Allégade 10

De flere hundrede år gamle lokaler er sat i stand i lyse farver, men med den gammeldags stil bibeholdt, og foran restauranten er der åbnet for udeservering i godt vejr. Allégade 10 har desuden adskillige selskabslokaler og en skøn gårdhave, som egner sig til afholdelse af små og store selskaber.
På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød uden for mange dikkedarer, og der serveres brunch hver dag mellem kl. 11-14. Aftenkortet er også klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres hel ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover finder man retter som stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og andre kære klassikere.
Restauranten er åben hver dag næsten hele året, også ved højtider som Mortens aften og juleaften, hvor der serveres ægte hjemmelavet mad a la mormor. Den eneste dag, hvor der er lukket, er den 1. januar.
På selskabskortet er sortimentet mere internationalt inspireret, men stadig med rødder i det danske, og udover restaurantens egne forslag til menusammensætninger er der mulighed for gæsterne til selv at sammensætte menu og arrangement præcis, som de ønsker.
I gårdhaven bag restauranten er der en keglebane, som kan benyttes mod forudgående aftale, og der er desuden pool- og bordfodboldbord, dart, petanque og alskens brætspil, som man kan fordrive tiden med. Internet stilles gratis til rådighed, og skulle man have en musiker gemt i maven, er der mulighed for at spille på flygelet, som står i et hjørne af restauranten.
Fra september 2009 vil der desuden være mulighed for at overnatte på førstesalen, som indrettes til Bed & Breakfast med bad på gangen og yderst rimelige priser for en seng at sove i. Allégade 10 er meget populært, især i godt vejr, så det er altid en god idé at booke bord på forhånd, hvis man vil have et af de bedste borde

Allégade 10

Allegade 10

2000 Frederiksberg

Tlf: 3331 1751

Yderligere information: Hjemmeside