Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/6 2020
Fuglsø Strand
For enden af Fuglsøvig Strandvej
8420 Knebel
GPS-info: Lat 56.1817, Lon 10.5431


Viser 1 event fra/efter 24. apr. 2024

Træn under vand med maske og snorkel
Diverse | Natur

Træn under vand med maske og snorkel

Onsdag den 7. august 2024, kl. 15-17.
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
Fuglsø Strand For enden af Fuglsøvig Strandvej, Knebel
Kom og vær med til et aktivt og sjovt snorkeldyk ved Fuglsø Strand. Nationalpark Mols Bjerge har masser af kystlinje, og under havoverfladen venter en magisk verden. På dette snorkeldyk kan du træne dine snorkelevener og måske endda udfordre dig selv og rykke dine grænser.

Snorkeldykket foregår ved Fuglsø Strand, hvor man finder Danmarks første undervandssti, som er en bane under vandet med forskellige redskaber og installationer på havbunden.

Havsvømmebanen i sig selv er 300 meter lang, og man kan blandt andet spille kryds og bolle på fire meter dybt vand. Har man mod på det, kan man udfordre sig selv og svømme igennem et fire meter langt rør.

Der er også rig mulighed for bare at svømme en tur og nyde det smukke stenrev ud for kysten. Måske er vi heldige at se fisk, som gemmer sig i hulere mellem stenene.

Praktisk information

Har du ikke erfaring med at snorkle, så frygt ej. Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage, end at man kan svømme. Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Du kan låne dragter, snorkel, maske og svømmefødder. Der vil være instruktører både på land og i vandet.

På grund af vejrforhold kan det være nødvendigt at aflyse eller at flytte arrangementet til et andet dykkermål. I givet fald vil du modtage en besked kort før arrangementet pr mail og sms.

Aflysning kan også ske, hvis der er for få tilmeldte til turen.

Snorkeldykkene er en populær sommeraktivitet for børn og voksne og oplagt for vandhunde og andre, der interesserede i at opleve Nationalparken under vandet
Del