Erhvervsrådet i Høje-Taastrup

Erhvervsrådet i Høje-Taastrup Kommune er en selvejende medlemsbaseret organisation med medlemmer indenfor alle brancher. Vi drives af midler fra medlemskontingenter, kommunale bidrag og egne indtægter og Erhvervsrådet har siden grundlæggelsen i 1984 arbejdet for en dynamisk udvikling af erhvervslivet i tæt samarbejde med de lokale virksomheder, erhvervsforeningner, organisationer, Høje-Taastrup Kommune og en række andre relevante erhvervsaktører.

Vi arbejder for virksomheder i hele Høje-Taastrup Kommune, og vi er til for vores medlemmer! Ved siden af vores virksomhedsrelaterede opgaver, har Erhvervsrådet også et nært samarbejde med Høje-Taastrup Kommune.

Med henblik på at fremme erhvervsudviklingen i Høje-Taastrup Kommune, har Erhvervsrådet i samarbejde med kommunen udarbejdet en erhvervspolitisk handlingsplan. Denne skal bl.a. bidrage til at styrke og sikre virksomheder indenfor såvel nye som etablerede erhvervsområder. Det skal være attraktivt at drive virksomhed i Høje-Taastrup Kommune.

Erhvervsrådet i Høje-Taastrup

Erik Husfeldts Vej 2 H

2630 Taastrup

Tlf: 4335 3840