M2tango Studio

Sensualitet, nærvær og kvalitet forenes i professionelt tangostudie
I en tidligere emaljefabrik i en baggård på Nørrebro finder du dansestudiet M2Tango. Her kan københavnerne opleve hinanden i den argentinske tangos intense og legende omfavnelse.

Argentinsk tango
Den argentinske tango er en improviseret dans. Her er ingen danseskole-manerer og stive smil. I stedet arbejder underviserne med kropsbevidsthed, smidighed og evnen til at lytte til partneren og lege med musikken.

Lækre omgivelserLyse, nyistandsatte lokaler udgør den indbydende ramme for undervisningen, og der er kælet for detaljerne med colombiansk kvalitetskaffe, god rødvin og friskbagte kager fra Byens Bedste Kager. I dansestudiets egen skobutik kan sko-fetichister finde Skandinaviens største udvalg af argentinske tangosko. Studiet har en hjemlig atmosfære og når undervisningen ender fortsætter tangoen i hyggelige danseaftner.

Danseaftener i tangoens tegn
Om tirsdagen er der arrangementet El Diego - 10. Aftenen begynder med en times introduktion til tango. Efterfølgende starter "practicaen" - en tangocafé, hvor tangodansere kommer for at øve deres dans og prøve nye tangotrin af på dansegulvet. Alle er velkomne - også selv om man ikke kan danse!
Om søndagen er der arrangementet TangoZoo. Denne tangosalon har spændende undervisere og DJ's fra ind og udland på programmet og byder hver uge på forskellige værter. Aftenen starter med drop-in-undervisning i "tangovals" og "milonga". Bagefter åbner tangosalonen hvor der bliver danset igennem til den vidunderlige tangomusik - både den originale fra fyrrernes Argentina og den nye med elektroniske rytmer.

M2tango Studio

Kapelvej 46C, 2.

2200 København N

Tel.: 29 87 96 09

Ytterligare information: Hemsida