Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/2 2020
Nykøbing F. Teater
Torvet 3
4800 Nykøbing F
Tlf: 54 73 18 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7676, Lon 11.8679

Nykøbing Falster Teater og Teaterforening. Administration og mødelokaler: Torvet 3

Fandt 35 resultater fra/efter 28. mar. 2020

 • Tor. 8. okt. 2020, kl. 19. Foredrag med Hella Joof - Et sprudlende foredrag om Lykke.
  Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke. Hella Joof vender tilbage til Nykøbing Falster Teater - denne gang med et sprudlende foredrag om lykke! Torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 19.00-21.00 hos Nykøbing Falster Teater.

  Hella Joof: "Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko en mærkelig vindjakke". I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: "Lykke" er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

  MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

  Følg os på FB

  Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad, der kan købes drikkevarer.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30
 • Tor. 8. okt. 2020, kl. 20. Christina von Bülow kvartet.
  Christina von Bülov har været skattet af jazzlyttere i snart 30 år. Her optræder hun med sin søn Pelle von Bülow, guitar; Daniel Franck, bas og Frands Rifbjerg på trommer.
 • Fre. 9. okt. 2020, kl. 20. Jagten på Elias.
  Elias Ehlers drager i efteråret 2020 på sin fjerde solo tour, som har fået titlen, Jagten på Elias.

  Showet bliver det mest personlige show Elias har lavet til dato det siger ikke så lidt, for Elias er netop kendt for sin helt særlige evne til at gøre det alvorlige i hans eget liv sjovt relevant for andre undervejs endevende sig selv hudløst ærligt dele ud af egne oplevelser skæve tanker.

  På sin sidste solo tour FAR dykkede Elias ned i alle de tanker mærkelig situationer, der opstår når man er Elias Ehlers bliver far i Jagten på Elias går han et skridt videre forsøger at få hoved hale på hans egen kamp for at finde ud af, hvem han egentlig er alle de veje vildveje den jagt har ført ham ud på gennem et langt liv. For sagen er den, at han har tabt sig selv et sted undervejs: "Når jeg tænker på min barndom kan jeg mærke hvem jeg er, men i processen fra barn, til ung, til voksen har jeg mistet gnisten, følelsen af at være mig selv. I stedet er jeg endt som et forsøg på en person, der håber han er god nok. Derfor er jeg begyndt at jagte Elias, for at finde ham få ham hjem", siger Elias om showet.

  Det lyder alt sammen meget alvorligt det er det sådan set så, men når det er Elias Ehlers der er vært, er der så garanti for en virkelig sjov aften med stand up fra øverste hylde vanvittige historier fra en person, der har en udsøgt evne til at ende i absurde situationer.

  Jagten på Elias kommer efter planen landet rundt i oktober november 2020
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 20. Men's Room 4: Mega Men.
  Arr. FBI & NFT. Num. siddepl. ved stolerækker. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann Torben Chris.

  Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

  Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris' Hartmanns ironiske distance til emnet, deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at "Men's Room" er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, derved få taget hul på nogle samtaler, nok så vigtigt... grine sammen.

  De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!
 • Lør. 31. okt. 2020, kl. 16.30 & 19. Adam & Noah - Farvel Og Tjak.
  Farvel Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang. "Hva sker der danskere. vi elsker jer, kartofler ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen alt det der.

  Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"

  5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
  De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste absolut største Danmarks-tour; Farvel Tjak.

  Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

  På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel mærke de største sale, i alle byerne.

  Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang

  Dørene åbner ? time før showstart.

  Showet anbefales ikke til unge under 11 år.


  Tilmeld dig Adam & Noahs nyhedsbrev her
 • Lør. 28. nov. 2020, kl. 20. TILLØKKE OTTO - En hyldest til en baggårdspuma.
  Arrangementet flyttes til den 28. november, pga. Covid-19. Billetter til den 28. marts kan bruges til denne dato. Refundering af billetter skal ske gennem Ticketmaster inden den 8. april.

  Nykøbing Teater kan ikke være behælpelig med refundering, grundet lukning.

  Arr: DET GODE SELSKAB

  OBS: disse billetter er uden spisning. Billetter med spisning kan KUN købes gennem Klub Folketidende.

  Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08

  Kom med, når den populære skuespiller sanger Jesper Lohmann hylder maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning Danmarks første rock'n'roll- popidol - nemlig selveste Otto Brandenburg.
  Det bliver en nostalgisk aften, hvor Jesper Lohmann tegner et swingende portræt af en af Danmarks største entertainere - som Otto selv ville sige det: "Hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!"

  En hyldest til en baggårdspuma
  I en lang karriere, der bød på op- nedture, mestrede Otto alle genrer. Musikalsk spændte han vidt: Fra pop rock til jazz visesang. Som skuespiller i alle de roller han gav liv på film, tv, teater i revy, efterlod han hver gang en autenticitet et umiskendeligt præg af "Otto" - som så gav ham kaldenavnet "Baggårdspumaen".
  Med forestillingen TILLØKKE OTTO dykker du sammen med Jesper Lohmann ned i musikken går på jagt i rollerne, han gav liv. Her er I til koncert med Otto, så kan alt ske!
  Et kendt ansigt
  Den populære mangesidede skuespiller sanger Jesper Lohmann glæder sig til at byde på dette musikalske portræt. De seneste 10 - 15 år har han foruden sit virke på tv, film teater manifesteret sig som sanger medvirket i en række musicals såsom Det' Bare Mænd, Evita, Hairspray senest Midt Om Natten.
  I 2008 spillede han Otto Brandenburg i forestillingen "Åh den vej til Mandalay - historien om Four Jacks", det er blevet til flere af slagsen om Four Jacks siden da, senest "No More Jacks - Mod Nye Tider".

  Velkommen!
  Scenen er sat. Ottos hårdtprøvede orkester står klar på scenen, publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid sted? Orkesteret går tøvende i gang ... Og så ... der står han pludselig med sit drengede smil: "Godaften - godt at se jer! "
  Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle - Otto Brandenburg!

  Producent: NørregadeTeatret
  Medvirkende: Jesper Lohmann

  Mathias Grove Hansen
  (piano/kapelmester)
  Andreas Hatholt (bas)
  Morten Sidenius (trommer)
  Instruktør: Susanne Breuning
  Idé manuskript: Jesper Lohmann

  Foto: Torkel Dyrting Lena Paaske
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Torvet 3, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 295 kr) Køb/bestil billet
 • Søn. 29. nov. 2020 Årets Julekoncert Poul Potts - Lene Siel - Nykøbing Falster.
  Paul Potts "Christmas Dreams Tour" med gæstesolist Lene SielPaul Potts' vender tilbage til Danmark, og med sig har han Lene Siel på dette års turne.

  Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2020, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts' smukke stemme, og i 2020 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Lene Siel er med som gæstesolist. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister
  Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen "Brittain's got Talent" og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus
  Dansk gæstesolistLene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog. Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder der gennem tiden har optrådt med flere verdensstjerner - blandt andet John Denver, Roger Whittaker og ikke mindst Paul Potts. Lene Siel & Paul Potts var på turne sammen i Danmark i 2012 og nu gentages succesen. Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark
 • Tor. 31. dec. 2020, kl. 07. En Komikers Tragiske Bekendelser.
  Arrangementet flyttes, vi afventer ny dato. Billetter vilkunne bruges til bruges til nt dato. Refundering af billetter er endnu ikke mulig. Nykøbing Teater kan ikke være behjælpelig, da teatret er lukket helt ned frem til den 29. marts.

  Arr: Teaterforeningen Guldborgsund, i samarbejde med Nykøbing F. Teater.

  Num. siddepl. v. borde
  Num. siddepl. balkon

  Reserveret billetter skal afhentes senest den 16/3

  NYT SHOW MED TOMMY KENTER - EN KOMIKERS TRAGISKE BEKENDELSER

  Lily Weiding sagde engang til Tommy Kenter: "Tommy, man skal aldrig sælge ud af hovedstolen!" Dermed mente hun, at en skuespiller aldrig skal fortælle, hvilke ting i hans liv der har formet inspireret ham som skuespiller. "Behold magien, Tommy, vis kun resultatet..." - altså for at blive i banksproget: "Brug kun renterne." I en alder af 67 har den folkekære danske skuespiller komiker tilladt sig at bryde med hendes råd, for i de sidste 40 år har han brugt alle renterne - der er kun "hovedstolen" tilbage.

  Med sit one-man-show En komikers tragiske bekendelser inviterer den tredobbelte Bodil-vinder til en forestilling om, hvordan man bliver skuespiller uden egentlig at ville det. Hvad i alverden har ført en lille sund dreng til at stå krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender? Tommy Kenter vil forsøge at belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, hvad latteren gør ved os - både for publikum i salen for ham på scenen.

  En komikers tragiske bekendelser er både vedkommende yderst underholdende med showet har Tommy Kenter her i efteråret fået publikum til at spidse ører ikke mindst grine, når han på ærlig nærværende vis har delt anekdoter fra et langt liv på film, TV landets teaterscener. Touren var en succes blev taget godt imod i hele landet - nu forlænges touren, når Tommy Kenter besøger fire danske byer i efterår 2019, inviterer på en aften med personlige fortællinger, smil, gode grin masser af musik

  "Som salig Jørgen Ryg sagde: "Komikeren vil være tragiker - tragikeren vil være komiker - Lars Løkke vil være politiker." Jeg vil helst være musiker, så på denne aften slipper publikum ikke for, at min fortælling delvis vil foregå bag et klaver. For som gamle Victor Borge allerede var inde på: "Musik smil er den korteste vej mellem to mennesker."
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Torvet 3, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 240-315 kr) Køb/bestil billet
 • Tor. 31. dec. 2020, kl. 23. Ivan Pedersen 70 År - Ligger Ikke Ned Endnu.
  Arrangementet flyttes, vi afventer ny dato. Billetter vil kunne bruges til bruges til den nye dato. Refundering af billetter er endnu ikke mulig.

  Nykøbing Teater kan ikke være behjælpelig, da teatret er lukket helt ned frem til den 13. april

  Arr: Nykøbing Teater i samarbejde med In Ear Music

  Dørenen åbnes kl. 19:00
  Teater på tlf. 54731800

  OBS:.

  JEG LIGGER IKKE NED ENDNU
  Ivan Pedersen turnerer I 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

  54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda, et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler: "Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er "gået af". Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig - men jeg ligger ikke ned endnu!"

  Ikke desto mindre - måske netop derfor - pakker sangeren turbussen tager på landevejen i marts/april 2020 med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-tourne? i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører presse.

  Bandet udgøres af guitarist: Lars Krarup, bassist: Tove Sørensen, på keyboards: Søren Skov, guitarist sanger: Nanna Larsen hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne

  "Jeg glæder mig SÅ meget til at spille synge med dette formidable hold igen!" siger sangeren, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene, fra McKinleys, fra Backseat fra Moonjams repertoirer ja, så et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det så blive i 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret

  "Vi havde så meget en fest på scenen imellem os, en samlet udstråling, der kunne mærkes helt ned på de allerbagerste rækker, fordi der så var plads til de lidt poetiske melankolske sange i programmet, så sendte vi hver aften publikum hjem med smil på læben en lille våd plet i øjenkrogen" - husker sangeren storsmilende, mens han ser på turplanen, der vil bringe ham selv superholdet til de fleste egne af landet i de gode koncerthuse med den bedste akustik, hvor teknikken på turen styres af en af landets bedste musik-teknikere, Michael Engman.

  Ikke helt, men alligevel som "snart veteran", vil Ivan Pedersen superholdet rejse landet rundt i foråret 20 bevise på koncertstederne, at han BESTEMT ikke ligger ned endnu
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Torvet 3, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 245-270 kr) Køb/bestil billet
 • Ons. 13. jan. 2021, kl. 20. Jacob Taarnhøj - Krøllehjern'.
  Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne på ny Danmarksturné.

  Danske comedyfans skal finde strygejern steamers frem i 2020 - den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern'

  Onemanshowet Krøllehjern' er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern'

  Krøllehjern' er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste mest anerkendte jobcentre

  Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende livsbekræftende rejse gennem store tidløse presserende emner, såsom, men ikke mindst, i særdeleshed. Krøllehjern' indeholder desuden praktiske nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten bølge/partikel-dualiteten

  Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved "Zulu Comedy Galla", har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt

  Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første "Comedy Special", der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af "Stormester" i 2019, var med som support for Ruben Søltoft på turnéen "Ting Fra Min Mund" i 2018-2019.

  Dørene åbner ? time før showstart.


  jacobtaarnhoej.dk