Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
15/11 2011
NaturKulturVarde
Gl. Skovfogedbolig, Sdr. Plantage, Roustvej 111
6800 Varde
Tlf: 7522 2250
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.5952, Lon 8.53298

Den gamle Skovfogedbolig i Sdr. Plantage er hjemsted for NaturKulturVardes administration. I den gamle staldlænge er der indrettet formidlingslokaler, og stakladen kan huse op til 75 gæster under tag og fungerer også som bålhytte


Viser 1 event fra/efter 24. apr. 2024

Vild pizza i brændefyret stenovn - med naturens ingredienser
Diverse | Ekskursion

Vild pizza i brændefyret stenovn - med naturens ingredienser

Fredag den 10. maj 2024, kl. 12.30-14.
Pris: Entré: Billet: 150 kr Køb/bestil billet
NaturKulturVarde Gl. Skovfogedbolig, Sdr. Plantage, Roustvej 111, Varde
Brændefyret stenovn, grønt fra naturens køkkenhave og nybagte pizzaer danner ramme om en forrygende dag med sprød pizza i det fri. Tag familien med på jagt efter verdens bedste pizzasovs med NaturKulturVarde - og bliv inspireret af alle de velsmagende ingredienser, der findes lige for næsen af os i naturen. På dagen får I selv "fingrene i farsen", inden pizzaen bages sprød i den brændefyrede ovn.

Program:

Vi starter dagen med at gå på jagt i naturens egen køkkenhave omkring den Gl. Skovfogedbolig. Naturvejlederen guider jer igennem, hvilke planter der er spiselige, og hvad der er godt at samle ind og ikke mindst; smager det godt?

Efter rundturen deles I op i mindre grupper, og så er det på jagt efter ingredienser til jeres version af "verden bedste pizzasovs"

Når sovsen er lavet, så skal der rulles - dejen rulles ultratyndt, så den bliver knasende sprød. Det hele toppes op med Unika ost fra det lokale Tistrup Mejeri, så mangler vi kun at tilsætte højvarme fra den brændefyrede stenovn - og så er det velbekomme
Del