Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/1 2022
Parkeringspladsen i Storskoven
(overfor) Skovvej 23
4330 Hvalsø
GPS-info: Lat 55.5834, Lon 11.8685


Viser 1 event i nationalparken fra/efter 24. maj 2024

Kunsten & Klimaet - en tankevækkende lydvandring og nærværende samtale
Diverse | Natur

Kunsten & Klimaet - en tankevækkende lydvandring og...

Søndag den 9. juni 2024, kl. 15-17.30.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Parkeringspladsen i Storskoven (overfor) Skovvej 23, Hvalsø
Kunsten & Klimaet. en tankevækkende lydvandring og nærværende samtale. Medbring din smartphone og dine bedste høretelefoner og mød op den 9. juni kl. 15 ved Storskovens Parkeringsplads, Skovvej 23, 4330 Hvalsø. Vi går sammen i hver vores lydboble og lader os rive med at Hanne Højgaard Viemoses stemme og Singvogels lydunivers: Tag på lydvandring med hasselmusen i Bidstrupskovene - Nationalpark Skjoldungernes Land

Efter denne vandring på godt 4,5 km af ca. en times varighed, følges vi til Valborup, hvor vi inviterer på noget varmt at drikke og lidt sødt til ganen. Og så starter samtalen.

Vi har inviteret multikunstner Charlott Bamford Christensen til at guide os i snakken om, hvilken rolle kunsten kan have i samspillet mellem Naturen og Mennesket. Både i relation til det oplevede værk og med reference til andre erfaringer og værker.

Arrangementet varer ca. 2½ time i alt.

Om Charlott Bamford Christensen
Charlott har dedikeret sit kunstneriske virke til den udfordring der ligger i spændingsfeltet mellem menneskets relation til naturen. Gennem udformninger af jordskulpturer, der henviser til et muligt venskab med Jorden og vore handlinger i forhold til den jord, vi er afhængige af; mosaikker der peger på de valg vi tager, som enten fremmer eller lukker ned for livet diversitet, og installationer der beder beskueren om overveje, hvordan vi hver især kan træde varsom, i forhold Grundvandet, - har Charlott beskæftiget sig med kunstens respons til aktuelle miljø spørgsmål.

Pris: 50 kr. inkl varm drik og sødt.
OBS arrangementet aflyses, og billetten refunderes, hvis der er færre end 10 tilmeldte
Del