Lalandia Bio

Med det nyeste digitale udstyr og de store premierefilm, hvoraf nogle er i 3D-format, byder Lalandia Bio velkommen til fantastiske filmoplevelser på det store lærred. Oplev følelsen af at stå midt i filmens univers, når Lalandia Bio viser animationsfilmen Monsters vs. Aliens og andre store film i 3D-format.

Med Dolby Digital Cinema System vil Lalandia Bio kunne vise film med højeste lyd-, lys- og billedekvalitet. Kombineret med visning af udvalgte film i det unikke Dolby 3D system, vil publikum i Lalandia Bio gå store filmoplevelser i møde.

Der er 2 sale i Lalandia Bio med plads til henholdsvis 220 & 100 gæster. Der er film for hele familiens smag på programmet, så uanset om det skal være action-, kærligheds eller familiefilm har Lalandia Bio oplevelsen klar. Der er forestillinger eftermiddag, formiddag og aften, så familien altid kan finde en film, der passer ind i dagens øvrige aktiviteter. Der er selvfølgelig også mulighed for at blande en pose slik og købe popcorn m.m. til underholdningen eller tage en kop kaffe i caféen inden filmen starter.

Lalandia Bio

Lalandia Centret 1

4970 Rødby

Yderligere information: Hjemmeside