Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
21/1 2012
Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
4800 Nykøbing F
Tlf: 5488 9955 Fax: 5488 9956

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7676, Lon 11.8679
Åbent: Kl. 9-14

Nykøbing Falster Teater og Teaterforening. Administration og mødelokaler: Torvet 3

Fandt 45 resultater fra/efter 23. jul. 2019

 • Lør. 14. sep. 2019, kl. 13.30 & 15. Knud Romers Abc.
  Et musikalsk dansealfabet. Dato: 14.09.2019 kl. 13.30 og kl. 15.00. Unummererede siddepladser -et musikalsk dansealfabet.

  Lad sanserne boltre sig i underfundig og lærerig bogstavsafari, der med udgangspunkt i Knud Romers bogstavfabler rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny. Forestillingen er baseret på Knud Romers ABC, John Kørners billedkunstneriske dyreunivers og Bent Sørensens nykomponerede musik. Pressen skrev: "Poetisk, vild og vidunderlig sanseforestilling" "En himmerigsmundfuld af alt det bedste" Medvirkende: Agnete Jensen, Carlos Rodas, Karin Norrinder. Alder: 5 år og op. Varighed: 45 min. Alder: 5 år og op Varighed: 45 min
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 40 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
  • Læs mere: Homepage
 • Tor. 26. sep. 2019, kl. 19. Foredrag med Hella Joof - Papmachéreglen.
  MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med den underholdende skønne ildsjæl, nemlig Hella Joof! Og denne gang er det Papmachéreglen!

  Papmachéreglen: Med udgangspunkt i sin bestsellersucces "Papmaché-reglen" er Hella Joof aktuel med et foredrag af samme navn. Det vil omhandle de samme 25 livsråd, som hun behandler i bogen - alle med et komisk strejf af genkendelighed. Bogen blev især rost for sin enestående blanding af humor seriøsitet, hvilket så vil præge foredraget. Hør om alt fra den store kærlighed til hverdagens småproblemer, alt sammen i bedste Hella-stil.
  "Papmaché-reglen" er Hella Joofs lune karismatiske succesbog, der udkom i oktober 2016 har ligget øverst på bestsellerlisten adskillige uger.

  MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

  Følg os på FB

  Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad, der kan købes drikkevarer.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30
 • Søn. 29. sep. 2019, kl. 15. Dario Campeotto 60 års jubilæum.
  Dario Campeotto 60 års jubilæum musikalsk foredragsshow. Den 29/9 kl. 15:00 - Dørene åbner kl. 14:30. Nummererede siddepladser 60 års jubilæum for hele Danmarks Dario Campeotto i 2019!

  Egentlig kunne vi ligeså godt skrive 70 års jubilæum, for i 1949 stod han nemlig øverst på plakaten som "Vidunderbarnet, den italienske-danske barnesanger Dario Campeotto" i et show i KB-Hallen (hvor i øvrigt Osvald Helmuth og Wandy Tworek også medvirkede). Kort tid efter blev karrieren afbrudt af en Dario-stemme i overgang. Derfor holder vi os til, at det hele startede i 1959, hvor Dario Campeotto var solist hos Otto Francker og hans kvintet i Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, tv-shows og et utal af optrædener rundt i landet — fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, og så var der naturligvis også "Angelique" i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark ved Dansk Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet, for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at 2019 bliver et specielt Dario-år: Den 1. februar 2019 fylder Campeotto 80 år, men som Dario siger "hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde - jeg elsker det!". Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor Dario med pianist Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) tager rundt i Danmark - ikke med et gigantisk show med orkester og dansepiger, men i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på. Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, berette om et langt liv i showbiz, og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior - Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra "O Sole Mio" til "I Danmark er jeg født" - og naturligvis "Angelique". Dario vil fortælle om sit liv, og om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor Dario på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom Dario ærligt fortæller om knap så sjove perioder i den 60 årige karriere. Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast fra gang til gang: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald! Arrangør: DK Turne Teater
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 230 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
 • Tir. 1. okt. 2019, kl. 19.30. Svejk i anden verdenskrig.
  Baseret på historien af Bertolt Brecht. Dato: 01.10.2019 kl. 19:30. Nummererede siddepladser ?Svejk? er en humoristisk forestilling, baseret på historien af Bertolt Brecht. Den bliver undervejs akkompagneret af sang og klaverspil. Krigen raser.

  I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, og så har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder. Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere. Medvirkende: Ole Sørensen, Uta Motz, Klaus Andersen, Sara Line Møller Olsen,. Thomas Jacob C. Rønne. Musiker: Rasmus Steenberg. Instruktør: Gitte Kath Aldergruppe: Fra 15 år. Varighed: 100 min. inkl. pause. Samarbejde med Teatret MASKEN
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 195 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
  • Læs mere: Homepage
 • Man. 7. okt. 2019, kl. 19.30. Troen og Ingen.
  Troen & Ingen - musikdramatisk fortælling om det ultimative tab. Dato: 07.10.2019 19:30. Saybia-forsanger Søren Huus? musikdramatiske fortælling om det ultimative tab.

  Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten blev offer for en trafikulykke ? hans livs kærlighed var væk for altid. Den dansksprogede solodebut ?Troen & Ingen? er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab. Teatret Svalegangen har nu taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss? sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. ?Troen og Ingen? tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb, og om at finde en vej trods alt. Kærlighedens pris: ?Troen og Ingen? går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse. Svalegangen på turne i samarbejde med Folketeatret. Medvirkende: Jullie Hjetland, Laura Kold, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne. Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde,. Benedikte Borum Poulsen. Musik/tekst: Søren Huss. Dramatiker: Jeanette Munzert. Instruktion: Per Smedegaard
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
  • Læs mere: Homepage
 • Tir. 8. okt. 2019, kl. 18. Konfirmand 2020 for pigerne - Læs info før køb.
  LÆS venligt info inden du foretager dit køb. Arr. Butik Lille Spejl. Lolland / Falsters største konfirmationsaften for pigerne.

  Butik Lille Spej afholder et brag af en fest, hvor årets konfirmationskjoler, håropsætning, makeup mv., bliver vist.

  Konfirmand 2020, afholdes med kjoler fra Butik Lille Spejl, samt en masse stande, som kan være med til at hjælpe dig med at få din perfekte dag, til din konfirmation.

  Der fås 10% på køb af konfirmationstøj hos butik Lille Spejl mod forevisning af billet. (Det er gældenende pr. køb, giver ikke mer rabat ved flere billetter). Så husk at gem din billet.

  Det er kun tilladt at have en ledsager med pr. konfirmand, men der skal købes billet til begge.

  Varighed: ca. 4 timer

  STANDE
  Butik Lille Spejl, med tøj, konfirmationskjoler, bælter mv.
  MB Foto v/ Louise Hansen
  Parfumeri Ham Hende
  Hotel Falster
  Thea (Marius Mortensen)
  Joannas Frisør
  Paw Sko
  Holmsgard Smykker
  Wunderwear, Jackobsen
  Der vil komme flere på løbende, listen opdateres.

  Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré) Køb/bestil billet
 • Fre. 11. okt. 2019, kl. 20. Martin Nørgaard - Hygge.
  Hygge er noget danskerne kender elsker på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

  For det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark - landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

  På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor publikum kan hænge bekymringerne i garderoben lukke øjne ører for verden udenfor, mens de lader Martin "Hyggefar" Nørgaard trække et varmt tæppe over deres trætte ben servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum

  Det bliver stand-uppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater lade hovedet holde fri så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen

  Om Martin:

  Martin debuterede allerede som 18-årig har sidenhen fået etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up comedy scene hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo shows comedy tours. Udover det er Martin især kendt for satireprogrammet "Nørgaards Netfix" pa? TV2 Zulu, men så fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, podcasten "Det Dystre Skæg", sammen med vennen kollegaen Elias Ehlers

  Martin var nomineret til Talentprisen ved "Zulu Comedy Galla" i 2013 vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første one man show, "Indebrændt", som gav et befriende, sjovt selvreflekterende bud på, om verden er helt brændt af eller om Martin selv bare er helt indebrændt
  I 2018 var Martin en del af comedy touren "Rage Against the Mainstream", sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris Michael Schøt

  OBS: Obligatorisk garderobe, overtøj store tasker skal afleveres i garderoben - enhedspris kr. 20

  Arrangørens
 • Lør. 19. okt. 2019, kl. 13.30. Mosters monster.
  Hyggegys for de lidt mindre. Dato: 19.10.2019 kl. 13.30. Unummererede siddepladser -hyggegys for de lidt mindre. Carlo er bange for monstre ? Moster er ikke bange for noget.

  Dengang Carlo skulle sove hos sin Moster for første gang, skete der noget uventet. Der var helt sikkert noget under sengen. Eller ? var det i skabet? Der var i hvert fald noget i skuffen. Noget farligt??. På knivsægget mellem gys og grin oplever vi historien om et møde i mørket, der kaster lys over fantasiens evne til at forstørre frygten ? men også til at forvandle og endda overvinde den helt. Med dets levende maskespil, besnærende musik og poetiske skørhed, er ?Mosters Monster? en forbløffende oplevelse fyldt med humor, eftertænksomhed og magiske teaterøjeblikke. Medvirkende: Linda Fallentin, Stephan Vernier. Alder: 5 ? 10 år. Varighed: 45 min. Alder: 5 - 10 år Varighed: 45 min
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 40 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
  • Læs mere: Homepage
 • Tor. 24. okt. 2019, kl. 19. Torben Chris' Abc.
  Arr. FBI & NFT. Num. siddepl. ved stolerækker. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up.

  Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet gispende efter luft på scenegulvet. Han har en holdning til stort småt, men har han noget at have det i? Svaret er JA - Torben Chris har licens til at være belærende. Han er nemlig uddannet folkeskolelærer, men lykkeligvis - for de danske skoleelever - har han endnu ikke slået sine folder i undervisningssektoren. Indtil nu, altså. For i sit nye onemanshow løfter han sit brok sine observationer til et endnu mere belærende hårdtslående niveau end nogensinde før

  I showet kaster Torben Chris sit altid kritiske blik på hverdagens finurlige observationer betragter dem gennem sine logiske briller. For som man så har kunnet se i tv, er Torben Chris meget optaget af, om ting giver mening. Gør de ikke det, kommer de en tur igennem Chris-maskinen kommer ud i den anden ende som jokes med kant skarpe holdninger.

  Torben er ikke bleg for at stikke snuden frem i den offentlige debat. Han har blandt andet gjort sig internationalt bemærket med et billede af sig selv i badekar med sin datter - med sin egen far. Derudover har man i to sæsoner kunnet se en frådende Torben Chris brokke sig over alt fra politikere til popcornpriser i programmet "Giver det mening - ifølge Torben Chris" på TV 2 Zulu.

  "Torben Chris' ABC" er komikerens andet onemanshow - foruden hans tre succesfulde shows sammen med Thomas Hartmann, "Mens Room". Showet er minutiøst gennemarbejdet, så hvis du ønsker at bruge din energi på en skolelærer, du rent faktisk gider at blive belært af, er der her garanti for, at du bliver begavet med både morskab, klogskab galskab
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 250 kr) Køb/bestil billet
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 20. Michael Carøes GasOrleans.
  Arr. Nykøbing F. Teater, i samarbejde med IT-Magasinet. Num. siddepl. v. borde. Num. siddepl. balkon. Reserveret billetter skal afhentes senest den 24/10.
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré) Køb/bestil billet