Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
21/1 2012
Nykøbing F. Teater
Østergågade 2
4800 Nykøbing F
Tlf: 5488 9955 Fax: 5488 9956

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7676, Lon 11.8679
Åbent: Kl. 9-14

Nykøbing Falster Teater og Teaterforening. Administration og mødelokaler: Torvet 3

Fandt 42 resultater fra/efter 17. feb. 2020

 • Ons. 19. feb. 2020, kl. 19.30. Doppler.
 • Fre. 28. feb. 2020, kl. 19-21. Anonym Alkoholiker på Nykøbing F teater.
  Oplev stærkt krydret stand-up, når den garvede komiker Thomas Wivel er klar med sit første one-man-show, der blander comedy og hudløs ærlighed i et underholdende og medrivende show.

  Et personligt show, der tager udgangspunkt i Thomas Wivels misbrug, er hvad publikum kan forvente af Anonym Alkoholiker. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.

  Med slagkraftig comedy og stærke punchlines åbner Wivel op og giver et tæt indblik på sit liv som tørlagt alkoholiker gennem 6 år. Parforhold, ægteskaber, familiedramaer og Wivels egne nervebaner bliver krydret med dyb og svedig humor.

  Det er et nærbillede, men det er frem for alt comedy på højeste niveau.

  Dørene åbnes kl. 18:00.
  Kørestolsplads købes som almindelig billet.
  Reservations muligheden stopper 7 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden showet.
  Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 18:00.

  GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.
  BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.

  Hjemmeside:http://www.thomaswivel.dk/
 • Lør. 29. feb. 2020, kl. 10. Under mit træ.
 • Lør. 29. feb. 2020, kl. 20. Tilbage til 90'erne - Årets 90'er fest.
  Arr. NFH Ungdom Og Bredde. Lørdag den 29. februar tager vi dig tilbage til 90'erne på Nykøbing F. Teater. En gennemført 90'er fest, med 90'er menu, alle de kendte hit's fra dengang, DJ's en fest som alle vil huske.

  Dørene åbner kl. 18:00 for spisende gæster, spisningen stater kl. 18:30. Kl. 20:00 åbner vi for den helt store fest, der vare til kl. 03:00

  Indgang fra kl 20:00
  Indgang fra kl 18:00. Spisning kl. 18:30
  Arrangementet slutter kl. 03:00

  Menu: Forret - Rejecocktail
  Hovedret: Buffet med 2 forskellige slags kød, 2 forskellige slags kartofler, sovs, salat /grønt, samt flutes.

  Bemærk at priserne stiger den 1.1.2020.

  Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré) Køb/bestil billet
 • Tor. 5. mar. 2020, kl. 19. Humør-Spa med Karen-Marie Lillelund på Nykøbing Falster Teater.
  Karen-Marie Lillelund er 'Humor-aktivist' og med parolen "dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag", inviterer hun dig til Humør-Spa, et boost af wellness der giver dig smilet og grinet tilbage.

  Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. "Slap af, grin nu bare lidt af det ... det er der brug for", siger hun. Det er tid nu inden det er for sent. Humøret har det svært i disse år og det skal tilbage på landkortet
  Vi skal have større bevidsthed om de signaler vi sender og ikke mindst overkomme dem vi modtager.
  Karen-Marie Lillelund zoomer helt ind på de sjove små historier og eksempler, der får vores verden til at vælte og humøret til at bryde sammen. "Hvornår er der mad?" lyder der fra en afkrog af huset. "Hvorfor spørger de mig, jeg mener ikke at jeg har søgt jobbet som kok her i huset ..."
  Karen-Marie lillelund's tirsdags tosserier ses af mere end 40.000 følgere på facebook, hun har holdt hundredevis af foredrag med humor i hverdagen som omdrejningspunkt. Vi vil opleve hende igen, siger alle der har set Karen-Marie Lillelund på slap line. Hun er skarp og præcis i sine hverdagsobservationer og du kommer til at grine af dig selv sammen med andre, der også griner af sig selv
 • Søn. 8. mar. 2020, kl. 10. Motor Mille Band Tour 2020.
  Arr: Nykøbing F. Teater & All Things Live. Varighed: ca. 50 min. Dørenen åbnes kl. 09:00. Teater på tlf. 54731800 / 54731808. OBS: BAND: Mikkel Fisker: bas, kor. Mads Fogt: guitar, kor.

  Jens Daugaard: trommer, kor

  Motor Mille Band Tour 2020
  Kom dans med, når Motor Mille hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade musikalske show for børn mellem 1 99 år
  Motor Mille musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov ballade. Og de sørger så for, at alle kan være med får en god sjov oplevelse - uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej
  I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, nu er det tid til at gentage succesen dele både danseglæde grinepauser med børnene
  Så tag børn bedstemor under armen, glæd jer til at grine, danse fjolle med den energiske storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn barnlige sjæle i det nye år

  Varighed: 50 minutter
  OBS: Alle publikummer skal have billet, dog gratis for spædbørn under 1 år
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré) Køb/bestil billet
 • Søn. 8. mar. 2020, kl. 10-11. Motor Mille Band Tour 2020 på Nykøbing F teater.
  Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

  Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

  I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

  Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

  Varighed: 50 minutter

  OBS: Alle publikummer skal have billet, dog gratis for spædbørn under 1 år.

  Num. siddepladser ved stolerækker
  Reserveret billetter skal afhentes inden arrangementet. Reservations muligheden stopper 7 dage før.
  Evt. rest billetter sælges v/indgangen fra kl. 19:00
  GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25kr.

  For kørestolsplads, kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731808 / 54731800
  www. nfteater.dk

  Band:
  Mikkel Fisker: Bas, kor
  Mads Fogt: Guitar, kor

  Jens Daugaard: Trommer, kor
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
 • Man. 9. mar. 2020, kl. 19.30. 2 på tur.
  En komedie om at gribe dagen. Komedie. Varighed: 90 min uden pause.

  Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye - sidste - eventyr

  Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

  Instruktør: Geir Sveaass
  Scenograf: Marianne Nilsson
  Koreograf: Jeanette Binderup-Schultz
 • Ons. 11. mar. 2020, kl. 19. Bag om Badehotellet - En aften med skuespiller Jens Jacob Tychsen.
  Bag om Badehotellet - en aften med Edward Weyse :-) (Jens Jacob Tychsen).

  Bag om Badehotellet - en aften med skuespiller Jens Jacob Tychsen

  Hør historien om tilblivelsen af TV2's monstersucces Badehotellet på en hyggelig aften i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen (Edward Weyse i serien). Glæd dig til bl.a. at høre om
  • arbejdet med rollen som Edward Weyse
  • sangene fra dengang
  • samarbejdet med de andre skuespillere og karakterer
  • alt sammen krydret med film, fotos og fraklip


  Badehotellet er en af Danmarks absolut største seriesucceser og har i perioder haft svimlende og rekordhøje seertal på hele 1.6. millioner seere.

  De fleste danskere kender derfor nok bedst Jens Jacob Tychsen for sin rolle som den dameglade kongelige skuespiller, Edward Weyse. Han er den gode kombination af store armbevægelser, stor mimik og en talestrøm fra øverste skuffe - noget lignende det, som Jens Jacob bringer med sig i sit underholdende foredrag, hvor han går bag om Badehotellet.

  Om Jens Jacob Tychsen
  Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har medvirket i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. På tv har du blandt andet kunne opleve ham i serier som Borgen, Badehotellet, Forbrydelsen 2, Rejseholdet og Sommer.

  Jens Jacob Tychsen er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning.

  Vi glæder os til at kunne byde indenfor i universet og bag om kulisserne på Andersens lille badehotel :-) - og ikke mindst til at den nye sæson starter i 2020!
 • Tor. 12. mar. 2020, kl. 19.30. Niels Hausgaard - Du ved, hvad jeg mener.
  Arr: Panduro Management & Nykøbing F. Teater. Num. siddepl. v. borde i salen, stolerækker på balkon. Pressemeddelelse: DU VED, HVAD JEG MENER. Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk.

  Selv siger han, at det hele står falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han
  Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.
  For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han griner mod horisonten tilføjer: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere komme videre
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, Nykøbing F
  • Pris:(Entré) Køb/bestil billet