Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/12 2011
Silkeborg Medborgerhus
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
Tlf: 8970 4300

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1659, Lon 9.54815

Medborgerhuset Silkeborg


Viser 8 events fra/efter 20. mar. 2019

23 Mar Skuespil

Verdens rigeste tosse -Børneteater

Lør. d. 23. marts 2019, kl. 10.30.
Pris: (Entré: 40 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
En sødmefuld og morsom teaterforestilling for de 4-10 årige, fuld af underfundige spørgsmål om nogen af livets store spørgsmål..

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan f.eks. ske det, at en tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat. Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken?

Der er nok af problemer, når man ikke er rigtig klog, så det kan være godt med en fe i baghånden, og endnu bedre med et kys på munden.

En teaterforestilling skrevet af Kim Fupz Aakesen.

For børn i alderen 4-10 år. Varighed 40 min
Vis kort
Køb billet
26 Mar Foredrag

Foredrag: Glade Børn og Voksne i Silkeborg

Tir. d. 26. marts 2019, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200-250 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver..

Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed, - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 børn, en teenager og to voksne. Jeg har de sidste 3 år boet i Californien, men er for nyligt for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
Vis kort
2 Apr Foredrag

Lyset i et menneskes hjerte - foredrag af Lars Muhl

Tir. d. 2. april 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 150,00)
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen?.

Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hver enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

'Det intuitive sind er en hellig gave, og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven.' - Albert Einstein, fysiker
Det vil være muligt at købe Lars Muhls bøger og cd'er ved foredraget

Billetter købes på www.billetto.dk

eller ved døren (kun kontanter)
Vis kort
11 Apr Foredrag

Foredrag Leonora Christina Skov

Tor. d. 11. april 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Medlemmer 150 kr. gæster 200 kr. inkl. Kaffe/kage)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Med udgangspunkt i sin bog "Den, der lever stille" fortæller Leonora Christina Skov en historie om at miste, finde og håbe..

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. I den sammenhæng skriver hun om Christina, der vil gøre alt for at blive elsket af sine forældre. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. "Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem", siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag.
Vis kort
29 Apr Foredrag

El Camino de Santiago v/Lander Angiano

Man. d. 29. april 2019, kl. 18.30-21.
Pris: (Entré: 100 kr) Klik her for at tilmelde dig
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Underviser: Lander Angiano. Pilgrimmen Lander Angiano fortæller om sine erfaringer og oplevelser langs "Caminoen". Du vil høre om pilgrimsrutens historie, de forskellige typer af caminoer der findes i Spanien, samt Landers personlige oplevelser..

Du får indblik i og en forståelse for, hvorfor så mange mennesker fra så mange forskellige lande vandrer til Nordspanien hvert år. Gennem billederne vil du få en oplevelse af det smukke landskab, arkitekturen, motion, god mad, fællesskabet, det gode vejr mm

Foredraget kan fungere som inspiration til en anderledes måde at holde ferie på

Lander vil ligeledes kunne give vejledning om forberedelse og det rette udstyr

Hold: 19-12005
Vis kort
Køb billet
7 Maj Foredrag

Klarsynsdemonstration ved Rikke Rasmussen

Tir. d. 7. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 150,00)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Rikke vil etablere kontakt til den åndelige verden og lade de afdøde, der gerne vil komme igennem til en eller flere deltagere blandt publikum, komme frem. Efter en hurtig beskrivelse kommer de afdøde ofte med et personligt budskab..

Rikke vil udover de spirituelle budskaber under klarsynsdemonstrationen også demonstrere tarotkort-læsning, hvor hun vælger 1-3 personer fra publikum, der hver trækker et kort. Ud fra tarotkortet vil hun "tune" ind på vedkommende og give et nyttigt budskab. Klarsynsdemonstrationen er intens og underholdende og alle mennesker i alle aldre er velkommen

Billetter købes på www.billetto.dk

eller ved døren (kun kontanter)
Vis kort
2 Jun Gudstjeneste

Konfirmationsgudstjeneste ved Peter Rask

Søn. d. 2. juni 2019, kl. 10.30.
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Vis kort
19 Nov Foredrag

Foredrag i Silkeborg: "Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Tir. d. 19. november 2019, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200-250 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?.

Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder, og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark
Vis kort