Kulturbiografen Frysehuset

Kulturbiografen Frysehuset i Holbæk åbnede i 2012, og har siden bidraget til lokalsamfundet med filmoplevelser og kulturelle begivenheder.
Beliggende ved fjorden i Holbæk, har biografen en særlig plads i byens kulturliv og tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Med sin industrielle atmosfære og autentiske charme skaber Frysehuset den perfekte ramme omkring filmvisninger og kulturelle arrangementer.
Biografen har et varieret program, der spænder fra de nyeste internationale filmhits til uafhængige perler, dokumentarfilm og specialvisninger. Dette gør det muligt for publikum at opleve et bredt spektrum af filmkunst, der både underholder og udfordrer.
Frysehuset er ikke blot en biograf, men også et kulturelt samlingspunkt i Holbæk. Der arrangeres regelmæssigt events såsom filmfestivaler, tema-aftener, foredrag og koncerter, der giver mulighed for dybere indblik i filmverdenen og kulturlivet generelt.
Biografens dedikerede personale brænder for at skabe en enestående oplevelse for publikum, og der lægges stor vægt på kvalitet i både filmvalg og teknisk udførelse. Med moderne udstyr og komfortable sæder skabes optimale betingelser for at nyde film i den bedst mulige kvalitet. Kulturbiografen Frysehuset er således ikke blot et sted for filmelskere, men for alle, der ønsker at opleve kulturelle perler og blive en del af Holbæks kulturliv.
Besøg Frysehuset og lad dig fordybe i en verden af film og kultur, hvor hver visning er en særlig begivenhed. Biografen har 4 sale og en stor cafe med lækkerier til ganen

Kulturbiografen Frysehuset

Filmtorvet 1

4300 Holbæk

Tlf: 5943 0528

Yderligere information: Hjemmeside