BiH Forening Sevdah

BiH Forening „Sevdah" blev stiftet d. 1.april 2014 på Frederiksberg i Danmark. Foreningen blev primært etableret for at bevare den bosniske kultur og tradition, sang og folkedans. Samtidig giver vores arbejde stor mulighed for at præsenterer bosnisk tradition og kultur til den danske befolkning og for samarbejde med forskellige danske institutioner. Derfor oplever brvi vores forening som en bro mellem bosnisk og dansk kultur.

Selvom "Sevdah" er en bosnisk forening, kan medlemmer være alle som godt kan lide synge, danse og som har lyst til at deltage i foreningens aktiviteter.

Medlemskab for hele år er 100 kr.

Åbent Hus: Det er åben for alle. (Fri entre) Vi synger, danser, hygger, læser bøger og mange andre ting. Der kan købes kaffe, the til 5 kr. Tilmelding på sevdah2015@outlook.dk eller på facebook BiH Forening Sevdah

Kor: Vi mødes om Torsdag fra kl. 18:00-21:00. For at være i kor skal man være medlem af foreningen. Vi mødes på Christian Paulsens Vej 15 ,2000 Frederiksberg. I kan kontakte os på mail sevdah2015@outlook.dk

Turbo danse:Bosnisk folkedans Dansen er livsglad og sprængfyldt med energi, og du vil blive i godt humør af at bevæge dig til de indbydende rytmer. Kom og dans dig til et godt grin, en god kondition, der får pulsen op og kropslige udfordringer. Bosnisk Folkedans er for dig, der vil kombinere motion med passion og livsglæde. Træning foregår næsten hver mandag kl. 18.15 på Christian Paulsens Vej 15, Frederiksberg.

Se mere på Facebook.com/BiH Forening Sevdah eller skrive på mail: sevdah2015@outlook.dk.

Frivilligt arbejde:I kan skrive på mail sevdah2015@outlook.dk

BiH Forening Sevdah

Christian Poulsens Vej 15

1964 Frederiksberg C

Tlf: 50 10 66 68