Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
6/9 2011
Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg
Ådalsparken 29
6710 Esbjerg V
Tlf: 86 11 32 44 - 40 15 90 11

Yderligere information: Hjemmeside

Tidslerne er en forening for nysgerrige, aktive cancerpatienter. Patienter, som selv vil have indflydelse på egen situation, og som gerne vil vide mere om de muligheder der findes indenfor såvel komplementær som konventionel behandling. I Tidslerne arbejder vi for en positiv og åben dialog mellem alternativ/komplementær behandling og det etablerede sundhedssystem - kun hvis der skabes åbenhed og gensidig forståelse, kan vi som patienter få den bedste behandling. Vores primære formål er at varetage patienternes interesser og sætte disse i centrum. Gruppen af patienter er ingen ensartet eller homogen gruppe, men præget af mangfoldighed. Foreningen arbejder da også ud fra den værdi, at det enkelte menneske er fysisk, psykisk og åndeligt unikt. Dette betyder, at hver enkelt må finde sin egen vej. Hvad der virker og er godt for den ene patient, behøver ikke at virke eller være godt for den anden patient


Viser 8 events fra/efter 30. maj 2020

Mærk Livsglæden Gennem Dans - 5rytmer
3 Jun Foredrag

Mærk Livsglæden Gennem Dans - 5rytmer

Onsdag den 3. juni 2020, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
Dance Studie, Volkerts Fabrikker, Kolding, Dalbygade 40H, Kolding
5Rytmer er en invitation til at bevæge sig frit og mærke sin krop. Selvom det kan betegnes som fri bevægelse, overlades man dog ikke til sig selv. Underviseren og musikken guider dig til at finde ind i din egen rytme og mærke hvad der sker i din krop. "The fastest to still the mind is to move the body"

Dette citat beskriver meget godt, hvad 5Rytmer går ud på. Nemlig at flytte fokus væk fra hoved og tanker tilbage i kroppen, så man kan mærke sig selv bag om bekymringer, begrænsninger, smerter, træthed, travlhed og hvad der ellers fylder i et menneskes liv.

5Rytmer er ikke klassisk dans med faste trin og koreografi. Det er en invitation til at bevæge sig frit og mærke sin krop. Selvom det kan betegnes som fri bevægelse, overlades man dog ikke til sig selv. Underviseren og musikken guider dig til at finde ind i din egen rytme og mærke hvad der sker i din krop.

Filosofien er at det, man bevæger, bevæger sig. Derfor oplever man en forandret tilstand efter dansen. Ofte en tilstand af lethed, velvære og større åbenhed. Ved at være nærværende, sansende og opmærksom på det oplevede, får man kontakt til sig selv. Ved at lade sig guide af det, frem for udefra kommende ting, kan det opleves som "at blive sig selv". For de fleste forbundet med noget meget positivt.

Dansere, som lever med eller er i behandling for kræft, beskriver også dansen som et frirum fra smerter og bekymringer. Når man er syg kan man nærmest blive uvenner med sin krop. Det dansen kan er at fjerne fokus fra sygdommen og i stedet skabe opmærksomhed på glæden ved livet og kroppen. Det opleves som en stor befrielse.

OM 5RYTMER

5Rytmer er udviklet af amerikaneren Gabrielle Roth og danses i dag over hele verdenen. Hver rytme har sin egen form og repræsenterer tilstande vi kender fra vores liv. Det er det vi undersøger i dansen, når vi frit bevæger os gennem de fem rytmer; FLYDENDE, STACCATO, KAOS, LYRISK OG STILHED, som dynamisk afløser hinanden i en energibølge.

OM UNDERVISEREN

Ane Friis har praktiseret 5Rytmer siden 2004 og blev certificeret 5Rytmelærer i 2016, hvorefter hun underviser i Kolding. Hun har en baggrund som designer, psykoterapeut og træner i bevidst åndedræt. "Min mission med at undervise i 5Rytmer er at give dansere et trygt rum til at møde sig selv i. Hver gang jeg danser, bliver jeg en mere autentisk udgave af mig selv." Læs mere her.

Parkeringsmulighed på Dalbygade. Gratis 3 timer - husk at tjekke ind ved parkeringsstander på P-pladsen.

Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

Alle er velkomne.

Kursusleder: Sanne Hesselberg, 61 69 80 99 - Sanne_hesselberg@hotmail.com

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

  Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
  Vis kort
  3-dages Selvhjælpskursus - Qigong Og Afslapning På Slettestrand
  3 Jul Andet

  3-dages Selvhjælpskursus - Qigong Og Afslapning På Slettestrand

  Fredag den 3. til søndag den 5. juli 2020, kl. 14.
  Pris: (Entré: 500 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, Fjerritslev
  Pia Bildsted vil indføre os i Qigong og hvad det kan gøre for dig. Der vil være tid til ro, fordybelse og hyggeligt samvær med ligesindede. Fantastisk strand, forplejning og indendørs varmtvandsbassin/sauna. Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

  Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

  Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder tilmeldes ligeledes. Bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

  Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.  Medicinsk Qigong er kinesiske helsebevarende øvelser, som bruges i det etablerede sundhedssystem i Kina.

  I kinesisk filosofi forstås sygdom, som noget der opstår fordi kroppen er i ubalance og der er stagnation af Qi = energi.

  Qigong er bevægelser, øvelser, stræk, visualiseringer, åndedrætsøvelser og fokuseret nærvær, hvor formålet er at genskabe balancen ved at bevæge livsenergien rundt i og ud til alle kroppens celler.

  Qigong er en fantastisk motionsform, som kombinerer fuld kropstræning med mindfulness/meditation. En meget afslappende motion, som styrker og afspænder krop og sind.

  Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at alle kan være med og hvis man har skavanker, kan øvelserne justeres, så de passer til den enkelte. Fx kan man sidde ned og udføre øvelserne.

  Qigong er helhedsorienteret på den måde at de berører dig fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt.

  Hvad får du ud af at lave Qigong?
  • Øvelserne har en dybdegående positiv effekt på dit helbred og energiniveau
  • En følelse af energi/overskud samt glæde, ro og nærvær
  • Afstresset krop og sind
  • Løsner spændinger/blokeringer
  • Styrker immunforsvaret
  • Smidiggør kroppen
  • Styrker balancen og koordinering
  • Fremmer kredsløb og udrensning


  Under kurset vil vi arbejde med:
  • Enkle, men powerfulde øvelser
  • Åndedrætsteknikker
  • Afspændingsøvelser
  • Der vil blive en vekselvirkning af teori og praksis
  • Øvelser og teknikker vil du kunne arbejde videre med, når du kommer hjem.


  Tag behageligt tøj med, som du kan bevæge dig i og liggeunderlag.

  Underviser Pia Bildsted er udannet pædagog og fik selv en kræftdiagnose i april 2015. Pia er i dag førtidspensionist.

  Efter at have gået på kurser i Qigong og mærket, hvad det gjorde ved hende fysisk, psykisk og mentalt, fik Pia overskud og lyst til at give det videre til andre og gik derfor i gang med at uddanne sig til Qigong instruktør.

  Siden 2018 har Pia undervist i Qigong.

  Kurset foregår på Slettestrand.
  Du deler ferielejlighed med en anden kursist - fælles stue/bad og eget soveværelse. På Slettestrand skal der medbringes sæbe mm. og evt. kaffe/te til lejligheden.

  Slettestrand i juli er som regel formidabel - fantastisk strand og indendørs varmtvandsbassin/sauna. På dette kursus vil der blive plads til ro og afslapning.

  Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

  Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!  Kursusleder: Mai Nielsen, mobil 40409011, mail formand@tidslerne.dk

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.

  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.
  Vis kort
  3-dages Selvhjælpskursus - Metasundhed V/lars Mygind
  24 Jul Workshop

  3-dages Selvhjælpskursus - Metasundhed V/lars Mygind

  Fredag den 24. til søndag den 26. juli 2020, kl. 14.
  Pris: (Entré: 500 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Stenstruplund Kursuscenter, Jernbanevej 2, Stenstrup
  Få forståelse af din intelligente krop og udnyt dine medfødte evner til selvhelbredelse. Oplev mindre angst, frygt og bekymring omkring sygdom og skab en bedre balance mellem krop, sind og sjæl. Tilmelding starter kl. 19.00 den 24. maj 2020.

  Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

  Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

  Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder tilmeldes ligeledes. Bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

  Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

  Lars Mygind tager dig på et kursus der vil forandre dit syn på sygdom og mulighederne for helbredelse. Din intelligente krop - 3 dages grundkursus i METAsundhed/metamedicin.

  På dette kursus kan du få en forståelse af din intelligente krop og udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse. På denne måde kan du opleve mindre angst, frygt og bekymring omkring sygdom og skabe en bedre balance mellem krop, sind og sjæl.

  DU VIL LÆRE:
  • De bagvedliggende årsager til sygdom
  • De to faser i sygdom og helbredelse
  • Forbindelsen mellem miljø - krop - tanker - følelser
  • Følelsesmæssige konflikter som årsag til sygdomme
  • Hvordan anvendes naturlovene i forbindelse med f.eks. kræft og andre lidelser
  • Praktiske eksempler


  EFTER KURSET VIL DU HAVE EN DYBERE FORSTÅELSE FOR:
  • Hvad det er din krop fortæller dig når den er syg
  • Hvad dine følelser og tanker betyder for din sundhed og sygdom
  • I hvilken af disse to faser du er i
  • At der kan være skjulte "gaver" i sygdom
  • At alt kan helbredes


  Medbring: Sengelinned, Håndklæder, notesbog, pen og evt. badetøj

  Du har eget soveværelse.

  Læs mere om Stenstruplund her: www.stenstruplund.dk

  Kursusleder: Sanne Hesselberg, M: 61 69 80 99
  e-mail: kolding@tidslerne.dk

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning"


 • Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

  Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!
  Vis kort
  Hvorfor Spise Mælke- Og Glutenfrit?
  8 Sep Foredrag

  Hvorfor Spise Mælke- Og Glutenfrit?

  Tirsdag den 8. september 2020, kl. 19-21.30.
  Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Sindal Bibliotek, Torvegade 15, Sindal
  Af forskellige årsager undlader mange at spise mælk og gluten. Udvalget af mælke- og glutenfri produkter vokser på hylderne i supermarkederne. Men hvorfor skal vi spise mælke- og glutenfrit? Og skal vi det? Af forskellige årsager undlader mange at spise mælk og gluten. Udvalget af mælke- og glutenfri produkter på hylderne i flere supermarkederne vokser og vokser.

  Men hvorfor skal vi spise mælke- og glutenfrit? Og skal vi det?
  Med udgangspunkt i de to spørgsmål, vil foredraget sætte fokus på: - hvorfor mælk og gluten kan være et problem? - hvordan påvirker mælk og gluten sundheden? - symptomer på mælke- og glutenoverfølsomhed - skal vi alle spise mælke- og glutenfrit? - kommer man til at mangle næringsstoffer, når man undlader mælk og gluten? - kvaliteten af gluten- og mælkefri produkter - råd og vejledning til, hvordan man laver mad og bager uden mælk og gluten Foredraget giver mulighed for at få (mere) viden og gluten- og mælkefri kost og ernæring samt få inspiration, tips og tricks til at lave mad og bage uden mælk og gluten. Foredraget holdes af ernæringsterapeut Trine Vesteraa. Læse mere om Trine her www.trinevesteraa.dk  Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

  Alle er velkomne.

  Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

  Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
  Vis kort
  Mere Energi I Hverdagen, Faste Og Dehydrering
  7 Okt Foredrag

  Mere Energi I Hverdagen, Faste Og Dehydrering

  Onsdag den 7. oktober 2020, kl. 19-22.
  Pris: (Entré: 140 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Sindal Bibliotek, Torvegade 15, Sindal
  Energi er ikke noget man får eller køber i et ugeblad.Det er noget du selv skaber! Trænger du til mere energi - så at du har overskud, til de ting du gerne vil, og energi til at træffe de beslutninger du inderst inde godt ved skal træffes? Motiverende foredragsholder med fokus på udvikling af dine kompetencer, øget energi og performance.

  Skab mere energi og opnå bedre livskvalitet.

  Energi er ikke noget man får eller køber i et ugeblad.
  Det er noget du selv skaber!

  Kunne du godt trænge til mere energi i hverdagen - sådan at du har overskud, til de ting du gerne vil, og energi til at træffe de beslutninger du inderst inde godt ved skal træffes?

  Alt handler om energi, lige meget om det er overskud til dine børn eller handler om at have overskud til at gøre noget godt for sig selv. Energi er noget der bliver skabt af det miljø vi til byder os selv - kost, søvn, væske og bevægelse samt sociale relationer og vores syn på livet.

  Vores fundament skal der dog først være styr på. Vores fundament er vores fordøjelse - forskning antyder at mange sundhedsproblemer stammer fra
  fordøjelsen, og hivs du ikke har styr på den, så kan det påvirke din energi og dermed din livskvalitet.

  Vidste du at 80% af danskere anslås at have akutte eller kroniske problemer med fordøjelsen, så meget at det påvirker deres hverdag? Her snakker vi ondt i maven, koncentrationsbesvær og manglende energi, samt at vi er nød til at trække os fra sociale relationer.

  Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste. Han har arbejdet med hundredevis af 1:1 klienter, både high performance sportsatleter og folk som enten ønsker en bedring eller at forebygge, og er villig til at tage ansvar og skabe mere energi i deres egen hverdag.

  Han holder mange foredrag samt workshops og længere forløb både for private og i virksomheder. Læs mere om Nickolai her

  Nickolai har skrevet bogen

  Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

  Alle er velkomne.

  Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

  Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
  Vis kort
  3-dages Selvhjælpskursus - Skab Dit Liv - I En Verden Af Energi
  9 Okt Workshop

  3-dages Selvhjælpskursus - Skab Dit Liv - I En Verden Af Energi

  Fredag den 9. til søndag den 11. oktober 2020, kl. 15.
  Pris: (Entré: 500 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Hotel Scandic Roskilde Park, Ved Ringen 2, Roskilde
  Kunne du tænke dig at blive introduceret til, hvordan din hjerne skaber og fastholder din virkelighed, og hvordan du tankemæssigt, følelsesmæssigt og kemisk lever i fortiden uden at være bevidst om det? Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

  Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

  Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder tilmeldes ligeledes. Bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Maksimum 24 deltagere på dette selvhjælpskursus.

  Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

  Vi er 99,999 % energi.
  Det har de senere års forskning bevist.
  Kvante fysikken har forandret vores opfattelse af verden.

  Hvad betyder dette for vores muligheder for med vores tanker at skabe, hvad vi ønsker os i fremtiden?

  Feks. Kan du spørge dig selv: Hvorfor er jeg mig? Hvem er mig?
  Dvs. Hvorfor tænker, føler og handler jeg, som jeg gør?
  Er det min skæbne? Er det min energi? Mine vibes?

  Vi vil på dette kursus prøve at komme tættere på disse vigtige, eviggyldige spørgsmål.

  Kunne du tænke dig at blive introduceret til hvordan din hjerne skaber og fastholder din virkelighed, og hvordan du tankemæssigt, følelsesmæssigt og kemisk lever i fortiden uden at være bevidst om det?

  Kunne du tænke dig at vide, hvordan din hjerne arbejder og hvordan du kan ændre den, din krop og din virkelighed. Hvordan du kan blive lige, hvem du gerne vil være?

  Vi vil bygge på Joe Dispenza's omfattende arbejde med 1000 vis af mennesker verden over, og hans omfattende viden om de nyeste teorier inden for "kvante universet" og hjerneforskning, anatomi, fysiologi og neurologi.

  Vi vil prøve at løfte sløret for, hvor magtfulde vi i virkeligheden er.

  Vi kan faktisk ændre vores hjerne, vores fysiologi, såvel som vores fortid og vores fremtid. Men først skal vi blive bevidste om vores bevidsthed.

  Kan du forestille dig, hvordan det vil påvirke dine valg og dine muligheder, at få denne viden?

  Følg med os på en spændende rejse ud i det ukendte!

  Kristina Dorthe Helbrink og Daniel Kusk vil formidle deres viden fra Joe Dispenza' unikke bøger og undervisning. Teorien vil veksle med praktiske meditationsøvelser, blid kropsbevægelse, Qi Gong og bevægelse til musik. Derfor bring behagelig påklædning til inde og ude.

  Opholdet vil også give dig tid til ro, fordybelse, meditation, gåture og hyggeligt samvær med ligesindede.

  Indkvartering i enkeltværelser med eget bad og toilet.

  Kursusleder: Kristina Dorthe Helbrink, tlf. 51270176.

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Inden kurset vil der blive fremsendt detaljeret program, samt deltagerliste med henblik på samkørsel.

  Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!

  Vis kort
  Dagskursus - En Dag Med Yoga Og Meditation
  24 Okt Foredrag

  Dagskursus - En Dag Med Yoga Og Meditation

  Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 10-16.
  Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29 A, Jægerspris
  En hel dag i yoga og meditationens tegn. Kom og forkæl dig selv, stress af og få indblik i emnet. Vi har været så heldige, at få Swami Murti herop til Jægerspris til en fantastisk dag med yoga, meditation og åndedræt. Der vil blive vekslet mellem teori og praktiske øvelser. Der vil blive taget hensyn til alle.

  Swami mødte yogaen i 73 på Skandinavisk yoga og meditationsskole. Startede i 80 på sin instruktør uddannelse og har siden undervist rundt om i Norden.

  Lidt om Swami Bháwaná Murti Saraswati

  Swami Bháwaná Murti Saraswati er vokset op i Danmark. Han arbejdede som gartner i en årrække, indtil han mødte Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i 1973, da skolen lå på Nordkrog i Hellerup.

  Efter en årrække med "on and off "yoga, besluttede han sig for at deltage på et meditationskursus (Antar Mauna) i 1979. Dette inspirerede ham så meget, at han flyttede ind i ashrammen (Yogaskolen) i København.

  Efter et tremånederskursus i 1980 startede han så sin yogalæreruddannelse og blev boende i Håå (Skolens retreatcenter i Sverige) de næste par år og fortsatte derefter i skolens andre afdelinger.

  I 1990 startede han sin egen afdeling af skolen i Esbjerg som han kørte i 5 år. Han har siden da undervist rundt om i Norden i yoga og meditation. Bor nu i Lyngby ved København og har travlt med at undervise special hold såsom øjenyoga, chakra kurser, meditation, firmayoga m.m. Han dyrker fortsat sin interesse for økologi og havebrug - og er desuden biavler.

  Medbring selv let frokost, måtte og evt. tæppe.
  Mød op i behageligt tøj.

  Der vil blive serveret lidt snacks og drikkevare (te og vand).
  Meld dig til en spændende dag.

  Kursusledere:
  Lotte Bonometti , 22588091, lottebonometti@gmail.com
  Berit Elleholm, 42505022, beritelleholm@gmail.com

  På dette dagskursus har Patient medlemmer fortrinsret. Det betyder at alle kan melde sig på, men er der Patient medlemmer på ventelisten, kan IKKE Patient medlemmer risikere at blive frameldt igen, selvfølgelig med refundering af det indbetalte. Men meld dig endelig til, vi vil gerne have kurset fuldt booket.

  Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".


 • Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

  Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
  Vis kort
  3-dages Selvhjælpskursus - Metasundhed V/lars Mygind
  13 Nov Andet

  3-dages Selvhjælpskursus - Metasundhed V/lars Mygind

  Fredag den 13. til søndag den 15. november 2020, kl. 14.
  Pris: (Entré: 500 kr) Køb/bestil billet
  Arrangør: Kræftforeningen Tidslerne, Esbjerg.
  Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, Fjerritslev
  Få forståelse af din intelligente krop og udnyt dine medfødte evner til selvhelbredelse. Oplev mindre angst, frygt og bekymring omkring sygdom og skab en bedre balance mellem krop, sind og sjæl. Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

  Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

  Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder tilmeldes ligeledes. Bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

  Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

  Lars Mygind tager dig på et kursus der vil forandre dit syn på sygdom og mulighederne for helbredelse. Din intelligente krop - 3 dages grundkursus i METAsundhed/metamedicin.

  På dette kursus kan du få en forståelse af din intelligente krop og udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse. På denne måde kan du opleve mindre angst, frygt og bekymring omkring sygdom og skabe en bedre balance mellem krop, sind og sjæl.

  DU VIL LÆRE:
  • De bagvedliggende årsager til sygdom
  • De to faser i sygdom og helbredelse
  • Forbindelsen mellem miljø - krop - tanker - følelser
  • Følelsesmæssige konflikter som årsag til sygdomme
  • Hvordan anvendes naturlovene i forbindelse med f.eks. kræft og andre lidelser
  • Praktiske eksempler


  EFTER KURSET VIL DU HAVE EN DYBERE FORSTÅELSE FOR:
  • Hvad det er din krop fortæller dig når den er syg
  • Hvad dine følelser og tanker betyder for din sundhed og sygdom
  • I hvilken af disse to faser du er i
  • At der kan være skjulte "gaver" i sygdom
  • At alt kan helbredes


  HUSK:
  På Slettestrand skal der medbringes sæbe mm. og evt. kaffe/te til lejligheden.

  Kursusleder: Oplyses senere :)

  Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
  Find dit medlemsskab her:


 • Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.
 • I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".
 • Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning"


 • Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

  Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

  Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!

  Vis kort