Plexus Roskilde

Plexus Roskilde er en frivilligforening, der til dagligt driver et anonymt møde- og værested for ensomme unge i alderen 18-35 år.
Vi holder til Under Gulvtæppet i Byens Hus.
De unge kan komme i hos os og møde andre, der ligesom dem selv oplever følelesen af ensomhed og-/eller mangler et socialt netværk i deres hverdag. I Plexus Roskilde kan de unge lære hinanden at kende i trygge, sociale og hyggelige rammer. hvor der er et ekstra fokus på at skabe en hjemmelig og tryg atmosfære.
På en typisk åbningsdag starter vi med at mødes og få en kop te eller saftevand og en småkage, mens vi venter på at alle er kommet og lige lander. Herefter er der hhv. en gruppe der handler ind, én der laver mad og én der rydder af efter aftensmaden. Vi spiller desuden forskellige spil og samtaler på kryds og tværs, og nogle gange er der også kreative aktiviteter eller aktiviteter uden for Plexus.
Hensigten er at skabe rum for social kontakt og positive oplevelser.

Plexus Roskilde er i dag en selvstændig forening, men startede som et projekt under Ungdommens Røde Kors i 2015.
Plexus Roskilde kører med et "Ung-til-ung"-princip, og derfor er alle frivillige ligesom brugerne, i aldersgruppen 18-35 år. Ingen af de frivillige er desuden uddannet inden for feltet, men kommer i stedet alle med et ønske om at gøre en forskel for andre unge. De frivillige behandler derfor heller ikke, men deltager gerne i uforpligtende samtaler, hvis brugerne oplever et behov for dette.
Vi har åbent torsdag i hver uge, medmindre andet meldes ud på facebook.
På Facebook kan man læse mere om, hvornår vi præcist har åbent den pågældende måned.

Vi glæder os til at se dig "Under Gulvtæppet" i Byens Hus. Link til facebooksiden: https://www.facebook.com/PlexusRoskilde

Plexus Roskilde

Stændertorvet 1

4000 Roskilde

Tlf: 71 79 72 76

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Torsdag 17-21