Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/12 2013
FOF Syd- og Vestsjælland
Gl. Torv 4A, 1.
4200 Slagelse
Tlf: 58 52 81 64 Fax: 58 52 91 83

Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Man-tors 9-16

Folkeligt Oplysnings Forbund for Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø og Næstved

Fandt 5 resultater fra/efter 30. okt. 2020

 • Man. 2. nov. 2020, kl. 19. Foredrag med Karen-Marie Lillelund: God service gør hverdagen sjovere.
  Foredraget giver en lattermild opsang og konkrete bud på, hvordan man på samme tid yder god service og får en sjovere arbejdsdag.

  Danmark er en af bundskraberne i verden, når det gælder om at yde god service. Det kan virke som om, vi nærmest opfatter det som nedværdigende at yde service. Andre steder i verden yder man god service, fordi det er naturligt i forhold til at give kunder værdi for deres penge. God service handler bl.a. om viljen til at kommunikere med personer, man ikke kender. Det er vi ikke ret gode til i Danmark. Omvendt elsker vi at rejse rundt i hele verden og blive serviceret. Så det ser ud som om, at vi vil gerne have god service. Vi vil bare ikke selv give den
  • Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
  • Sted: Slagelse Teater, Herrestræde 9, Slagelse
  • Pris:Entré: 225 kr
  • Læs mere: Homepage
 • Ons. 11. nov. 2020, kl. 19. Foredrag med Lola Jensen: Forstå barnets følsomhed og temperament.
  Gennem masser af hverdagseksempler giver familievejleder Lola Jensen kærlige og kontante råd til mere sikker handling som forældre, og foredraget inspirerer til veje væk fra de uhensigtsmæssige samværsformer, så barnet får færre "udslag".

  Forældre i dag er fantastisk opmærksomme - men travlhed, dårlig samvittighed, stress og usikkerhed kan bevirke, at tanke og handling ikke altid stemmer overens.

  Uhensigtsmæssige adfærds- og handlemønstre kan opstå barn og forældre imellem, og de kan nemt bide sig fast - men hvem bærer symptomet og hvem problemet? Og hvordan påvirker hverdagens trængsler og udfordringer det følsomme og temperamentsfulde barn?

  Få kan som Lola ramme de ømme punkter og samtidig komme med realistiske bud på, hvordan tingene kan ændres til det bedre
 • Man. 16. nov. 2020, kl. 19. Foredrag med Kurt Kragh og Mette Stage: Tæt på forbrydelsen.
  Fra jagten på gerningsmanden og den intense efterforskning til forsvarsadvokatens arbejde og den endelige dom i retten. Foredraget giver et indblik i de mange brikker, som skal lægges, når en forbrydelse er sket.

  Vi kommer helt tæt på kendte og spændende sager, som foredragsholderne har beskæftiget sig med. Hør blandt andet om sagerne om Morfarmorderen og Kundbypigen, og få indblik i efterforskningen af drabet på Slagelse Banegård og liget i slagtekaret. Glæd dig til en aften med indsigt og lærdom garneret med den rette dosis humor
 • Man. 16. nov. 2020, kl. 19. Foredrag med Lola Jensen: "Hvem bestemmer hjemme hos jer?".
  Glæd dig til en aften i selskab med Go' morgen Danmarks familievejleder, hvor hun udfordrer mange af de vaner og faldgruber, som alle os med børn tit falder i. Snyd ikke dig selv for Lolas gode råd, der altid bliver leveret skarpt og med masser af varme.
  • Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
  • Sted: Sognegården, Klostervænget 2A, Ringsted
  • Pris:Entré: 150 kr
  • Læs mere: Homepage
 • Tor. 19. nov. 2020, kl. 18.30. Foredrag med Simon Krohn: I stue med stormen.
  I 20 år har angst været en del af Simon Krohns liv. I dette underholdende foredrag fortæller han åbent om sine erfaringer med at bruge yogaens meditative teknikker til at være i stue med de voldsomme følelser.

  En gang imellem sker det for os alle. Det hele ramler, og følelserne er så voldsomme, at vi farer vild i dem. I sådanne situationer er det uvurderligt at vide, hvad vi kan gøre - både for os selv og for andre. Yogatraditionens strategi går ud på at slutte fred med intensiteten. Det lyder jo meget fint, men hvad betyder det i praksis? Og hvad sker der, når idealerne møder virkeligheden, og yogien skal "walk the talk"?

  Du behøver hverken at døje med angst eller dyrke yoga for at få nogle værdifulde værktøjer med hjem