Bæst & Mirabelle Guldbergsgade

Mirabelle bageri

Bageriet Mirabelle er tænkt som et synergiskabende tillæg til Bæst. Det er Manfreds amerikanske superbager, Carol Choi, der står i spidsen for bageriet, som leverer pizzadej til Bæst og de lokale københavnere.

Samtidig er Mirabelle stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne sig med friskbagt brød, croissanter og Mirabelles egne håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza, focaccia og klassiske håndmadder. Christian Ryberg, tidligere The Coffee Collective, gør kaffen på Mirabelles til noget helt særligt på niveau med croissanterne og brødet.

Melet brugt til pizzaer og focaccia er heller ikke industrielt pizzamel, men en blanding af økologisk mel af lokaltdyrkede nordiske kornsorter og husets egen import af italiensk mel fra en lille økologisk mølle i Piemonte.

Gå til Mirabelles Facebook-side BÆST er en restaurant med lige dele fokus på kød, økologi og etik. Med lige dele nerve og power. Bæst er en økologisk, italiensk-inspireret restaurant på Nørrebro i København. Restauranten har endda sit eget tilstødende bageri Mirabelle. Efter flere år med fokus på grøntsager åbnede restauratørerne bag den anmelderroste Michelin-stjerne-restaurant Relæ og dets afslappede søsterrestaurant og vinbar Manfreds, Christian F. Puglisi og Kim Rossen Bæst - et kombineret bageri og restaurant, som hylder Puglisis italienske rødder. Restauranten og pizzeriaet Bæst og det tilstødende lille bageri Mirabelle er beliggende i hjertet af Nørrebro, et farverigt og hipt kvarter i København. Bæredygtighed og økologi er nøgleord hos Bæst og Mirabelle, ligesom de er på Manfreds og Relæ - og alle produkter er økologisk certificeret. Økologisk italiensk-inspireret københavnerrestaurant Hos Bæst er ambitionerne om at skabe en autentisk italiensk restaurant sat til side for at skabe en unik italiensk-inspireret restaurant i København, hvor italienske produkter, som ekstra jomfruolivenolie og solmodne tomater, spiller sammen med lokale råvarer fra dygtige økologiske landmænd i Danmark. Hvor grøntsagerne indtil nu har spillet hovedrollen på Relæ og Manfreds, er det på Bæst i langt højere grad kødet, der er i fokus. Restaurantens family-style-menu består af forskellige typer økologisk kød grillet over kul, husets egen produktion af charcuterie og pizza-slices fra den brændefyrede ovn speciallavet i pizzaens hjemby Napoli til Bæst. Der er også indrettet et lille mikro-ostemajeri over restauranten, hvor der dagligt produceres mozzarella af biodynamisk dansk komælk til pizzaerne. Samtidig er der indrettet lokale til fremstilling af salamier, coppa og div. charcuterie udelukkende på Hindsholm-grisen til restauranten. Bæst har også en fin bar, hvor du kan indtage klassiske italienske cocktails og økologiske øl fra Kølster og Herslev Bryggeri. Vinene er økologiske og naturlige med overvejende fokus på små italienske vinhuse fra vinimporten Vinikultur

Bæst & Mirabelle Guldbergsgade

Guldbergsgade 29

2200 København N

Tlf: 35350463

Yderligere information: Hjemmeside