Lærkegård gårdbutik & cafe

Lærkegård er en hyggelig gård med butik og cafe som ligger smukt på landet i Nordsjælland i Skævinge.
Lærkegård er oprindeligt fra 1914 og ligger omgivet af marker og med udsigt til Strø Bjerge. Gården ligger sådan cirka midt imellem Hillerød, Frederiksværk og Frederiksund.

Caféen I den hyggelig café, som blandt andet har en stor sydvendt udendørsterasse, tilbydes blandt andet brunch, sandwich og frokostretter, kaffespecialiteter, økologisk øl og sodavand, samt hjemmelavede kager og brød.
Gildesalen Gæster og virksomheder kan også afholde fester, møder og events med servering på gården.
Bed & Breakfast Det gamle hønsehus er renoveret er fremstår nu som et lille hyggeligt anneks med tekøkken, toilet & bad med plads til to overnattende gæster.

Som en del af ønsket om at forandre egen livsstil overtog Camilla og Allan Lærkegård i 2019. Da vi håber at mennesket igen kan tilnærme sig og forenes med naturen, er vores missionen at få gennemført en personlig og holistisk forandring på gården, med gevinster for både mennesker, natur og nærmiljø.
Siden 2019 har vi renoveret store dele af de eksisterende bygninger, primært efter genbrugsprincipper og på de tilhørende 2 ha. jord etablerer vi skovlandbrug efter holistiske og cirkulære dyrkningsprincipper. I løbet af nogle år vil Lærkegård opbygge en produktion af ansvarligt og usprøjtede fødevarer fra træer, flerårige grøntsager og urter til salg og brug i vores mad i virksomheden

Lærkegård gårdbutik & cafe

Markebækvej 2

3320 Skævinge

Tlf: 23 22 02 09

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Fredag - Søndag 10:00 - 17:00