Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
21/5 2021
Esbjerg Park
Stormgade 200
6700 Esbjerg
Tlf: 88821600

Smiley

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.4855, Lon 8.4485


Viser 12 events fra/efter 20. apr. 2024

Lev mere - tænk mindre
Diverse | Foredrag

Lev mere - tænk mindre

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 299 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Aktuelt og tankevækkende foredrag med psykolog Pia Callesen. Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien - Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel
Del
Sirius - den umulige historie
Diverse | Foredrag

Sirius - den umulige historie

Torsdag den 9. maj 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 265 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Kom med bag kulissen i et unikt foredrag af dokumentaristen bag 'Sirius'. Over en periode på tre år har eventyrfotograf og instruktør Lasse Rahbek kørt med Siriuspatruljen for at dokumentere deres barske og fascinerende virkelighed.
Hvordan er det at filme i -32 grader og få forfrysninger? At stå på ski ved siden af en hundeslæde og sove i fodenden af teltet? Altid at stå klar med kameraet, når alle er trætte og pressede?
DR1-dokumentaren 'Sirius' var umiddelbart efter udsendelsen allerede blevet set over 1. million gange, hvilket er uhørt for en serie af denne type.
I foredraget deler han ud af sin indsigt om at leve og filme under ekstreme forhold, og han viser behind-the-scenes klip fra en forunderlig verden - hvor betingelserne er benhårde og overlevelse altid er 1. prioritet.
Under foredraget vises billeder og filmklip, og efterfølgende er der rig mulighed for spørgsmål.
Lasse Rahbek står også bag tv-successer som 'Den Sidste Breddegrad', 'Nul Stjerner' og 'Jagten på den Skjulte By'.

TILKØB AF SPISNING
Nyd en lækker anretning i rolige omgivelser før foredraget starter. Anretningen består af koldt, varmt, ost og dessert
Spisningen starter fra kl. 16.00 og frem til dørene åbner kl. 18.00
Del
Jagerpiloten bag visiret
Diverse | Foredrag

Jagerpiloten bag visiret

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 299 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Foredrag med tidligere jagerpilot Søren Sørensen. Mød den tidligere jagerpilot Søren Sørensen og kom helt tæt på livet som F-16 pilot. Du kan se frem til et unikt indblik i jagerpiloternes benhårde træning, fascinerende fakta om F-16 flyene, fortællinger fra farlige missioner samt sjove og skræmmende historier fra cockpittet og flyhangaren. Foredraget er baseret på Sørens 20 år som eskadrillepilot, F-16 instruktør og chef for udsendte F-16 enheder
Del
Stand-up comedy med Thomas Hartmann, Brian Mørk og Valdemar Pustelnik
Teater | Show/stand up

Stand-up comedy med Thomas Hartmann, Brian Mørk og Valdemar...

Torsdag den 6. juni 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 120 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Thomas HartmannThomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark - både som komiker og tekstforfatter.Med sine 25 års erfaring tager han publikum i hånden, og tager dem med på en rejse ned af latterens landevej.Brian MørkBrian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow på TV2 Zulu "Brian Mørk Show."Brian har været medvirkende i en række forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.Han er desuden vært på en af landets mest populære comedy podcasts "Brian Mørk Show Podcast".Valdemar PustelnikSiden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Valdemar er vært på podcasten "Den dumme dumme quiz", og har spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. "Simon Talbots Sketchshow" på TV2 Zulu og "Store Lars", der vises på TV3 i efteråret 2019.Valdemar har 5 soloshows i bagagen og spiller i 2023 og 2024 sit nyeste show "Gemmeleg".
Valdemar er aftenens vært og sørger for hygge og god stemning.

SPISNING FØR SHOW
Nyd en lækker anretning eller buffet ( efter køkkenets valg ) med koldt, varmt, ost og dessert.
Spisningen er muligt fra kl. 16.30 og frem til dørene åbner kl. 19.00
Pris 265,- pr. pers
Del
Følelser slår ALT!
Diverse | Foredrag

Følelser slår ALT!

Onsdag den 2. oktober 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 275 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
"Følelser slår ALT" med Erik Østenkjær. Er du klar til at dykke ned i hjertet af menneskets emotionelle landskab? Gør dig klar til et udviklende foredrag med den anerkendte Mentaltræner og Dipl.Psych. MFCC, Erik Østenkjær. Om Foredraget"Følelser - Slår alt" er ikke bare et foredrag; det er en oplevelse, der vil ændre din forståelse af, hvordan følelser påvirker alt, vi gør. Fra vores mindste daglige valg til de store livsbeslutninger, Erik vil udforske, hvordan vores emotionelle verden styrer vores logiske tænkning og handlinger.
Foredraget er perfekt for alle, der ønsker en dybere forståelse af følelsernes magt - lige fra elite sportsfolk og topchefer til studerende og dagligdags helte.
Du vil Lære· Hvordan følelser påvirker din logiske tænkning og beslutningsproces.
· Teknikker til at anerkende og styre dine egne følelser.
· Strategier for at forstå og interagere bedre med andres følelser.
· Praktiske metoder til at håndtere situationer, hvor følelser overmander logikken.
Med Erik Østenkjær som foredragsholderMed sin unikke kombination af praktisk erfaring og teoretisk viden, bringer Erik en uovertruffen dybde til emnet. Kendt for sit arbejde med elitesportsfolk og topchefer, er Erik en mester i at gøre komplekse koncepter tilgængelige og anvendelige for alle.
Køb din billet nu, gå ikke glip af denne mulighed for at udvikle din forståelse og håndtering af egne og andres følelser
Del
John mogensen live
Musik | Andet/Ukendt

John mogensen live

Torsdag den 10. oktober 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Johnmogensenlive - danmarks officielle John Mogensen Orkester. Er du vild med John Mogensen og stemningen fra de glade 70'ere ? Så er JOHNMOGENSENLIVE lige noget for dig. Forsangeren Karsten Noel der både har John Mogensens look, stemme og karisma og bandet der er særdeles solide musikere med flere pladeudgivelser i ryggen som genskaber lyden og stemningen fra dengang, hvor der var "fut i fejemøjet" og "noget galt i Danmark".
Danmarks jord behøver jo ikke at være kedelig at opholde sig på! Kender du det, at man sidder To mennesker på en strand og føler sig Nede i møjet og gerne vil have lidt Fut i fejemøjet eller man Sidder på et værtshus og tænker Der er noget galt i Danmark?
Man kender Nina, kære Nina og måske også Erik Oluf Andersen, men føler alligevel, at man nærmest bor i Ensomhedensgade nr. 9.
Man ved at Livet er kort og i dag skal man tænke på Søndag morgen, men vil egentlig hellere ringe til kæresten og sige "Du ser mig når jeg kommer", mens man håber på en eller anden vil ringe og sige " Kom, kom til Klondike".
Så længe jeg lever vil jeg finde Den gamle violin frem - så vil Mig og Margrethe og JOHNMOGENSENLIVE skabe et show med god stemning og masser af "syng med" muligheder
Del
Peter Ebbefeld spiller Spar 2
Musik | Andet/Ukendt

Peter Ebbefeld spiller Spar 2

Lørdag den 26. oktober 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Ebberfeld- orkester med speciale i alment velvære. Det oser af nostalgisk energi, Spar 2 og glade dage, når orkestret Ebberfeld går på scenen. Byens Bedste Bryster, Århus Pige, Leve Uden Dig, Skrid Babe, Tro Mig på Mit Ord og alle de andre... de ér der - der må skråles med.

Og bandet leverer med samme gnist og barnlige energi, som da de gav koncert som 14 årige. På en trailer... foran byens legetøjsbutik. Det er dén energi, der nu har levet i det gamle ungdomskluborkester i mere end 35 år, og den smitter F.eks. når man råber Kæmpe Kæppe Knækker Næppe synkront og i flok. Eller sender en stille hilsen til Datter Af Præsten. Brummer med på Ståsted I Stormvejr - en ny sang som er en slags storebror til Sommeren Sidste År (Blåvands Bølger). Det er forresten her, det er gratis at skrige "Shanananananananana" mod himlen.
Det bliver vildt, skørt, rørende og meget mere. Men det bliver altid, som det skal være.For om publikumstallet er tres eller tusind, om scenen er på europaller eller meterhøjt stilladsværk leveret med sættevogn:
Dét her orkester vil altid bare være - drenge på en trailer.
BILLETPRISEN ER INKL: koncert, bus ind til byen efter koncerten + én øl eller drink på Skrædddergården eller Little London, ved fremvisning af armbånd
TILKØB SPISNING INDEN KONCERTEN
Nyd en lækker anretning med koldt, varmt, ost og dessert serveret på en tallerken. Spisningen muligt fra kl. 16.30 og frem til dørene åbner kl. 19.00
Pris 265,- pr. pers
Del
Hærdet i gråzonen
Diverse | Foredrag

Hærdet i gråzonen

Torsdag den 31. oktober 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 349 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Medrivende true crime-foredrag med René Dahl Andersen. I foredraget 'Hærdet' tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender
Del
Die Herren
Musik | Rock/Pop

Die Herren

Fredag den 22. november 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 265 kr Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Pressemeddelelse - "U2s BEST Koncert-tur - 2024/25Die Herren"U2s BEST"Die Herren har turneret hele Danmark med U2's fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!Det har overrasket mange blandt. Publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2's musik fungerer live. Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge. Med "U2s BEST" ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2's musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjemmed en oplevelse af overraskelse og energi. Man overraskes over hvor intense og nærværende U2's sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven't Found What I'm Looking For,Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST. Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til "alle" publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens "bedste til dato
Del
Foredrag med Steffen Jensen - Livet som korrespondent i Mellemøsten
Diverse | Foredrag

Foredrag med Steffen Jensen - Livet som korrespondent i...

Onsdag den 29. januar 2025, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Esbjerg Park Stormgade 200, Esbjerg
Kom vær med når Steffen Jensen giver os indblik i livet som korrespondent i Mellemøsten. Et foredrag om hvordan det er at dække krige konflikter samt hvilke konsekvenser det har haft. Steffen Jensen fortæller personligt om Mellemøstens komplicerede sammenhænge fantastisk fascinerende forhold, han kommer i dybden med sider af situationen, som nyhederne på TV ikke giver mulighed for.

For i de fleste steder i verden er tingene, hvad de giver sig ud for at være... mere eller mindre. Ikke i Mellemøsten. Her er det som et flimrende fatamorgana. Netop som man tror, man har forstået noget, man selv lige har oplevet, så viser det sig, at det i virkeligheden er noget helt andet, der er sket. Her er intet, hvad det giver sig ud for at være. I dette område eksisterede virtual reality lang tid inden Internettet blev opfundet. Alle har deres helt egen version af virkeligheden, side om side eksisterer forskellige udgaver af historien, som gensidigt udelukker hinanden.

Men et langt liv med at rapportere fra krige konflikter, ofte befinde sig i farezoner, være omgivet af menneskelig lidelse katastrofer er ikke uden personlige omkostninger. Man kommer ikke hjem uden sår på sjæl sind. Korrespondentens familie betaler så en høj pris.
Alt det fortæller Steffen Jensen om i sit foredrag om jobbet som Mellemøstkorrespondent for TV2.

Om Steffen Jensen: Steffen Jensen har arbejdet som Mellemøstkorrespondent for TV2/Danmark siden stationens start for mere end 30 år siden

Fra Libanonkrigen i begyndelsen af 1980'erne over Det arabiske Forår til krigen imod Islamisk Stat i Mosul i Irak.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk
Del