Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/4 2013
Det Røde Pakhus
Havnevej 10
4230 Skælskør

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2518, Lon 11.2893

Det Røde Pakhus. Skælskørs maritme og kulturelle samlingssted

Fandt 3 resultater fra/efter 12. dec. 2019

 • Tir. 24. dec. 2019, kl. 17. Juleaften 2019.
  Juleaftensgruppen inviterer til en traditionel hyggelig juleaften for ensomme og økonomiske trængte borgere fortrinsvis i Slagelse kommune.

  Program
  Dørene åbnes kl 17.00
  Julemiddag serveres kl. 18.00
  Efter middagen danses der om juletræet, synges og uddeles gaver samt serveres kaffe og lidt lækkert.
  Juleaften slutter kl. 22.00
  • Arrangør: Juleaftensgruppen
  • Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
  • Pris:(Entré: Voksen - Herre 100 kr)
 • Lør. 25. jan. 2020, kl. 20. Lis Sørensen.
  MUSISK FORENING byder velkommen til LIS SØRENSEN velkommen i Det Røde Pakhus i Skælskør. Dørene åbner kl. 19.00 og det er en siddende koncert.
  • Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
  • Pris:(Entré: 325 + gebyr (billetto))
 • Lør. 18. jul. 2020, kl. 20. Visens Skibs sommertogt og 20 års jubilæumsturné.
  Oplev nærvær, hygge og stemning i den blå time, når besætningen indgår i svingende modspil og samspil med hinanden og ikke mindst med tilhørerne, som synger og klapper med på velkendte sange og omkvæd. Medbring evt. noget at sidde på, paraply og tæpper.

  Sommertogtet med Visens Skib er det morsomst tænkelige og samtidig mest overbevisende kulturfremstød for dansk sangglæde. Besætningen på Visens Skib sejler hver dag under sommertogtet til en ny havn for at underholde gratis med danske sange og viser som en protestaktion mod mediernes mangel på kulturpolitisk ansvar for god dansksproget sangpoesi og de sangskrivere, som forsøger at leve af eller nærmere overleve at skrive sange på dansk.

  God sangpoesi på dansk; veldrejede tekster med indhold og kant, der fremføres med engagement og indlevelse, forsvinder mere og mere fra kulturevents og fra mediernes programflader til fordel for indholdsløs masseproduceret engelsksproget pop og rock. Hermed forsvinder incitamentet for de mere talentfulde sangskrivere til at bruge vores eget sprog - og det er nu en gang mest autentisk at udtrykke sig på det sprog, man selv tænker og drømmer på.

  Visens Skib er organiseret som en frivillig forening, der har til formål at fremme kærligheden til og brugen af vores fælles danske og folkelige vise- og sangskat. Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft, tog i 2000 initiativ til den sejlende viseturné. Båden Ellinor af Ebeltoft stilles gratis til rådighed af Niels og ingen af de vekslende dygtige amatører, semiprofessionelle eller professionelle solister og musikere ombord profiterer af koncerterne
  • Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
  • Læs mere: Homepage