Find Arrangementer
Find flere oplevelser

For børn

Vejle Bibliotek

Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Tlf: 76 81 32 00


Ret info

Sidst rettet 11/1 2018

Åbent: Betjent åbningstid: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-14. Selvbetjent åbningstid: man-fre kl. 7-22, lør-søn kl. 7-18.

Velkommen på Vejle Bibliotekerne, som består af Vejle Bibliotek, Børkop Bibliotek, Egtved Bibliotek, Jelling Bibliotek og Give Bibliotek samt Biblioteksbussen Gå til stedets hjemmeside

Viser 1-10 ud af 61 events fra/efter 23. jan. 2020

Onsdag den 15. januar til onsdag den 5. februar 2020 , kl. 10. Vejle Bibliotek, Vejle

De døde i vores liv

Landsforeningen Liv&Død opfordrede i foråret 2018 efterladte til at dele deres måder at mindes en kær afdød på og modtog adskillige smukke og rørende mindefortællinger. Disse fortællinger, som består af både tekst og billeder, kan ses på Vejle Bibliotek f.

Pris: Gratis
Lørdag den 25. januar 2020 , kl. 10. Vejle Bibliotek, Vejle

Kreatimen: Lav din egen drømmefanger

Lad fantasien få frit spil og lav en drømmerfanger dekoreret med fjer og perler, som du kan hænge over din seng eller i vinduet. Drømmefangeren stammer fra indiansk kultur, og der er mange fortællinger om drømmefangerens oprindelse og brug. Måske bliver d.

Pris: Gratis
Tirsdag den 28. januar 2020 , kl. 10. Vejle Bibliotek, Vejle

En god historie - med Jim Højberg

Du kender måske Jim Højberg fra alle de år, hvor han var børnebibliotekar. Dengang cyklede han ud til næsten alle Vejles skoler og børnehaver og fortalte om Ronja Røverdatter og Cykelmyggen Egon. Det er aldrig helt til at vide, hvilken historie Jim vil fo.

Pris: Gratis
Tirsdag den 28. januar 2020 , kl. 19.30. Vejle Bibliotek, Vejle

Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja & Thailand

Rejseforedrag om Vietnam, Cambodja og Thailand. Oplev og hør om de 3 spændende rejselande. Her oplever du et stemningsfyldt gadeleben, mangfoldige kulturer, storslået natur, historiske og nutidige sights og mange aktivitetsmuligheder.

Pris: (Fri entré)
Onsdag den 29. januar 2020 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Mikkel Frey Damgaard: Sørgekåben

Da Mikkel var otte år, tog hans far sit eget liv. Det blev et tabu i familien, fordi det både var svært at tale om og forholde sig til. Vær med, når journalist og forfatter Mikkel Frey Damgaard fortæller om sin tankevækkende bog "Sørgekåben", som er en dy.

Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr)
Torsdag den 30. januar 2020 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Korrespondenterne: Brugsanvisning til Danmark

Som mange andre tilflyttere fra Tyskland forelskede journalist Thomas Borchert sig først i en blond, dansk kvinde og derefter i hendes venlige land. Vær med, når han med udgangspunkt i sin bog "Gebrauchsanweisung für Dänemark" fortæller varmt og humoristi.

Pris: (Entré: Standardbillet 95 kr, Billet - medlem ½ pris 48 kr)
Lørdag den 1. februar 2020 , kl. 10.30. Vejle Bibliotek, Vejle

Under mit træ

Under et træ sidder Nanni. Det er hendes træ, og det viser hende alle årstiderne. Så kan hun holde styr på, at året går - og hendes ven, egernet, har en hule i træet. Kom og oplev Randers Egnsteaters varme og musikalske forestilling, der fører de små genn.

Pris: (Entré: Børnebillet 25 kr)
Tirsdag den 4. februar 2020 , kl. 10. Vejle Bibliotek, Vejle

En god historie - med Jim Højberg

Du kender måske Jim Højberg fra alle de år, hvor han var børnebibliotekar. Dengang cyklede han ud til næsten alle Vejles skoler og børnehaver og fortalte om Ronja Røverdatter og Cykelmyggen Egon. Det er aldrig helt til at vide, hvilken historie Jim vil fo.

Pris: Gratis
Tirsdag den 4. februar 2020 , kl. 19-21. Vejle Bibliotek, Vejle

Fra tøjspild til garderobeglæde med bæredygtig mode

Underviser: Johanne Stenstrup. Er du klar til at se dit tøjforbrug i øjnene?. Kom med dybt ind i klædeskabet med Johanne Stenstrup, der ikke alene har Danmarks bedste bæredygtige modeblog, men også er medstifter af Sustain Daily.

Arrangeret af: AOF Vejle-Fredericia.
Pris: (Entré: 75 kr)
Onsdag den 5. februar 2020 , kl. 19. Vejle Bibliotek, Vejle

Lev for det halve

Hvordan kan du leve mere bæredygtigt og samtidig også nå alt det vigtige? Kom og bliv inspireret af foredragsholder og journalist Nanna Hyldgaard Hansen, som er forfatter til bogen "Lev for det halve". Hun vil fortælle om, hvordan hun og familien i løbet.

Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr)
Vis Flere Oplevelser