Statens Naturhistoriske Museum

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturen i Danmark og er smukt beliggende i hjørnet af Botanisk Have nær Nørreport Station i hjertet af København.

Træd ind i de smukke mineralsale, rør ved en tons tung meteorit fra det ydre rum og gå på opdagelse i naturens verden i de skiftende særudstillinger.
Hvert år er museet vært for den berømte udstilling Wildlife Photographer of the Year, hvor du kan opleve de 100 bedste natur- og dyrefotos kåret på verdensplan. Se udstillingsperioden på www.wpy.dk.
Statens Naturhistoriske Museum har også en fin butik og en café med udsigt til Botanisk Have.

Kombiner dit besøg på museet med en tur i den gamle have, hvor du kan udforske Danmarks videnskabelige samling af planter fra hele verden - fra sjældne kaktusser til cykader, der går helt tilbage til dinosaurernes tid. Din museumsbillet er inden for 48 timer også gyldig til ét besøg i havens victorianske Palmehus, hvor du kan opleve regnskoven fra oven, og i sommersæsonen finder du farverige sommerfugle, der flakser rundt blandt spektakulære orkideer og ananasplanter i Sommerfuglehuset

Statens Naturhistoriske Museum

Øster Voldgade 5-7

1350 København K

Tlf: 3532 2222

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Tirsdag - søndag: 10.00 - 17.00. Onsdag: 10.00 - 21.00. Mandag lukket. Mandag i juli og august: 10.00 - 17.00.

Entré: Voksne: 115 kr. Studerende og børn (3 - 17 år): 50 kr.