Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
10/4 2014
Ceresstranden
Grønningen
4220 Korsør

GPS-info: Lat 55.322, Lon 11.1508

Fandt 2 resultater fra/efter 8. jul. 2020

 • Ons. 1. til ons. 29. jul. 2020, kl. 19.30. Åbent vand for Tween/Teen i Korsør.
  Er du 9 år eller ældre og har lyst til at prøve Åbent Vand. Alle onsdage i juli har vi Åben Vand svømning på Ceresstranden i Korsør kl. 18.30 - 19.30. Det koster kun 100 kr for alle gangene. Tilmeld på www.slagelseswim.dk.
  • Sted: Ceresstranden, Grønningen, Korsør
  • Pris:(Pris: 100 kr)
 • Tir. 21. jul. 2020, kl. 10-12. Naturdetektiver - på jagt efter strandens dyr og planter.
  Vi kender alle sammen vandmænd og marehalm, men har du nogensinde tænkt over, hvilke andre spændende dyr og planter, der mon bor på stranden? Så kom med os på jagt med net, lupglas og vandkikkert.

  Vi kender alle sammen vandmænd og marehalm, men har du nogensinde tænkt over, hvilke andre spændende dyr og planter, der mon bor på stranden?

  Så kom med os på jagt med net, lupglas og vandkikkert, når vi som naturdetektiver vil undersøge strandens dyre- og planteliv nærmere. Undervejs noterer vi, hvad vi finder, så vi i slutningen af dagen ved, hvor mange arter vi har fundet.

  Aktiviteten er for alle, der har lyst til at gå på opdagelse på stranden.

  Husk påklædning, der passer til vejret

  På grund af corona-situationen og begrænsningen i antallet af deltagere kræves der i år tilmelding, du kan melde dig til på

  * slagelse.dk/blaaflag eller direkte til
  * https://www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/strande-og-kyster/blaa-flag-naturoplevelser/blaa-flag-aktiviteter/tilmelding-til-blaa-flag-aktiviteterne