Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/1 2019
VisitRanders
Rådhustorvet 4
8900 Randers C
Tlf: 8642 4477

Yderligere information: Hjemmeside

Du er altid velkommen til at besøge VisitRanders. Vi kan hjælpe dig med mange informationer om Randers og omegn - lige fra overnatning, attraktioner og aktiviteter til cykel- og vandreture i naturen. Så kig ind og få tips til oplevelser i Randers! I butikken kan du finde mange forskellige lokale produkter blandt andet præmierede frugtvine, lokal øl, gin og salt fra Mariager


Viser 1 event fra/efter 21. okt. 2019

21. Okt Foredrag

Beerwalk Randers

Tirsdag den 1. januar til fredag den 20. december 2019, Alle dage.
VisitRanders,
Rådhustorvet 4, Randers C
Med Beerwalk Randers er du sikret en sjov og hyggelig aften! På Beerwalk Randers kan du vælge i mellem 8 meget forskellige udskænkningssteder og du kan få en smagsprøve de 6 af stederne..

De 8 udskænkningssteder er: Barrys Pub, Café Blicher, Café Jens Otto, Café K, Brasserie Mathisen, MacAle, Zwei Grosse Bier Bar og Old Irish Pub. Stederne er lige så forskellige som deres øl, og ligger alle i behagelig gåafstand fra hinanden og i centrum af Randers.

Beerwalk Randers sættet koster 125 kr. pr. person, og indeholder ølglas, et hæfte med kuponer og information om udskænkningsstederne, samt en pose til at holde det hele samlet.

Sættet kan købes hos VisitRanders på Rådhustorvet 4, 8900 Randers C eller kontakt os for at høre om evt. levering.

Husk! Beerwalk kan efter køb anvendes inden for udskænkningsstedernes åbningstider

160 års ølhistorie i Randers

Øllet har haft en fast plads i hjertet og økonomien i Randers siden 1856. Randers har siden dengang været med til at give hele Danmark både påskebryggen og J-dag. Det var så lidt!

Læs mere om byens ølhistorie her

Til firmaarangement eller andet kan der tilkøbes en guide, som sørger for en rute, fortæller om øllets historie i Randers og om de steder der passeres. Kontakt Charlotte Bylling for nærmere info på cb@visitranders.com eller 46 98 51 80
Vis kort