Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/4 2013
Det Røde Pakhus
Havnevej 10
4230 Skælskør

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2518, Lon 11.2893

Det Røde Pakhus. Skælskørs maritme og kulturelle samlingssted


Viser 4 events fra/efter 24. feb. 2020

Vilde Vestsjælland
14 Mar Rock/Pop

Vilde Vestsjælland

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 18.
Pris: (Entré: Billet med mad 200 kr + gebyr. Billet uden mad 110 kr + gebyr. Billetter kan købes på Billetto.dk og Købmandsgården i Skælskør)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Røde Pakhus,
Havnevej 10, Skælskør
Vi fejrer for anden gang vestsjællandsk musik og kultur med en kæmpe fest i Det Røde Pakhus i Skælskør. På scenen står de bedste af de lokale musikere klar, lige fra de helt unge, upcoming rockmusikere med egne numre til de ældre og mere erfarne kræfter og Vestsjællands største rytmiske kor.

Den musikalske underholdning bindes sammen af små, sjove syng-med indslag, kollektiv sangskrivning med publikum og meget andet.

Vi synger, griner og græder imens vi fejrer livet på det Vilde Vestsjælland!

Nyt: I år er der mulighed for at tilkøbe ægte vestsjællandsk street food, som vi spiser i arrangementets første time fra kl 18,30 - 19,30. Dørene åbner kl. 18. Maden er lavet af ingen ringere end Skælskørs kokke - legende, Gunnar Hansen.

Program (ret til ændringer forbeholdes):

L'ØSTER - ungt fremadstormende rockband

Antonia Barisic - fantastisk sangerinde

Skælskør Rytmiske Kor - Vestsjællands største rytmiske kor

Jakob Holm & Tommy Sloth

Lars Kristian Sørensen - aftenens spillende konferencier

Jens Køie og Ole Lindegaard - lounge jazz under spisningen

m.fl.

Følg med i programmet på Vilde Vestsjællands facebook - side.

Vilde Vestsjælland er et non-profit arrangement, udført og arrangeret af de medvirkende kunstnere og foreningen Skælskør Rytmiske Kor
Vis kort
Theessink & Møller

Theessink & Møller

Torsdag den 19. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 250 kr + gebyr 23,74)
Det Røde Pakhus,
Havnevej 10, Skælskør
Det er en ny spændende række koncerter, der er lagt i trygge bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller. Er du til gedigen velspillet blues så er denne aften i verdensklasse. Dørene åbner kl. 19.00 og koncerten er siddende.
Vis kort
Koncert - Karl Herman's Trio
25 Apr Andet/Ukendt

Koncert - Karl Herman's Trio

Lørdag den 25. april 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 230 kr + gebyr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Røde Pakhus,
Havnevej 10, Skælskør
30 års Jubilæumstour med Karl Herman's Trio. KOM til dansefest - i de fedeste rammer - og mærk den bedste stemning. Glædeligt gensyn med bandet der samlede masser af mennesker til Havnefesten i Skælskør.
Vis kort
Visens Skibs sommertogt og 20 års jubilæumsturné

Visens Skibs sommertogt og 20 års jubilæumsturné

Lørdag den 18. juli 2020, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Det Røde Pakhus,
Havnevej 10, Skælskør
Oplev nærvær, hygge og stemning i den blå time, når besætningen indgår i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne, som synger og klapper med på velkendte sange og omkvæd. Medbring evt. noget at sidde på, paraply og tæpper. Sommertogtet med Visens Skib er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturfremstød for dansk sangglæde. Besætningen på Visens Skib sejler hver dag under sommertogtet til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser som en protestaktion mod mediernes mangel på kulturpolitisk ansvar for god dansksproget sangpoesi og de sangskrivere, som forsøger at leve af eller nærmere overleve at skrive sange på dansk.

God sangpoesi på dansk; veldrejede tekster med indhold og kant, der fremføres med engagement og indlevelse, forsvinder mere og mere fra kulturevents og fra mediernes programflader til fordel for indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog - og det er nu en gang mest autentisk at udtrykke sig på det sprog, man selv tænker og drømmer på.

Visens Skib er organiseret som en frivillig forening, der har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat. Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft, tog i 2000 initiativ til den sejlende viseturné. Båden Ellinor af Ebeltoft stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister og musikere ombord profiterer af koncerterne
Vis kort