Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/1 2012
Kulturhuset Langaa
Bredgade 4
8870 Langå
Tlf: 8646 2120

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.3917, Lon 9.89412

Det oprindelige rådhus i tidligere Langå Kommune omdannes til Kulturhuset Langå


Viser 3 events fra/efter 15. okt. 2019

15. Okt Undervisning

Kreativ med mange materialer

Mandag den 2. september til mandag den 25. november 2019, kl. 16-17.
Pris: (Pris: 750 kr)
Arrangør: Fantasia
Kulturhuset Langaa,
Bredgade 4, Langå
Elsker du at lave billeder og at skabe sjove, smukke, sære ting af forskellige materialer? Vil du gerne lære mere om at tegne, male og forstå billeder? Så er du velkommen på mandagsholdet, især hvis du er mellem syv og 11 år..

Først og fremmest vil vi øve os i tegning, maleri og tryk,- både ud fra fantasi og iagttagelse og med forskellige gode materialer og teknikker. Men vi vil også lave sjove, mærkelige eller smukke ting af genbrugsmaterialer, papmache og andet, ligesom vi vil gå udenfor af og til, både for at tegne-male, men også for at besøge udstillinger. En del af undervisningen vil nemlig være at se på både egne og andres billeder og forstå billedsproget bedre!
Vis kort
17. Okt Andet

BørneKultur på tur til Langå

Torsdag den 17. oktober 2019, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Langaa,
Bredgade 4, Langå
Der bliver noget for de fingernemme, de kreative, de sangglade, de aktive, de malerglade, de spontane, de fantasifulde, de legende og dem der bare gerne vil fordybe sig..

Her kan du få rørt musklerne og lattermusklerne, luftet dine bedste venner eller 'bedste' forældre og prøve noget nyt og interessant. Hermed en opfordring til at bruge din ferie på det du drømmer om - de mange aktiviteter venter på dig!

Læs meget mere om de enkelte aktiviteter i BørneKultur Ugens trykte program som alle børn fra 0. til 7. klasse modtager i september via deres skole. Programmet kan også hentes på biblioteket eller via vores hjemmeside
Vis kort
2. Nov Klassisk

Langå Koncertforening. Dobbeltkoncert med Esben Kjær

Lørdag den 2. november 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 50 kr, --- Medlemmer gratis)
Kulturhuset Langaa,
Bredgade 4, Langå
Esben Kjær fra Randers Kammerorkester spiller dobbeltkoncert. Først kammermusik, og efter pausen jazz med P.S.Swingband..
Vis kort