Find Arrangementer
Find flere oplevelser

For børn

Vejle Bibliotek

Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Tlf: 76 81 32 00


Ret info

Sidst rettet 11/1 2018

Åbent: Betjent åbningstid: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-14. Selvbetjent åbningstid: man-fre kl. 7-22, lør-søn kl. 7-18.

Velkommen på Vejle Bibliotekerne, som består af Vejle Bibliotek, Børkop Bibliotek, Egtved Bibliotek, Jelling Bibliotek og Give Bibliotek samt Biblioteksbussen Gå til stedets hjemmeside

Viser 1-10 ud af 29 events fra/efter 18. jul. 2019

Tirsdag den 20. august 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Artist talk med Katinka

Bandet Katinka er kendt for deres kantede, uprætentiøse stil, de personlige tekster og de besnærende popmelodier. Kom og mød frontfiguren og kvinden bag musikken, Katinka Bjerregaard, ansigt til ansigt, når vi byder på en spændende artist talk mellem den.

Pris: Gratis
Mandag den 2. september 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Fortnite-paradokset

Hvordan kan et computerspil være gratis og samtidig tjene rekord mange penge? Fortnite er på mange måder et unikt spil. Men hvad stikker der under successen, og hvorfor er så mange børn og unge optaget af spillet? Kom og bliv klogere, når.

Pris: Gratis
Tirsdag den 3. september 2019 , kl. 19.30. Vejle Bibliotek, Vejle

Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja & Laos

Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja og Laos. Tre spændende rejsedestinationer, der byder mange forskelligartet oplevelser. Her kan alle rejsedrømme opfyldes uanset om det gælder kultursightseeing, aktive ferie, strand eller en kombination. Gratis adgang.

Pris: (Fri entré)
Onsdag den 4. september 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Vild med ord

Vær med, når de to garvede komikere og bogorme Mette Frobenius og Thomas Wivel sammen stiller op med et passioneret forsvar for bøger og læsning. Hver især fortæller de sjovt og indlevende om deres yndlingsforfattere og vigtigheden i at læse - og ikke min.

Pris: Gratis
Onsdag den 18. september 2019 , kl. 14.50. Vejle Bibliotek, Vejle

Autofiktion - den nye litterære genre

Kom til et spændende foredrag og en inspirerende bogcafé om genren autofiktion - litterær selvfremstilling. Litteraturforsker Stefan Kjerkegaard fra Aarhus Universitet fortæller om den litterære genre, og hvorfor den er så populær i disse år. Efter pausen.

Pris: Gratis
Torsdag den 19. september 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Talk med Arne Christensen

I 2016 gennemførte Arne Christensen som den første blinde nogensinde verdens hårdeste skiløb,. Hør ham fortælle om den fantastiske oplevelse, når han besøger Vejle Bibliotek.

Pris: (Gratis billetter)
Mandag den 23. september 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Litterær salon om 'Krigen har ikke et kvindeligt ansigt'

Vi dykker ned i nobelpristager Svetlana Aleksijevitj's værk "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt" og går sammen i Musikteatret og ser Pia Rosenbaums og Thomas Koldings tolkning af værket.

Pris: (Entré: Billet inkl. teaterbillet 135 kr)
Tirsdag den 24. september 2019 , kl. 15. Vejle Bibliotek, Vejle

Virtual Reality - hvad kan det bruges til?

Er du vild med spil og ny teknologi? Nu har du mulighed for at bevæge dig ind i den virtuelle verden, når vi giver smagsprøver på Virtual Reality og kigger på, hvordan teknologien bliver anvendt i dag.

Pris: Gratis
Tirsdag den 24. september 2019 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Anne B. Ragde: Berlinerpoplerne

Anne B. Ragde er en af Norges mest populære forfattere. I Danmark er hun mest kendt for sin "Berlinertrilogi" om de tre Neshov-brødre. De to første romaner blev senere til en norsk tv-serie, og både romaner og tv-serie ramte plet hos publikum. Mød den pop.

Pris: Gratis
Torsdag den 26. september 2019 , kl. 17. Vejle Bibliotek, Vejle

Familielæseklub med Villads fra Valby

Læs bøgerne om "Villads fra Valby" højt i familien og mød så forfatteren bag, Anne Sofie Hammer, over en omgang pizza. Anne Sofie vil fortælle om "Villads fra Valby"-bøgerne, og om hvordan hun fik inspirationen til Villads. Hun svarer selvfølgelig også på.

Pris: Gratis
Vis Flere Oplevelser