Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/10 2011
Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse
Tlf: 53 52 56 40 Fax: 58 52 56 41

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.4032, Lon 11.3485
Entré: Løssalg: 160,150,120,100. Abonnement: 120,110,90,70. Unge halv løssalgspris

Det lille Teater ligger i gården bag Slagelse Teater - Tidligere gymnastiksal er nu indrettet til teater til børne- ungdoms- og smalle forestillinger. Email: info@teaterkreds.dk

Fandt 28 resultater fra/efter 13. dec. 2019

 • Tir. 17. dec. 2019 Paul Potts - Christmas Dreams Tour - Slagelse.
  Paul Potts "Christmas Dreams Tour". Paul Potts' vender tilbage til Danmark, og med sig har han fantastiske Kirstine Bonde.

  Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2019, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.
  Det er 4. gang Danmark får glæde af Paul Potts' smukke stemme, og som tidligere har han den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde med sig som gæstesolist.
  Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

  Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen "Brittain's got Talent" og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.
  Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

  Dansk gæstesolist
  Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli og i 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme
 • Tir. 7. jan. 2020, kl. 19. En aften med Kim Larsen - Foredrag og fællessang med Jens Andersen.
  Mød og oplev Jens Andersen, forfatter til den prisbelønnede biografi 'Kim Larsen - mine unge år', og pianist og visesanger Kristian la Cour. Sammen tager de to os med ind i Larsens univers gennem en kombination af foredrag og fællessang.

  Kim Larsen - foredrag og fællessang

  'En aften med Kim Larsen', sådan hed den folkekære spillemands allerførste solo-koncert i 1968, og i den ånd er denne helt særlige aften blevet til. Undervejs i foredraget - gennem Jens Andersens ord, Kristian la Cours klaverspil og fællessangen - trækkes der linjer gennem Kim Larsens liv og mange forskellige sange. Vi skal tilbage til barndommens gader i Københavns nordvest-kvarter, med på Askov Højskole, følge lærer Larsens korte karriere i folkeskolen og mærke de kaotiske men kreative slumstormer-år på Christianshavn, hvor Gasolin blev til, og en ung vildmand også var fast besluttet på at gå sine egne veje i kunsten.

  Kim Larsen - mine unge år
  Jens Andersens bog om Kim Larsens unge år er fortællingen fra spillemandens egen mund, sådan som den blev fortalt hjemme ved køkkenbordet i Odense i foråret 2018. Her arbejdede Andersen og Larsen sammen på en erindringsbog, der skulle have omfattet hele Kim Larsens liv, som desværre sluttede brat og alt for tidligt 30.september 2018.

  Jens Andersen og Kristian la Cour
  Jens Andersen er især kendt for sine populære og prisbelønnede biografier om Astrid Lindgren, H. C. Andersen, Kronprins Frederik, Dronning Margrethe, Tove Ditlevsen, Ole Lund Kirkegaard og Tom Kristensen og jo aktuelt den storslåede biografi om Kim Larsen. Kristian la Cour er visesanger, komponist og højskolelærer på Askov Højskole.

  Det bliver en både munter og musikalsk aften om mennesker, liv, litteratur, sang og kærlighed, og hvor der med et Kim Larsen-udtryk "er både til gården og til gaden". Som gæst får du også et sanghæfte, så du kan være med, når vi synger :-)
  • Sted: Slagelse Teater, Herrestræde 9, Slagelse
  • Pris:(Entré: 259 kr)
  • Læs mere: Homepage
 • Tor. 16. jan. 2020, kl. 19.30. Fra kokkeelev til revydirektør.
  Torsdag 16. januar 2020 kl. 19.30. Fra kokkeelev til revydirektør - humoristisk og musikalsk foredrag med Flemming Krøll. Flemming Krøll er garant for en sund latter.

  Foruden at være en suveræn visesanger er Flemming Krøll i dag en af vores mest morsomme kunstnere i mange sammenhænge. Publikum ligger flade af grin, når han ruller sig ud som den nordjyske Thorbjørn og gæstearbejderen Achmed - personer skabt af Flemming Krøll selv. Nu fortæller Flemming Krøll historien om sin vej fra Hotel Royal i København til Nykøbing F. Revyens chefstol. Med humoristiske anekdoter om de 'kendte mennesker'han har mødt på sin vej. Krydret med sjove revyviser og monologer. Varighed: 1 time og 50 min inkl. pause. Genre: Humoristisk og musikalsk foredrag. Producent: Flemming Krøll. Medvirkende: Flemming Krøll
  • Sted: Slagelse Teater, Herrestræde 9, Slagelse
  • Pris:(Entré: 240-300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
 • Lør. 18. jan. 2020, kl. 19.30. Niels Hausgaard - Du ved, hvad jeg mener. UDSOLGT.
  Inkl. fri garderobe. Nærmere info.
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 19.30. Scener fra et ægteskab.
  Onsdag 22. januar 2020 kl. 19.30. Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab. En borgerlig tragikomedie. Nu er (køns)rollerne byttet om. Set udefra lever parret Johan og Marianne lykkeligt sammen med deres to børn.

  De er begge akademikere, de bor skønt, har begge et godt arbejde, men under overfladen ulmer frustrationerne i higen efter kærlighed. Bergmans portræt af et ægteskab i forfald var dengang i 70-erne en knivskarp fremstilling af magtforholdet mellem kønnene. Men meget har ændret sig på 45 år, og i denne udgave er rollerne byttet om. Nu er det kvinden, der forlader mand og børn for en yngre model. I 2018 ville Bergman være fyldt 100 år, og forestillingen har i dette efterår netop gæstespillet i Sydney Opera House. Se eller gense denne publikums- og anmelderroste forestilling med Stine Stengade og skuespilchef ved Det Kgl. Teater Morten Kirkskov på scenen. Varighed: 2 timer og 15 minutter inkl. pause. Optakt kl. 17.30 med skuespilchef Morten Kirkskov. Tilmelding nødvendig. Genre: Tragikomedie. Producent: Det Kgl. Teater. Medvirkende: Stine Stengade og Morten Kirkskov
 • Ons. 29. jan. 2020, kl. 19.30. J O B - et enkelt menneske.
  Onsdag 29. januar 2020 kl. 19.30. J O B -et enkelt menneske - vinder af bedste kvindelige hovedrolle ved 'Årets Reumert 2018'. I en blanding af storytelling, musik og dramatisering spiller Ina-Miriam Rosenbaum samtlige roller i det store persongalleri.

  Hun modtog i juni 2018 ÅRETS REUMERT for bedste kvindelige hovedrolle for denne skuespilpræstation. Mendel Singer, den fattige jødiske lærer forlader Rusland for at bosætte sig på Manhattan, New York. I omplantningen mister han alt, selv sin tro. Som J O B i det gamle testamente raser han mod Gud, der ikke viser barmhjertighed. Og ligesom J O B oplever han et mirakel. Denne historie fortælles med humor, indlevelse, smerte og fryd. Den rammer lige ned i det allermest presserende dilemma, vi står overfor i vores verden nu; hvordan håndterer det enkelte menneske mødet med et nyt sprog, en ny kultur, en ny verden. En medrivende forestilling hvor man må overgive sig til grin, gråd og et hav af tanker og refleksioner. Varighed: 1 time og 25 minutter uden pause. Genre: Drama. Producent: Off Off/Production v/Ina-Miriam Rosenbaum. Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Henrik Goldschmidt og Anders Singh Vesterdahl
 • Lør. 1. feb. 2020, kl. 16. Det' lunt i Nat.
  Lørdag 1. februar 2020 kl. 16.00. operetteperler - med sangere og musikere af højeste kaliber. OperetteKompagniet kaster sig i denne sæson over vores egen så populære sangskat.

  Et repertoire som en hel generation er vokset op med - og kan hver en glose af. Det var i en gylden epoke -og den dag i dag minder den os om, hvor vi kommer fra, og hvad de romantiske toner stadig kan gøre ved os. De er der allesammen: Livets Glæder, Musens Sang, Alene Med En Yndig Pige, Alle Går Rundt Og Forelsker Sig, Lille Du, Du Gamle Måne, Stemningsmelodien, Glemmer Du?, Farinelliog Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før - udsat for klavertrio og slagtøj. DET' LUNT I NAT er et indtagende scenisk rum -med de smukkeste kostumer og rekvisitter -dansetrin en masse -musik, sang og lystigt spil fra nogle af de fineste kunstnere, vi har herhjemme lige nu. Varighed: 2 timer og 15 minutter inkl. pause. Genre: Operette. Producent: OperetteKompagniet. Medvirkende: OperetteKompagniets ensemble
 • Ons. 5. feb. 2020, kl. 19.30. Nattergalen.
  Nattergalen. Dobbelt danseforestilling. Igen i denne sæson kommer Dansk Danseteater med to forestillinger: 'Nattergalen'bygget over H.C. Andersens eventyr og 'Nattergalen og Rosen'bygget over en novelle af Oscar Wilde.

  Begge forestillinger stiller gennem dansen spørgsmål omkring virkelighed, drøm og fantasi. Det ægte og det kunstige, det målbare og det evige. Og forsøger at belyse andre væsentlige problemstillinger. To meget dygtige og efterspurgte koreografer og det formidable dansekompagni vil igen i denne sæson give publikum en helt unik danseoplevelse. Varighed: Kendes endnu ikke. Optakt kl. 17.30 med turnéleder Jason Nelson og en danser. Genre: Dans. Producent: Dansk Danseteater. Medvirkende: Dansk Danseteaters internationale dansere
 • Fre. 21. feb. 2020, kl. 19.30. Stig Rossen hylder John Mogensen.
  Fredag 21. februar 2020 kl. 19.30. Stig Rossen hylder John Mogensen - ægte og ærligt. Velkommen til en aft en i selskab med John Mogensen og hans sange!

  Stig Rossen fortolker et stort antal af John Mogensens sange, som rigtig mange kender og kan synge med på. Der kan nævnes: Så Længe Jeg Lever, Nina Kære Nina, To Mennesker På En Strandfor ikke at tale om Giro 413 klassikeren Man Skal Aldrig Sige Aldrig. Undervejs fortæller Stig Rossen frække, sjove og varme anekdoter om John Mogensen. Stig Rossen er vild med Mogensen, og det skinner klart igennem. Publikum kan slet ikke lade væremed at synge med. Og de er meget velkomne til at gøre det. Stig Rossen er tro mod John Mogensen og hans sange. Ægte og ærligt! Varighed: 1 time og 50 min. inkl. pause. Genre: Musik. Producent: Christopher Intertainment. Medvirkende: Stig Rossen akkompagneret af en trio
  • Sted: Slagelse Teater, Herrestræde 9, Slagelse
  • Pris:(Entré: 240-300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
 • Ons. 26. feb. 2020, kl. 09.30 & 11.15. Villads fra Valby - Sikker i trafikken.
  Musikteater for børn. Aldersgruppe: Fra 4 år. Varighed: 65 min uden pause.

  Tag med Villads en tur ud i trafikken og lær en masse på en sjov og underholdende måde.
  En dag beslutter Villads at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads' mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.
  Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed - bl.a. i bogen "Sikker i trafikken"

  Medvirkende: Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg, Allan Helge Jensen

  Instruktør: Louise Schouw
  Koreograf: Toniah Pedersen
  Scenograf: Niels Secher
  • Arrangør: Louise Schouw Teater
  • Sted: Slagelse Teater, Herrestræde 9, Slagelse
  • Pris:(Entré: Abonnement: 75 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksne: 85 kr, Løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet