Café Hotel Chocolat

I den smukke passage på Østergade 13 ligger den britiske Hotel Chocolat. Her sættes der fokus på at give tørstige sjæle et skud chokoladekultur i form af en varm drik.

Hotel Chocolat ønsker at give deres gæster en helt speciel oplevelse, når de besøger den nyrenoverede butik og café. Når man træder ind af døren, kan man mærke den gennemgående passion for chokolade. Den ligger dybt i Hotel Chocolats DNA. De vejleder gæsterne, så man får præcis den smag, man måske ikke vidste, man altid har drømt om. Dette gælder både for den varme chokolade, men også hvis man ønsker at prøve nogle af de mange kaffevarianter eller teer baseret på kakaoråvarer.

It's all about cocoa

Hotel Chocolat er kendt for sine overraskende smagskombinationer og passion for den rene kakao. Cafeen tilbyder sine gæster syv forskellige varme chokolader. Ud over den klassiske varme chokolade serverer Hotel Chocolat også eksotiske smagsvarianter for de eventyrlystne: Herunder varm chokolade med smag af karamel, lakrids, hasselnød eller med chili, hvis man har brug for et ekstra skud varme på en kold dag.

Er humøret ikke til varm kakao, har Hotel Chocolat også 13 forskellige varianter af kaffe og te, der kan spices op med en foretrukken kakaosmag samt kager og snacks til den lille sult. Som en ægte kvalitetschocolatier har Hotel Chocolat naturligvis også en hemmelig opskrift på "chokolade-flødeskum", der både kan bruges til varm chokolade og til kage og sender selv den mest lækkersultne i chokoladehimlen.

Copenhagen Card giver rabat på drikkevarer

Café Hotel Chocolat

Østergade 13

1100 København K

Tlf: + 45 3336 1140

Yderligere information: Hjemmeside