolin og Kim Larsen Kopi med Munch & Broderskabet.

Alle bands spiller gratis i den gode sags tjeneste, og sender pengene afsted til Børnecancerfonden.

Der venter en magisk aften på Fermaten i Herning. Støt et fantastisk og givende formål med kr. 125,00 og oplev stand up og hele tre koncerter.
Vær' med til at overdøve børnecancer sammen med os. Sammen er vi stærkere.

Line-up:
GEO: Vært og stand-up
MORTEN A: Opvarmning
2 UNDER NUL: Sange du kender
EMIL BENDIXEN: The Beatles Show
MUNCH & BRODERSKABET: Gas & Larsen Kopi

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på denne koncert

Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 25. august 2017, kl. 20.
31
Aug
Se på kort

Sonja Hald

Vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe

Vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe
'Klæk' sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. 'Klæk' sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. 'Klæk' sagde det da sindet fik nok og måtte udvide.
Og 'Klæk' siger det, når Sonja Hald følger op på ‘Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

"En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe". "En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod".

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Line-up:
- Jonas Dahl: Sang
- Simon Bekker: Guitar
- Ole Holmgaard: Banjo og Keys
- Mikkel Christiansen: Trommer
- Jakob Retz Johansen: Bas

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 31. august 2017, kl. 20.
Link til arrangør
07
Sep
Se på kort

Dreamers Cirkus

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 7. september 2017, kl. 20.
08
Sep
Se på kort

Feuerkat & Mount Ego

Feuerkat er et rockband fra det nordlige Danmark. Orkestret startede som et samarbejde mellem forsanger og guitarist Thomas Fischer og trommeslager Aske Stubkjær. Senere blev bassist Peter Parmo og trompetist Erik Michaelsen en del af konstellationen

Feuerkat er et rockband fra det nordlige Danmark. Orkestret startede som et samarbejde mellem forsanger og guitarist Thomas Fischer og trommeslager Aske Stubkjær. Senere blev bassist Peter Parmo og trompetist Erik Michaelsen en del af konstellationen
Feuerkats omdrejningspunkt er Thomas Fischers melodiske og til tider fuzz-prægede guitar og hans upolerede, nærværende og kraftfulde vokal. Kombineret med et herkulisk bagland af trommer, bas og flygelhorn, i et meget kontrasterende univers, opstår Feuerkats lyd.

I oktober 2015 udgav de deres første EP som har fået rosende ord fra KarriereKanonen og er blevet positivt anmeldt af det franske musik-magasin Indiemusic, samt GF-Rock. KarriereKanonen skriver bl.a. "Forvent medrivende, højspændt og storladent rock, hvor versene er hele nede i tempo, og omkvædene river ens trygge fødder væk fra jorden. Det her band ved, hvordan de spiller på alle tangenterne, men holder sig til de nødvendige, og det viser sig først og fremmest i den selvsikkerhed, som de leverer numrene med" Indiemusic skriver bl.a. "By choosing to alternate between melancholic waves and moments of electricity and force, Feuerkat delivers a promising EP which is already impressive in its mastery and originality. An injection of energy that foresees the best."

Mount Ego er rockmusik af frigjorte rastløse følelser i et univers af svævende guitarer, pulserende trommer og historier om tragedier og kærlighed. Mount Ego er udvejen, der omfavner følelser og vanvid i en forskruet verden.

Bandet mødte hinanden i vinteren 2014. Et år senere udgav de fire singler og Gaffa kvitterede med 5 af 6 stjerner og skrev bl.a.: "Københavnsk kvartet, der spiller en genkendelig rock, der med stærke traditioner glider rent ind, men alligevel har en del personlighed at byde på. Ingen tvivl om, at de kan deres U2 og Arcade Fire, men det er uden henholdsvis pisset og det overdramatiske. [..] Ikke mindst på grund af stemmen, der med nuancer og følsomhed alligevel kan stå midt i mixet og dominere sangene. En stemme, man føler kan synge næsten hvad som helst, og som passer rigtig godt ind i det her spændingsfelt imellem traditioner og menneske." Siden har de spillet et hav af velbesøgte koncerter heriblandt Samsø Festival og Vig Festival. Nu arbejdes der intenst i øvelokalet for at blive klar til at gå i studiet igen.

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 8. september 2017, kl. 21.
09
Sep
Se på kort

Kira Skov & Nikolaj Hess

Kira Skov og Nikolaj Hess har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge og de har nu besluttet sig for at skære ind til benet, med et ønske om at se hvad der kan opstå når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duo konstellation

Kira Skov og Nikolaj Hess har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge og de har nu besluttet sig for at skære ind til benet, med et ønske om at se hvad der kan opstå når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duo konstellation
Sammen har de sammensat et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger, med udgangspunkt I Jazzens sangskat og med fortolkninger af bl.a. Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag.

Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har fået mange anmeldere op af stolene bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday og de senere års udspil i samarbejde med Marie Fisker The Cabin Project og hendes solo udgivelser produceret af stjerne produceren John Parish. Senest medvirkede hun i en Teaterkoncert på Aarhus Teater og Aveny-T med forestillingen "American Spirit", hvor hun fortolkede Johnny Cash og hun er i foråret aktuel med et nyt udspil med egne originale kompositioner til projektet "In the beginning".

Nikolaj Hess er en af de mest anerkendte og travle pianister på den danske jazzscene og er desuden ofte at finde i musikmiljøet i New York. En prisbelønnet, vidtfavnende og virtuos musiker, hvis klaverspil har en farve som få, med utallige raffinementer og fokus på den mindste klanglige detalje. Hans seneste udgivelser tæller blandt andet "Trio" kåret til årets bedste jazzudgivelse 2013 af Politiken og 3XHess Music For Mum And Dad, vinder DMA 2015 årets bedste jazzudgivelse.

Det er første gang Kira Skov tager hul på en duo turné. Stemmen, fortællingerne og kompositionerne vil være i fokus, båret frem af Nikolaj Hess's piano, spændende fra det helt enkle til det fornemt orkestrale. Publikum kan glæde sig til en aften på første klasse og til en intimkoncert af de sjældne.

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 9. september 2017, kl. 12.

Mere inspiration


Sub Festival er tilbage!

Kom til den fedeste endags-festival i Holstebro med undergrundsmusik, streetfood, skatekonkurrencer og meget mere

50 år med Holstebro Kunstmuseum

Gå på uglejagt, få rundvisninger, sæt stjerner på værker og meget mere, når Holstebro Kunstmuseum fejrer jubilæum den 6. maj

Spektakulær festuge i Holstebro

Oplev heste på stranden, teater i gaderne, musik, vilde hunde, vaskeægte kentaurer og meget mere

#Kulturspot