Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/2 2020
Nykøbing F. Teater
Torvet 3
4800 Nykøbing F
Tlf: 54 73 18 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7676, Lon 11.8679

Nykøbing Falster Teater og Teaterforening. Administration og mødelokaler: Torvet 3

Fandt 31 resultater fra/efter 6. apr. 2020

 • Ons. 23. sep. 2020, kl. 19. Rune Klan Live 2020 - Håbefuld.
  Arrangementet er flyttet fra d. 3. april til d. 23. september. Billetter kan benyttes til den nye dato. Varighed ca. 90 min.
 • Lør. 26. sep. 2020, kl. 18. StemmerneFra80Erne.
  StemmerneFra80Erne. Der dækkes bord efter navn på billetter. 2 retters fest menu fra Hotel Falster.
 • Ons. 30. sep. 2020, kl. 20. Andreas Bo - #skarp.
  Arr. TAJMER & NFT. Varighed: Ca. 75 min. Num. siddepl. ved stolerækker. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet.
 • Lør. 3. okt. 2020, kl. 19 & 21.30. Turen går til Nikolaj Stokholm.
  Arrangementet flyttes til den 3. oktober. Billetter kan bruges til denne dato. Refundering af billetter kan ske på vores billetkontor i Østergågade inden den 8. april, derefter refunderes billetter ikke.

  Arr: Tajmer Booking & Management i samarbejde med Nykøbing F. Teater.

  Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08

  Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

  I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner'n

  Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største mest populære komikere. Med sin skæve legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom personlig måde, det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

  NB! Anbefalet min. alder - 15 år
  • Sted: Nykøbing F. Teater, Torvet 3, Nykøbing F
  • Pris:(Entré: 270 kr) Køb/bestil billet
 • Tir. 6. okt. 2020, kl. 18. Konfirmand 2021 for pigerne - Læs info før køb.
  LÆS venligt info inden du foretager dit køb. Arr. Butik Lille Spejl. Lolland / Falsters største konfirmationsaften for pigerne.

  Butik Lille Spej afholder et brag af en fest, hvor årets konfirmationskjoler, håropsætning, makeup mv., bliver vist.

  Konfirmand 2021, afholdes med kjoler fra Butik Lille Spejl, samt en masse stande, som kan være med til at hjælpe dig med at få din perfekte dag, til din konfirmation.

  Der fås 10% på køb af konfirmationstøj hos butik Lille Spejl mod forevisning af billet. (Det er gældenende pr. køb, giver ikke mer rabat ved flere billetter). Så husk at gem din billet.

  Det er kun tilladt at have en ledsager med pr. konfirmand, men der skal købes billet til begge.

  Varighed: ca. 4 timer

  Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08
 • Ons. 7. okt. 2020, kl. 19. Huxi Bach - Nye Tider.
  Nye Tider. Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering helt nye. måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone to børn. Det er nye tider.

  Anbefalet alder: 15 år
  Varighed: Ca. 2 timer inkl. Pause
 • Tor. 8. okt. 2020, kl. 19. Foredrag med Hella Joof - Et sprudlende foredrag om Lykke.
  Foredrag med Hella Joof - et sprudlende foredrag om Lykke. Hella Joof vender tilbage til Nykøbing Falster Teater - denne gang med et sprudlende foredrag om lykke! Torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 19.00-21.00 hos Nykøbing Falster Teater.

  Hella Joof: "Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko en mærkelig vindjakke". I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret. Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: "Lykke" er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

  MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

  Følg os på FB

  Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad, der kan købes drikkevarer.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30
 • Tor. 8. okt. 2020, kl. 20. Christina von Bülow kvartet.
  Christina von Bülov har været skattet af jazzlyttere i snart 30 år. Her optræder hun med sin søn Pelle von Bülow, guitar; Daniel Franck, bas og Frands Rifbjerg på trommer.
 • Fre. 9. okt. 2020, kl. 20. Jagten på Elias.
  Elias Ehlers drager i efteråret 2020 på sin fjerde solo tour, som har fået titlen, Jagten på Elias.

  Showet bliver det mest personlige show Elias har lavet til dato det siger ikke så lidt, for Elias er netop kendt for sin helt særlige evne til at gøre det alvorlige i hans eget liv sjovt relevant for andre undervejs endevende sig selv hudløst ærligt dele ud af egne oplevelser skæve tanker.

  På sin sidste solo tour FAR dykkede Elias ned i alle de tanker mærkelig situationer, der opstår når man er Elias Ehlers bliver far i Jagten på Elias går han et skridt videre forsøger at få hoved hale på hans egen kamp for at finde ud af, hvem han egentlig er alle de veje vildveje den jagt har ført ham ud på gennem et langt liv. For sagen er den, at han har tabt sig selv et sted undervejs: "Når jeg tænker på min barndom kan jeg mærke hvem jeg er, men i processen fra barn, til ung, til voksen har jeg mistet gnisten, følelsen af at være mig selv. I stedet er jeg endt som et forsøg på en person, der håber han er god nok. Derfor er jeg begyndt at jagte Elias, for at finde ham få ham hjem", siger Elias om showet.

  Det lyder alt sammen meget alvorligt det er det sådan set så, men når det er Elias Ehlers der er vært, er der så garanti for en virkelig sjov aften med stand up fra øverste hylde vanvittige historier fra en person, der har en udsøgt evne til at ende i absurde situationer.

  Jagten på Elias kommer efter planen landet rundt i oktober november 2020
 • Fre. 30. okt. 2020, kl. 20. Men's Room 4: Mega Men.
  Arr. FBI & NFT. Num. siddepl. ved stolerækker. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann Torben Chris.

  Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

  Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris' Hartmanns ironiske distance til emnet, deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at "Men's Room" er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, derved få taget hul på nogle samtaler, nok så vigtigt... grine sammen.

  De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!