Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
7/3 2022
Storcenter Nord
Finlandsgade 17
8200 Aarhus N
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1707, Lon 10.19


Viser 2 events fra/efter 3. okt. 2022

27. Okt Foredrag

Foredrag med Jes Dige - Et liv med sorg

Torsdag den 27. oktober 2022, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Storcenter Nord,
Finlandsgade 17, Aarhus N
Kom oplev Jes Dige fortælle om hans inspirerende særlige tilgang til børnenes sorg, hvor aftenen så byder på ny indsigt nye vinkler på et tabubelagt område..

Hver fjerde barn har inden sin 25 års fødselsdag oplevet sorg på den ene eller anden måde. Sorg er blevet en ufrivillig del af deres hverdag, enten på grund af død eller alvorlig sygdom. Sorg er belagt med utallige tabuer misforståede hensyn, der gør det ensomt svært at være et sorgramt barn eller ungt menneske.
Sorg kan medføre personlige sociale problemer resten af livet. Den forebyggende indsats er derfor vigtig i forhold til den sorgramtes fremtid.
I såvel privat som professionelt regi er det et livsvilkår for mange mennesker at have mistet. Al sorg opleves individuelt - vi er ikke ens. Derfor bør sorg sorgreaktioner så håndteres forskelligt. Der findes ingen entydig facitliste for empatisk adfærd i den forbindelse, selvom det ville være det nemmeste. Men der findes metoder, der gør det lettere at møde sorgramte på en empatisk måde. Og det er muligt at lære at leve med sorg.

Og sorg rammer ikke kun børnene.
Hvad siger jeg til en kollega, der lige har mistet sin mand eller sit barn? Eller til en klassekammerat, som har mistet sin mor eller far?

Død er ikke noget, vi taler om. Af samme grund er sorg en lidt uhåndterlig størrelse, som mange både børn voksne finder svær at forholde sig naturligt til. Det vil vi gerne ændre på. Sorg skal ikke ties væk.

Om Jes Dige: Gennem 30 år har Jes Dige haft kontakt til mere end 3000 børn unge i sorg.
Først i Kræftens Bekæmpelse siden 2017 i Skyggebørn. Jes Dige er stifter af Skyggebørn.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15
Vis kort
1. Nov Foredrag

Foredrag med Christian Viborg - I selskab med ånderne

Tirsdag den 1. november 2022, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Storcenter Nord,
Finlandsgade 17, Aarhus N
Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyns foredrag! Nu har du mulighed for at være med til en aften med klarsyn i selskab med ånderne Christian Viborg..

Christian Viborg vil bringe os tættere på den åndelige verden på denne måde viderebringe tydelige præcise beskrivelser beskeder til publikum fra afdøde familiemedlemmer venner fra den åndelige verden.
Der er tale om en aften med glæde, kærlighed, alvor humor. En aften med kærlige beskeder fra dem, vi kender som har forladt denne verden. En aften i trygge kærlige rammer med fokus på nærvær glæde. Christian vil blandt andet vise, at de afdøde kan udpege, hvem de ønsker at skabe kontakt til blandt publikum.

Det er en aften for alle uanset alder, overbevisning eller tro.

I løbet af aftenen vil deltagerne så få mulighed for at stille spørgsmål omkring eget liv få clairvoyante beskeder. Der er så mulighed for at stille spørgsmål om egne oplevelser eller hvordan et medium arbejder.

Om Christian Viborg: Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, tidligere i Norge England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats mediumship-udvikling.

Christian forstår at formidle med høj energi, empati stor præcision.

Christian vil gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi tager imod den kærlighed, healing vejledning, de har til os.
Åndelig sjælskontakt er en naturlighed har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle - det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Følg Christian på facebook: https://www.facebook.com/clairvoyantmediumchristianviborg

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk
Vis kort