Vor Frues Sangkor

VOR FRUES SANGKOR - man bliver glad af at synge Vor Frues Sangkor er et blandet kor åbent for alle, stiftet af borgere i landsbyen Vor Frue ved Roskilde i 'Sangens År' 2008.

I efteråret 2015 sluttede en række tidligere 'Ramsø-sangere' sig til koret i Vor Frue, så det her i 2018 er på godt og vel 30 medlemmer.

Vor Frues Sangkor medvirker meget gerne ved musikarrangementer, hvor korkoncert veksler med fællessang, så publikum selv får oplevet glæden ved at synge sammen. Repertoiret er bredt, både gammelt og nyt, rytmisk/klassisk/folketoner mmm - sange fra mange lande.

I 2018/19 fejrer Vor Frues Sangkor sit 10 års jubilæum med et flot koncertprojekt: Sammen med mandskoret MandHatten fra Kolding har koret inviteret komponisten og pianisten Stefan Forssén (S) til Danmark. Sammen med cellisten John Ehde opfører de HÅB, hvor Forssén sange og danske/keltiske/afrikanske sange kædes sammen af improvisationer ved de to musikere. HÅB opføres i Roskilde, Kolding og Fredericia.

Vor Frue Sangkor er en selvstændig forening, godkendt af Roskilde Kommune som folkeoplysende forening.

Koret er fortsat åbent for alle, der har lyst til at synge sammen med andre. Vil du være med? Kontakt korets formand Lene Damsgaard på mobil 26 99 61 68.

Vor Frues Sangkor

C/o kasserer Ellen Engstrøm, Gyvelvej 39, st tv

4000 Roskilde

Tlf: 25 39 60 34