Café Dolly

Dollys er en familiedrevet restaurant, café og bar der, siden 1993, har sat en ære i at lave lækker dansk mad fra bunden. Hos Café Dolly er de gode danske råvarer i fokus, og kvalitet vil altid blive prioriteret over indkøbsprisen.

Dollys er især kendt for sin specialitet, stegt flæsk og persillesovs, men der findes også mange andre interessante danske lækkerier på restaurantens frokost og middagsmenuer, som løbende tilpasses årstidens råvarer og sæsonens specialiteter.

Café Dolly ligger i en historisk bygning på adressen, Havnen 15. Bygningen, som er opført tilbage i 1911, var havnearbejdernes varmestue - stedet hvor de tilbragte ventetiden mellem jobs. Deres bedre halvdele især, var glade for, at deres partnere nu kunne bruge ventetiden i varmestuen, frem for i havnens udskænkningsknejper.

I dag nyder Dollys godt af bygningens placering, hvor der er god udsigt til havnebassinet, og masser af plads til både udeservering og parkering Lokationen viser forkert. Havnen 15 ligger i inderhavnen

Café Dolly

Havnen 5

DK-8700 Horsens

Tel.: +45 75 62 34 81

Zusätzliche Information: Homepage
Öffnungszeiten:

Öffnungszeit: Man-Lør fra kl. 11 og til vore gæster går hjem! Lukket søn- og helligdage