Genre

Biblioteker

Søg i udvalgte area
  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/12 2011
Silkeborg Medborgerhus
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
Tlf: 8970 4300

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1659, Lon 9.54815

Medborgerhuset Silkeborg

Viser 22 events fra/efter 13. dec. 2017

19 Dec Banko

Bankospil

Tir. d. 19. december 2017, kl. 13.30.
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Vis kort
18 Jan Foredrag

Peter Qvortrup Geisling

Tor. d. 18. januar 2018, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Medlemmer 150 kr. gæster 200 kr. inkl. Kaffe/kage)
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
"Giv livet et eftersyn" Foredrag v/Peter Qvortrup Geisling..
Vis kort
23 Jan Andet

Annette Edel " Klarsynsaften"

Tir. d. 23. januar 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 150,-)
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Kom og oplev en dejlig og livsbekræftende aften sammen med Annette Edel og den åndelige verden. Annette er clairvoyant/medium, som har haft disse evner hele sit liv..

Denne aften laver Annette klarsyn med kontakt til afdøde, hvor hun formidler beskeder med alvor, glæde, humor og kærlighed. Annette er kendt og elsket for sit meget præcise arbejde og store indføling.

Annette Edel har trænet og arbejder sammen med internationalt anerkendte medier som Billy Cook, Gordon Smith og Marion Dampier-Jeans. Hun demonstrerer sine evner vedkurser, sittings og klarsyn rundt omkring i Danmark, Norge, England og Tyskland
Vis kort
24 Jan Foredrag

Kurt kom forbi

Ons. d. 24. januar 2018, kl. 14.
Pris: (Entré: Medlemmer 100 kr., ikke medlemmer 150 kr.)
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Kurt Leth, kendt TV-journalist kommer nu forbi Silkeborg med et spændende og farverigt foredrag om sit liv som journalist og reporter..

TV-journalisten Kurt Leth er bedst kendt fra de to regionale TV-programmer KURT KOM FORBI, som kørte på TV2 Østjylland i 22 år og KAFFE MED KURT, der i mange år var det mest sete og populære program på TV Syd. Udsendelserne har drejet sig om almindelige mennesker, men med en ualmindelig historie.

Foredraget er først og fremmest fængende beretninger - anekdoter - om nogle af de mest spændende og fantastiske mennesker, som Kurt har mødt i sin lange karriere som journalist. I foredraget giver Kurt også et indblik i, hvordan man laver TV. Hvordan bliver optagelserne til, og hvor kommer ideerne fra? Han vil også fortælle livlige historier om sin tid som skriverkarl på Jyllands Posten, og om jobbet som pressemand i Udenrigsministeriet under Uffe Ellemannn Jensen, samt mange andre interessante oplevelser.
Vis kort

Denis Musu - Sundhed på kinesisk

Ons. d. 24. januar 2018, kl. 19-21.
Pris: (Pris: 75 kr) Klik her for at tilmelde dig
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Underviser: Denis Musu. Denis Musu. Sundhed på kinesisk. Hvad er sundhed på kinesisk? Hvad er det, som kineserne gør i forhold til sundhed, som vi i vesten ikke gør?.

Er du nysgerrig på østens mad og kultur, samt deres naturmedicin og sundhedsprincip, så kom til dette foredrag med Denis Musu. Han vil fortælle om, hvordan kineserne ser på kost og ernæring, deres teori om de fem faser og årstiderne, brugen af urter, forebyggelse af sygdomme mm

Kom og hør en forunderlig fortælling om den kinesiske sundhedstilgang, som Denis selv har erhvervet sig i forbindelse med sit knap 1,5 års ophold i Kina

Hold: 18-12006
Vis kort
Køb billet

Alzheimers v/Frederik Lindhardt

Man. d. 19. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers, indvarslede det store forandringer for hele familien..

Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker og ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev snævret ind. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden.

I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende. 'Lidt af far' er Jan Lindhardts yngste søn, Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Foredraget handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

I samarbejde med AOF, Idræt om Dagen og Sundhedshuset
Vis kort
Køb billet
19 Feb Foredrag

Frederik Lindhardt - Lidt af Far - om Alzheimers

Man. d. 19. februar 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 75 kr) Klik her for at tilmelde dig
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Underviser: Frederik Lindhardt. Frederik Lindhardt. Lidt af Far - om Alzheimers. Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers, indvarslede det store forandringer for hele familien..

Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker og ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev snævret ind
Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden. I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende

'Lidt af far' er Jan Lindhardts yngste søn Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Foredraget handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

I samarbejde med Silkeborg Bibliotekerne, Sundhedshuset og Idræt om Dagen.

Hold: 18-12001
Vis kort
Køb billet
20 Feb Foredrag

Helle Odder På rejse med sjælen til livet mellem livene og til tidligere liv

Tir. d. 20. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 150,-)
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Helle Odder er regressionsterapeut, healer, underviser og forfatter. Helle er kendt fra TV2 ´s "Det mystiske Danmark"..

Helle har mere end 20 års erfaring med den spirituelle verden og hun fortæller om sit arbejde som regressionsterapeut, hvor klienter rejser til tidligere liv og til livet mellem livene.
Helle fortæller om muntre, alvorlige og lærerige eksempler på, hvad man kan opleve, når man rejser til tidligere liv.

Helle fortæller om livet mellem livene, og der er eksempler på hvad, man kan opleve, når man rejser til tidligere liv.

Efter pausen er der en guidet meditations-healing, så deltagerne kan mærke den dejlige afslappede tilstand og man får mulighed for at få kontakt med sine skytsånder
Vis kort
27 Feb Undervisning

Vildtsygdomme og hygiejne for jægere

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 18-22.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Underviser: Dyrlæge Fra DTU-Veterinærinstituttet. For dig der har jagttegn. Kurset giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed..

Kurset omfatter vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd- unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises- hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt- lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt. Kurset udbydes i samarbejde med Silkeborg Jægerklub.

Målgruppe: Jægere, der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder.

Praktisk: Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk. Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse.

Formål:
Kurset opfylder lovkravene i EU forordning 853-2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed

Indhold:
Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder:
Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd
Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre
faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises
Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer
m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt
Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse
med afsætning af levende vildt.

Underviser: Dyrlæge fra DTU-Veterinærinstituttet.

Jagttegn skal medbringes for at få udstedt kursusbevis.

Hold: 60275
Vis kort
Køb billet
27 Feb Foredrag

Den mentale Kriger og parforhold

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 125 kr) Klik her for at tilmelde dig
Silkeborg Medborgerhus,
Bindslevs Plads 5, Silkeborg
Underviser: Kim Boye og Pernille Aalund. Kim Boye og Pernille Aalund. Den Mentale Kriger og parforhold. Jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati..

Kim og Pernille mødte hinanden i en voksen alder. Bag dem har de begge flere hold børn og en masse erfaringer omkring køn og kærlighed.
Kom til en sprudlende, provokerende og hudløs ærlig aften med to mennesker, der bestemt ikke er enige i alt, men som giver plads til forskelligheden og dyrker den

I samarbejde med Silkeborg Bibliotekerne.

Hold: 18-12004
Vis kort
Køb billet