Gasfabrikken

I Hede Nielsens gamle gasfabrik laver vi mad fra bunden af lokale økologiske råvarer. Vi er byens eneste restaurant med det økologiske sølvmærke, som er garanti for 60 til 90 % økologiske råvarer.

Til aften serverer vi vores fire retters sæsonmenu, der altid har udgangspunkt i, hvad der er allerbedst lige nu. Menuen skifter hver tredje uge, og der kan tilvælges både øl- og vinmenu.

Derudover har vi et smalt a la carte kort, med elskede klassikere, og der er også mulighed for tapas anretninger med blandt andet egne charcuterie produkter.

Vi har et bredt vin- og ølkort med mange økologiske og biodynamiske lækkerier, og et cocktailkort, hvor vores Gin Tonic og Tom Collins på egen produceret gin stærkt kan anbefales.

Hver lørdag åbner vi dørene tidligt til brunch, med masser af gode oste, charcuterie, hjemmebag og søde syltede sager anrettet til en indbydende selvbetjenings buffet.

Omeletter, Eggs Benedict og pandekager laver vi derimod frisk efter bestilling til hver enkelt og skulle man have lyst til mere laver vi gerne en omgang til. Det er en brunch som vi er stolte af og som vi synes er ren forkælelse.

Lørdag eftermiddag kan man komme forbi til High Tea med udvalg fra både det salte og det søde køkken

Gasfabrikken

Levysgade 16

8700 Horsens

Tlf: +4575101018

Yderligere information: Hjemmeside