Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
13/11 2015
Magasinet
Strandgade 14
4230 Skælskør
Tlf: 58 19 19 23
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2524, Lon 11.2916
Åbent: Fre-søn 14-17, tors 17-20


Viser 2 events fra/efter 22. okt. 2021

Disneytegner Flemming Andersen udstiller i Skælskør
22 Okt Billedkunst

Disneytegner Flemming Andersen udstiller i Skælskør

Søndag den 17. oktober til søndag den 7. november 2021, Fredage, lørdage og søndage samt alle dage i uge 42 fra 14-17.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Magasinet,
Strandgade 14, Skælskør
Flemming Andersen har siden 1990 tegnet til historierne i Jumbobøgerne. På udstillingen i Skælskør Kunstforening viser han en række originaltegninger ligesom der er læsehjørne og tegnekonkurrence for børn. Alle er velkomne og der er gratis adgang. Flemming Andersen sætter stregen omhyggeligt og præcist. Han har tegnet figurerne fra Andeby tusindvis af gange. Yndlingsfiguren er Joakim von And, fordi han er udfordrende at tegne. Det er noget med stokken, hatten og den skotske oprindelse. Og så kan Flemming Andersen relatere til den gamle ands ihærdighed og omhyggelighed. Flemming har tegnet alle figurerne igen og igen og igen fra alle mulige vinkler. Først med blyant, og derefter med en pen dyppet i tusch. Det er svært og langsommeligt og skal ofte gøres med en stram deadline.

Flemming Andersen (f. 1968) startede som Disneytegner i 1990, og det er gennem de sidste 30 år blevet til rigtig mange historier fra Andeby-universet. Et fantastisk univers, han er fuldstændig grebet af, og som i 2018 resulterede i jubilæumsbogen 'Geniale Genialiteter' - en bog med ti specielt udvalgte favorithistorier fra Flemmings umage hånd.

Flemming er Danmarks eneste Disneytegner, og i Skælskør Kunstforening vil han vise et udvalg af sine imponerende mange tegninger fra Andeby-universet. Med på udstillingen har Flemming også tegninger fra en sin helt egen stribe: 'Mågeliv', som han igennem de sidste år har udviklet og udgiver i Egmonts 'Basset'-blad.

Udstillingen i Magasinet er i høj grad en udstilling for børnene. Der vil være et læsehjørne fyldt med Jumbo-bøger og selvfølgelig masser af tegneredskaber, så favoritfiguren kan tegnes og hænges op, og man kan dermed være med i en lille lodtrækning
Vis kort
Foto udstilling
26 Nov Foto

Foto udstilling

Fredag den 26. november 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Magasinet,
Strandgade 14, Skælskør
Efter opfordring fra mange, laver jeg nu en foto udstilling med udvalgte billeder Natur/landskabs billeder fra Skælskør og omegn, også nogle fra mine omkring 600 faldskærms spring. Fredag d 26 er der dog først åben fra kl 13:00. I kan se mere her https://fb.me/e/3WDhYu9rz og tilmelde jer
Vis kort