CSV

Center for Specialundervisning for Voksne. Målet med undervisningen er, at personer med fysiske eller psykiske handicap kan få undervisning og specialpædagogisk bistand, der tager sigte på at afhjælpe eller begrænse virkningerne af disse handicap.
Undervisningen skal medvirke til at forbedre deltagerens mulighed for at benytte kompenserende strategier, metoder og hjælpemidler, der øger deltagerens mulighed for aktiv deltagelse i samfundslivet.
Specialundervisningen er tilpasset den enkelte deltagers forudsætninger, færdigheder og behov. De fornødne undervisningsmaterialer og tekniske hjælpemidler, stilles gratis til rådighed for deltagerne specialundervisningen er, at personer med fysiske eller psykiske handicap kan få undervisning og specialpædagogisk bistand, der tager sigte på at afhjælpe eller begrænse virkningerne af disse handicap. Undervisningen skal medvirke til at forbedre deltagerens mulighed for at benytte kompenserende strategier, metoder og hjælpemidler, der øger deltagerens mulighed for aktiv deltagelse i samfundslivet. Specialundervisningen er tilpasset den enkelte deltagers forudsætninger, færdigheder og behov. De fornødne undervisningsmaterialer og tekniske hjælpemidler, stilles gratis til rådighed for deltagerne

CSV

Bystævneparken 20 A

2700 Brønshøj

Tlf: 3526 4411

Yderligere information: Hjemmeside