Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
22/10 2013
Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør
Tlf: 5837 0400

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.3394, Lon 11.1334

Den tidligere Halsskov Skole ("Halskovskolen") er nedlagt. Stedet er nu omdannet til Korsør Kulturhus Kulturhuset er det nye kultur- og foreningscenter i Korsør. Her "bor" bl.a. Korsør Musikskole, Korsør Ungdomsskole, div. foreninger, VUC-Korsør samt Korsør Kulturhus

Fandt 14 resultater fra/efter 19. feb. 2019

 • Fre. 22. feb. 2019, kl. 20.30. "Fredags Bluesrock" m. Øernes Blues Band.
  "Fredags Bluesrock" med Øernes Blues Band. Øernes Blues Band har før gæstet Korsør og turneret landet tyndt i mange år og hvis hjerter altid har været ved den tunge og dansevenlige bluesrock. Arr. i samarbejde med Korsør Picnicpiger.
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Entré: U/ nr. pladser 140 kr) Køb/bestil billet
 • Tir. 26. feb. 2019, kl. 19. Rusland - mere end bare Putin.
  Korruption, dopingskandaler, valgsvindel og krig med naboerne. Sådan ser overskrifter om Rusland ofte ud, men Rusland og russere er langt mere nuanceret, end der er plads til i korte nyhedshistorier.

  Denne aften tager vi med DR's Ruslandskorrespondent Matilde Kimer på en underholdende rejse til verdens største land. Bliv klogere på Putin og konfrontationerne med Vesten - men mød også en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik - og dem, der slås for at ændre kursen. For selv om Putin sidder tungt på magten, er der meget andet i det moderne Rusland, der er med til at definere, hvorfor russere tænker, agerer og drømmer som de gør.

  Medlemmer af Biblioteksklubben: 30 kr
 • Tor. 28. feb. 2019, kl. 19-21. Uffe Holm - God service vinder altid.
  Kreativ Fritid Korsør inviterer til en aften med Uffe Holm Oplevelser mellem mennesker er noget helt unikt—og det skal vi værne om.

  Uffe Holm giver nogle input til, hvordan vi skal tænke ud af boksen i dagligdags situationer og inddrager gerne publikum.
  Mød dem du ikke kender med et smil og sig hej,
  -det er slet ikke farligt

 • Søn. 3. mar. 2019, kl. 14. Fastelavnsfest - gratis børnebillet.
  Gratis adgangsbillet til børn (i følge med en voksen) skal forvises ved indgang. Voksen (+ 16 år) billet: 60 kr. incl. Fastelavnsbolle og kaffe.

  Samt slikpose, juice, fastelavnsbolle til børn under 16 år (ifølge med voksne og med gratis adgangsbillet)
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Gratis billetter) Køb/bestil billet
 • Søn. 3. mar. 2019, kl. 14. Fastelavnsfest - voksenbillet.
  Voksen (+ 16 år) billet: 60 kr. incl. Fastelavnsbolle og kaffe. samt slikpose, juice, fastelavnsbolle til børn under 16 år ifølge med voksne og med gratis adgangsbillet.
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Entré: Voksen 60 kr) Køb/bestil billet
 • Man. 4. mar. til ons. 1. maj 2019, kl. 8-14. Portrætudstilling.
  Olieportrætter af mennesker, der har gjort en forskel i og for Korsør, malet af Julia Kiy.
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Fri entré)
 • Tor. 7. mar. 2019, kl. 20. Hans Theessink og Knud Møller Blueskoncert.
  Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til "Theessink & Møller." Hver for sig er de. kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på. læben.
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Entré: U nr. siddeplads gulv 180 kr) Køb/bestil billet
 • Søn. 17. mar. 2019, kl. 16. Forårskoncert Selandia Brass Band.
  Det bliver et brag af en koncert når Selandia Brass Band igen i år spiller op til Forårskoncert i Marmorsalen i Kulturhuset søndag den 17. marts kl. 14.30.

  Selandia Brass spiller foråret frem
  Nu er det tid, at blive i forårshumør og Selandia Brass vil gerne bidrage til, at humøret og den gode stemning stiger.

  Der vil være noget for enhver smag og musikøre, når Selandia Brass åbner dørene til et brag af en forårskoncert søndag den 17. marts 2018, i Marmorsalen i Korsør Kulturhus kl. 14.30.

  Selandia Brass er hjemmehørende i Slagelse og består af 20 musikere, der kommer fra det meste af Sjælland for, at dyrke deres fælles interesse for, at spille brassmusik.

  Orkesteret består udelukkende af messingblæsere og slagtøj og har sine musikalske rødder i den britiske brassbandtradition, men er også stærkt inspireret af den mere rytmiske og swingende spillestil.

  Denne eftermiddag bliver med garanti et musikalsk festfyrværkeri hvor vi kommer til at kunne nyde Selandia Brass Bands forrygende musikalske og tekniske kunnen

  Alle steder hvor bandet dukker op plejer det fornøjede publikum at klappe og være lystigt med fra start til slut.

  Korsør Kulturhus
  Marmorsalen
  Søndag den17. marts kl. 14.30
  Billetpris: 60,-
  Billetter kan købes på
  www.korsørkulturhus.dk
  eller i KulturCaféen.
  Evt. ledige billetter kan købes ved indgangen
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Entré: U/ nr. siddepladser 60 kr) Køb/bestil billet
 • Tor. 28. mar. 2019, kl. 20. Tribute to Michael Jackson.
  Kongen er død - kongen længe leve. Michael Jackson, kongen af poppen døde uventet for ti års siden. Nu hylders vi i Korsør Kulturhus Michael Jackson i et kæmpe hyldestshow - et show fyldt med live-musik den allerbedste pop-fest!
  • Sted: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, Korsør
  • Pris:(Entré: U/ nr. siddepladser 240 kr) Køb/bestil billet
 • Tor. 4. apr. 2019, kl. 19. Politikerlede og medieskepsis.
  Journalister og politikere skraber altid bunden, når borgernes tillid til de enkelte faggrupper måles. Hvad betyder denne skepsis mon for Christiansborg-politikerne, for medie-Danmark og for vores demokrati? Kan man stole på noget som helst af det, der ko.

  Aftenen bringer også en pulsmåling på medielandskabet anno 2019 og på vores dalende tillid til politikerne. Særligt aktuelt i forhold til folketingsvalget og valget til Europa Parlamentet, der begge er lige på trapperne. Undervejs spørger Krause-Kjær "Kan man stole på en politiker?" - og giver selv et bud på et svar, ved hjælp af anekdoter, tal og løse påstande. Og det giver måske anledning til debat - for kan man stole på en journalist?

  Niels Krause-Kjær har været journalist i mere end 25 år, og er i dag vært på Deadline på DR2. Han har skrevet en række bøger, bl.a. "Kongekabale" fra 2000. I maj 2019 udkommer en selvstændig efterfølger.

  Billetter koster 50 kr. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand. - Medlemmer af Biblioteksklubben: 30 kr