Skulpturparken Blokhus

Oplev fantastiske kunstværker i Skulpturparken Blokhus. Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze.
Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning, et hav af blomster og byder også på sjove aktiviteter for børn. Gå ikke glip af disse kunstneriske værker, som helt sikkert også imponerer de mindste.
Lad Kulturhuset Blokhus tage Jer med på en inspirerende kunstrejse - forbi spændende tidsperioder fra Istid til Nutid, udformet som imponerende sandskulpturer.
Oplev en verden af rigt dyreliv, imponerende planter og international kunst i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus.
Når sulten er stillet i den hyggelige Restaurant og Café, kommer i også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Inden rejsen afsluttes træder I ind i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika. Oplev imponerende fortolkninger af Istiden og Bronzealderen samt Vikingetiden. Bliv klogere på Besættelsen og Efterkrigstiden, for ikke at glemme De Globale Tider og Tiden Lige Nu.
Gæsterne mødes af en inspirerende kunstbutik, som det første, når de træder ind i Kulturhuset. I Kunstbutikken finder I altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design.
Hvert år afvikles flere spændende events - heriblandt det populære Magisk Jul

Skulpturparken Blokhus

Vesterhavsvej 6, Hune

9492 Blokhus

Tlf: 88 44 33 88

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Kl. 11-21

Entré: 80 kr.