Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/6 2016
Langvang idrætscenter
Mariagervej 180
8920 Randers NV
GPS-info: Lat 56.4895, Lon 10.0269

Randers Øvelsesterræn. Randers Øvelsesbane


Viser 2 events fra/efter 5. maj 2024

Randers Q PigeCamp 2024

Torsdag den 9. til lørdag den 11. maj 2024, kl. 09-13.
Pris: Entré: 595 kr Køb/bestil billet
Langvang idrætscenter,
Mariagervej 180, Randers NV
Velkommen til Randers Q PigeCamp!Er du klar til tre dage fyldt med fed fodboldtræning, hoppeborg, sjove aktiviteter, slikbod, lækker frokost og masser af hygge? Så er Randers Q PigeCamp lige noget for dig!.

Torsdag: Fra kl. 9-15Fredag: Fra kl. 9-15Lørdag: Fra kl. 9-13
(Campen er uden overnatning)
PigeCampen er åben for alle piger mellem 7 og 14 år, uanset om du allerede spiller fodbold eller bare gerne vil prøve det. Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, og samtidig giver vi dig mulighed for at lære nye færdigheder og udvikle dig som fodboldspiller.Du kan se frem til at blive inspireret af vores dygtige trænere, der vil hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og udfordre dig på banen. Men det handler ikke kun om fodbold - vi har også en hoppeborg og sjove aktiviteter, så der er masser af muligheder for at få sved på panden og have det sjovt.Når sulten melder sig, kan du glæde dig til velsmagende frokost, der giver dig energi til at fortsætte dagen med fuld fart. Og som en bonus får du en lækker HUMMEL t-shirt med hjem, så du altid kan mindes denne fantastiske oplevelse.Så skynd dig at tilmelde dig Randers Q PigeCamp og bliv en del af vores passionerede fællesskab af fodboldglade piger. Vi glæder os til at møde dig og give dig tre uforglemmelige dage med masser af grin, læring og kammeratskab
Vis kort

Stafet for Livet

Lørdag den 8. og søndag den 9. juni 2024, kl. 11.
Pris: Entré: 150 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Langvang idrætscenter,
Mariagervej 180, Randers NV
Til stafet for Livet samles 4 mio. rundt i hele verden for at skabe opmærlsomhed og indsamle midler til at skabe bedre vilkår for de personer der rammes af en kræft diagnose..

Stafet for Livet er verdens største bevægelse for kræft. Fælles for alle deltager er ønsket om at skabe bedre forudsætninger for de der bliver ramt af kræft. Sidste år samlede arrangementet 200.000 kr ind til arbejdet med senfølger, i år skal pengene igen gå til senfølger. Og målet er endnu mere at kunne donere.

For at vi kan skabe den endnu større donation opfordre vi alle vores deltager til at finde sponorer, det kan være runde sponsorer eller lignende. Læs meget mere om dette på vores hjemmeside.

Vis kort