Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/8 2023
Kulturel Samvirke Randers
Stemannsgade 9c
8900 Randers C
Tlf: 86 43 86 88
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4612, Lon 10.0412


Viser 2 events fra/efter 26. apr. 2024

8. Maj Show/stand up

Phillip devantier - phillipsofi

Onsdag den 8. maj 2024, kl. 18.30-19.45.
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Kulturel Samvirke Randers,
Stemannsgade 9c, Randers C
Phillip Devantier er endelig klar med sit tredje oneman show PHILLIPSOFI..

PHILLIPSOFI er ikke blot et dumt ordspil, det er også et standup show, hvor Phillip gennem sin skarpe og charmerende humor udforsker de små og store spørgsmål, vi alle står over for i vores dagligdag. Hvorfor er forældre altid dårlige til elektronik? Hvorfor er alle andre end mig dårlige til at køre bil? Kunne den næste James Bond ikke spilles af en fyr fra Slagelse? Alle de spørgsmål, som vi alle naturligvis kender fra vores egen hverdag.
"Jeg er meget begejstret for at præsentere 'PHILLIPSOFI' for publikum. Showet handler om at omfavne vores unikhed, finde skønheden i hverdagen og selvfølgelig have det sjovt undervejs. Jeg håber, at det vil inspirere og bringe smil på folks læber." Siger Phillip Devantier om sit nye show og følger op med "Det her bliver det bedste show, jeg har rejst med, så meget kan jeg love. Vi ses ude i landet, venner".
Dørene åbner kl. 17.30
Sghowet starter kl. 18.30
Vis kort
16. Maj Andet/Ukendt

Lyrik Lounge med M. Rexen, Anastasia

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Kulturel Samvirke Randers,
Stemannsgade 9c, Randers C
Underværket præsenterer Lyrik Lounge: en koncertoplevelse, der sætter fokus på sangskrivere og deres sange i deres reneste og mest intime form. Tre sangskrivere deler scenen og skiftes til at præsentere en eller to sange i en unik sang-stafet..

Den intime atmosfære skaber en følelse af nærhed mellem kunstner og publikum, og det skiftende format med sang-stafetten giver en varieret og dynamisk koncertoplevelse.
Dørene åbner kl. 19.30
Koncertstart kl 20:00

Du kan medbringe en gratis gæst på din billet ved fremvisning af studiekort.
______________________________________________________________________
M. Rexen
M. Rexen, en multiinstrumentalist født i De Forenede Arabiske Emirater, skaber en unik musikalsk identitet gennem sine rejser over Mellemøsten, Afrika og Sydøstasien. Hans stil, kaldet 'Wildstyle,' er dynamisk og ukonventionel, inspireret af spirituelle og kreative oplevelser. Baseret i København, optræder Rexen med et 14-medlems band og har fået anerkendelse for sin single "Henrï," dedikeret til sin bedste ven og muse. Hans musik afspejler omgivelsernes vildskab og hans egen kunstneriske vision, inspireret af hverdagsoplevelser. Udforskning af Rexens albummer og liveoptrædener giver indsigt i hans 'Wildstyle' tilgang til musik.
Anastasia
"Musik skal opleves"... er Anastasias motto, når hun træder frem på en scene. I et virvar af farver og følelser blander hun pop, country og blød rock for at få stemningen og melodierne helt ud til publikum. For Anastasia handler det nemlig om at kunne relatere til musik i en underholdende facon, og derfor er der altid et budskab eller en anekdote kodet med til sange
Vis kort