Grev Moltkes Palæ

Moltkes Bar ligger gemt af vejen mellem sale, saloner, lysekroner, stuk og bladguld i Moltkes Palæ. Cocktailbaren er ført tilbage til sit oprindelig 1960er-look, og her kan du få alle de klassiske cocktails, fremstillet tro mod de gamle opskrifter.

Selve Moltkes Palæ er fra 1702, mens baren stammer fra 1960erne. Efter kort tid sygnede baren hen og endte med at blive reduceret til lagerrum, kosteskab og det, der er værre. Nu er baren før tilbage til fordums storhed.

Renoveringen startede tilbage i 2009, hvor baren blev gravet frem fra fortidens støv og ragelse. Forbløffende meget af det originale interiør var intakt, så den autentiske bar er blevet bibeholdt.

Ren "Mad Men"

I dag fremstår Moltkes Bar næsten som i 1960erne med den originale bardisk, de mørke træpaneler, de rå trægulve og ikke mindst barskabet, som går endnu længere tilbage i tiden. Man mener faktisk, at barskabet har fungeret som bogskab for A.W. Moltke, da han anvendte salonerne som gods- og regnskabskontorer i slutningen af 1800-tallet.

Klassiske cocktails på kortet

Med inspiration hentet fra New York og den amerikanske cocktailkultur og historie, bliver der på Moltkes Bar lavet cocktails tro mod de originale opskrifter uden at gå på kompromis med valg af spiritus, likører og mixere. Med tiden har et par nyklassikere dog også fundet vej til kortet, men de gamle legender er stadig barens "heart and soul"

Grev Moltkes Palæ

Dronningens Tværgade 2

1302 København K

Tlf: 3314 8066

Yderligere information: Hjemmeside