Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/1 2019
VisitRanders
Rådhustorvet 4
8900 Randers C
Tlf: 8642 4477

Yderligere information: Hjemmeside

Du er altid velkommen til at besøge VisitRanders. Vi kan hjælpe dig med mange informationer om Randers og omegn - lige fra overnatning, attraktioner og aktiviteter til cykel- og vandreture i naturen. Så kig ind og få tips til oplevelser i Randers! I butikken kan du finde mange forskellige lokale produkter blandt andet præmierede frugtvine, lokal øl, gin og salt fra Mariager


Viser 1 event fra/efter 19. jun. 2019

19. Jun Andet

Beerwalk Randers

Tir. d. 1. januar til tir. d. 31. december 2019, Alle dage.
Hjemmeside: Se hjemmeside
VisitRanders,
Rådhustorvet 4, Randers C
BEERWALK RANDERS. Med 7 af byens udskænkningssteder har Beerwalk Randers sat baren højt, og der er rig mulighed for at smage forskellige specialøl..

De 7 steder, VisitRanders samarbejder med om Beerwalk Randers, er Barrys Pub, Café Blicher, Café Jens Otto, Café K, Brasserie Mathisen, MacAle og Old Irish Pub. Stederne er lige så forskellige som deres øl, og ligger alle i behagelig gåafstand fra hinanden og i centrum af Randers.

Beerwalk Randers sættet koster 125 kr. pr. person, og indeholder ølglas, et hæfte med kuponer og information om udskænkningsstederne, samt en pose til at holde det hele samlet. Det kan købes hos VisitRanders på Rådhustorvet 4, hvor du kan udfylde en formular inden - eller købe den på vores webshop online.

Åbningstider hos VisitRanders

Husk! Beerwalk kan efter køb anvendes inden for udskænkningsstedernes åbningstider

160 års ølhistorie i Randers

Øllet har haft en fast plads i hjertet og økonomien i Randers siden 1856. Randers har siden dengang været med til at give hele Danmark både påskebryggen og J-dag. Det var så lidt!

Læs mere om byens ølhistorie her
Vis kort