Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/8 2015
Foreningen Livsenergi
Almindsøvej 50
8600 Silkeborg
Tlf: 40951322

Yderligere information: Hjemmeside

Vi er en forening der ønsker at udbrede kendskab til åndsvidenskab.


Viser 5 events fra/efter 29. jan. 2020

18 Feb Andet

Klarsynsaften med Dorte Prang og Lone Voss Boes

Tirsdag den 18. februar 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Arrangør: Foreningen Livsenergi. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Lone Voss Boes og Dorte Prang åbner denne aften op for kontakten til jeres kære afdøde, og stiller sig til rådighed for at formidle budskaber fra jeres afdøde familie og venner..

De vil gerne bevise at livet forsætter når vi forlader dette jordiske liv.

Hvis tiden tillader det, vil der også være mulighed for at I stiller spørgsmål og få budskaber fra jeres guider. Det kan være spørgsmål om noget i jeres liv der optager jer meget, eller det kan være spørgsmål om den åndelige verden.

Budskaberne leveres med stor kærlighed og respekt for både jer og den åndelige verden. Der vil hele aftenen være stor healing, både fra de energier der vil være tilstede samt fra de kære afdøde.

Lone og Dorte arbejder i dag begge fuldtids fra hver deres klinik i Silkeborg som clairvoyant, medie og healer, hvor de udbyder individuelle sessioner, holder workshop, foredrag mm. Begge arbejder de både med private og erhverv.

Billetter købes på www.billetto.dk
eller ved indgangen ( kun kontanter - Ikke MobilePay eller kort )
Vis kort
17 Mar Foredrag

Terapeutisk astrolog Kaj Larsen "Kærlighed, relationer, ny bevidsthed og ny begyndelse"

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Arrangør: Foreningen Livsenergi. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Hvad sker der, når to personer mødes? Skal det være et venskabsforhold eller kan det blive til et partnerskabsforhold..

Kaj Larsen vil ud fra astrologien beskrive de muligheder vi har og så er det op til os hver især, hvad fremtiden skal indeholde.
Udviklingen, især i den vestlige verden, har betydet at der er færre mennesker, der lever i såkaldte traditionelle kernefamilier, og at familiemønstrene har ændret sig, således at der i dag er skabt mange nye og forskellige familie- og venskabskonstellationer.
Når statistikken viser en høj skilsmisseprocent, kan det for det første skyldes, at det for mange af os - i denne nye tid med et meget stort udviklingspotentiale - ganske enkelt ikke vil være gavnligt for vores udvikling at være i et fast livsvarigt parforhold
Dernæst kan årsagen til, at mange parforhold opløses, også skyldes, at parforholdet først og fremmest er bygget op omkring det fysiske og det følelsesmæssige, men uden at kærligheden er baseret på en egentlig sjælskontakt Der vil også være fokus på de karmiske og sjælelige relationer set i lyset af vores udviklingsprocesser her på Jorden.

Billetter købes på www.billetto.dk eller ved indgangen (kun kontanter - ikke MobilePay el ler kort)
Vis kort
21 Apr Andet

Christian Viborg " Klarsynsaften"

Tirsdag den 21. april 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Arrangør: Foreningen Livsenergi. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn, og vil denne aften bringe os tættere på den åndelige verden for på denne måde at viderebringe beskeder til publikum fra "afdøde" familie og venner fra den åndelige verden..

I løbet af aftenen vil der også være clairvoyante beskeder til deltagerne.
Christian vil med klarsynsaftnerne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men i stedet tager imod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen.
Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Billetter købes på www.billetto.dk eller ved indgangen (kun kontanter - ikke MobilePay
Vis kort
5 Maj Andet

Foredrag ved Lars Muhl - "Sæt din indre healende kraft fri -NU!"

Tirsdag den 5. maj 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Arrangør: Foreningen Livsenergi. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
I en verden fyldt med stress og separation, lider flere og flere mennesker af sygdom og nød. Derfor tilbyder Lars Muhl denne aften, fyldt med healing og sang, som vil tildele os simple værktøjer, vi kan bruge til at aktivere vores indre lys..

Skabe forbindelse mellem adskilte punkter, samt genskabe vores forbindelse til den indre healende kraft - og den guddommelige kraft der omgiver os

Glem hvem du TROR du er - og bliv til den du VIRKELIG er

Billetter købes på www.billetto.dk eller ved indgangen (Kun kontanter - ikke MobilePay eller kort)
Vis kort
26 Maj Andet

Klarsyn og afdødekontakt med Maya Fridan

Tirsdag den 26. maj 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 150 kr)
Arrangør: Foreningen Livsenergi. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Et gensyn med Maya Fridan, som denne aften vil bringe dig ind i den åndelige verdens univers via budskaber fra guider og afdødekontakt, alt efter hvordan aftenens energi vil blive..

Budskaberne bliver leveret til tilfældigt udvalgte publikummer og du vil kunne hente gode inspirationer også selvom du ikke lige skulle blive udvalgt.

Aftenen startes med en guidet meditation for at opfylde dig og rummet med en lysende kærlig energi i mødet med den åndelige verden.

Til sidst vil der blive tid til at stille spørgsmål til Maya.

Maya er uddannelsesleder af Clairvoyanceskolen.dk i København, udgivet bogen "Maya Fridan er clairvoyant - er du", har deltaget i flere tv-udsendelser, herunder "Fornemmelse for mord" og har arbejdet professionelt med clairvoyancen siden 1997.

Billetter købes på www.billetto.dk eller ved indgangen (Kun kontanter - ikke MobilePay eller kort)
Vis kort