Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
2/3 1999
Seaside Jazzklub
Elværket - Ved Kirken 6
3600 Frederikssund
Tlf: 47 52 89 11
Yderligere information: Hjemmeside


Viser 4 events fra/efter 18. maj 2024

Norbert Susemihl & Hans Knudsen Duo
Musik | Jazz

Norbert Susemihl & Hans Knudsen Duo

Søndag den 1. september 2024, kl. 15-17.
Pris: Entré: 150 kr
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund Seaside Jazzklub
"Norbert Susemihl - Hans Knudsen Duo" med trompet og piano og mange vokale indslag. De to inviterer til en rejse til New Orleans traditionelle musikverden krydret med små fortællinger om musikken og dens oprindelige musikere fra jazzbyen. Susemihl har i over 40 år pendlet mellem fødebyen Hamborg, hans andet hjem i New Orleans og siden 1997 også fra Danmark, hvor han er kendt som orkesterleder i bandet "Norbert Susemihl's Joyful Gumbo", som vi hørte her i jazzklubben i januar måned. Susemihls improvisationer og fortolkninger af de traditionelle melodier både på trompet og flygelhorn viser hans overvældende musikalitet og spilleglæde.
Hans Knudsen har sine musikalske rødder solidt plantet i jazz- og bluesmusikken fra New Orleans og Kansas City. Han blev Årets Blueskunstner i 2015. Han er kendt som en fremtrædende pianist og orkesterleder i "Hans Knudsen Jumpband", som vi hørte her i klubben i september 2023 og som pianist i "Zebrass", og mange husker ham stadig som mangeårig akkompagnatør for sangerinden Lillian Boutté.
Så alt i alt er der lagt op til en musikalsk oplevelse i SeaSide Jazz Club med to superdygtige musikere.

Norbert Susemihl - trompet og vokal;
Hans Knudsen - piano og vokal
Del
Christian Søgaards Trio
Musik | Jazz

Christian Søgaards Trio

Fredag den 4. oktober 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 150 kr
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund Seaside Jazzklub
Knapt har de tre musikere indtaget scenen, før de på bedste spillemandsmanèr og som de garvede musikere de er - målrettede og oplagte - begynder at jonglere rundt med hjemmelavede melodier og swingende rytmer fra Sydamerika, Grønland, Balkan og jazzland. Med gode historier, hæsblæsende improvisationer og sidst, men ikke mindst, synger de tekster af Rune T. Kidde og Pernille Plaetner. De to forfattere har meget på hjertet, og skriver med humor og livsglæde. Både finurligt sprudlende og dybtfølt inderligt. De bruger gerne den skarpe pen, når det handler om klima, integration, stress eller ulighed - men altid med et glimt i øjet og med hjertet på rette sted.
Trioen har indspillet 4 albums: "Navnlig til dig" (2007), "Skør, Skæv og Svimmel" (2010), "Stjerne langt fanden i vold!" (2015) og "Glimtet i øjet" (2020).
Det bliver svært at sidde stille på stolene og ikke komme i godt humør af den glade musik, når Christian Søgaard Trio spiller.

Christian Søgaard - sang og harmonika
Morten Nordal - guitar
Jens Holgersen - kontrabas
Del
Jesses New Orleans Band (S)
Musik | Jazz

Jesses New Orleans Band (S)

Søndag den 10. november 2024, kl. 14-16.
Pris: Entré: 150 kr
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund Seaside Jazzklub
Jesses New Orleans Band har spillet "rigtig, ægte" New Orleans jazz siden oprettelsen i 1993 i jazzklubber og på festivaler i Sverige og uden for landets grænser. Orkestret, der har en traditionel besætning, ledes af basunisten Jesse Lindgren, som har spillet i over 25 lande. Han har ofte gæstet New Orleans og har spillet her med de bedste lokale bands. Man kan høre træk af Kid Ory, Tricky Sam Nanton og Jim Robinson i hans rustikke spil.
Klarinettist og saxofonist Tord Larsson spillede i mange år i "Swingsters", men han er nu en yderst original "stemme" i Jesses band. Tord spiller klarinet i den elegante, kreolske New Orleans-tradition, mens hans saxofonspil er mere robust.
Trompetisten Ragnar Tretow leder ensemblespillet med autoritet og dygtighed. Hans spil afspejler de store mestre som King Oliver, Bunk Johnson og Louis Armstrong.
Pianisten Lars Tidholm har gennem årene anvendt den særlige klaverstil, der opstod i begyndelsen af århundredet i New Orleans, hvor pianisterne spillede solo og sang til deres eget akkompagnement.
På banjo og guitar har vi Göran Stachewski, som har spillet med de bedste Stockholm-bands. Da han også er instrumentmager, har han selv bygget mange af de instrumenter, han spiller på.
Kontrabassisten Tomas Ekström, som har været med siden starten i 1993. spiller ofte "slap-bass", hvilket vil sige "træk hårdt træk i strengene, så de rammer gribebrættet".
Sven Stålberg, trommer, har også valfartet til jazzens Mekka, hvor han har spillet med lokale musikere i parader, på cafeer og på festivaler.
Bandet har udsendt 8 CD-er under mottoet: " Let the good Times roll".

Ragner Tretow, trompet og sang,
Jens "Jesse" Lindgren, trombone og sang,
Tord Larsson, saxofon, klarinet,
Lars Tidholm, piano og sang,
Göran Stachewsky, banjo og guitar,
Thomas Ekström, kontrabas og
Sven Stålberg, trommer
Del
Svingeriet v/Inge Andersen
Musik | Jazz

Svingeriet v/Inge Andersen

Lørdag den 7. december 2024, kl. 19.30-21.30.
Pris: Entré: 150 kr
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund Seaside Jazzklub
Pianisten Inge Andersen har i Swingeriet samlet en sekstet af swingende musikere med. "Crooneren" Pino Bentsen i front. Bandet spiller numre fra swingtidens repertoire suppleret med mainstream - og bebopnumre. Swingeriet er et band, som sammensættes til lejligheden, og hvor mange spændende musikere i tidens løb har været gæstesolister fx bassisterne Hugo Rasmussen og Matthias Petri, saxofonisterne Jesper Thilo og Finn Odderskov.
Orkesterlederen Inge Andersen er en habil pianist, der har været på den danske musikscene i mere end 25 år med swingende jazz, både som medlem af forskellige orkestre, men også som kapelmester i eget regi. Med sig har hun guitaristen Claus Boysen, der i tidens løb har spillet med mange musikere bl.a. bassisten Mads Vinding, violinisten Finn Ziegler og trommeslageren og spasmageren Tom McEwan. Han har også været fast guitarist i King Size Bigband.
På kontrabas har vi Niels Wilhelm Knudsen, der også er komponist, musiklærer og orkesterleder. Han har spillet med mange små grupper, hvilket førte til, at han har dannet sin egen gruppe og har indspillet egne kompositioner på tre cd'er. Han underviser både private basselever og på musikskoler.
Niels Oldin er en erfaren tenorsaxofonist, der med sin bløde tone er en efterspurgt solist og på trommer har vi Hasse Tang, der en kendt på den københavnske musikscene. Han er sangskriver, trommebygger og har trommeelever. Og sidst men ikke mindst har vi den alsidige kunstner "Crooneren" Pino Bentsen, der foruden at optræde som sanger også er klovn, multikunstner og coach
Så her kommer den vokale swingmusik i centrum.

Inge Andersen, orkesterleder, piano
Niels Oldin, saxofon
Pino Bentsen (The Crooner), vocal
Claus Boysen, guitar
Niels Wilhelm Knudsen, bas
Hasse Tang, trommer
Del