Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
2/5 2017
Færgehavnen Strand
Halsskov Havn 10
4220 Korsør

GPS-info: Lat 55.3481, Lon 11.1107

Ved det blå flag

Fandt 1 resultat fra/efter 8. jul. 2020

 • Tor. 30. jul. 2020, kl. 10-12. Finurlige fiskefilterier.
  Uld er et fantastisk naturmateriale. Den tidligste brug af fårets krøllede pels handlede om at få tøj på kroppen, men senere er ulden også blevet brugt til både kunst og brugskunst. På dagens kreative strandværksted skal vi prøve kræfter med det sidste,.

  Uld er et fantastisk naturmateriale, som vi mennesker har brugt siden tidernes morgen, siden fåret nåede det kolde nord engang i løbet af bondestenalderen. Den tidligste brug af fårets krøllede pels handlede om at få tøj på kroppen. Men senere er ulden også blevet brugt til både kunst og brugskunst.

  På dagens kreative strandværksted skal vi prøve kræfter med det sidste, når vi filter havets fisk i smukke farver og sjove former.

  Aktiviteten er for børn fra 7 år ifølge med voksne. Husk påklædning, der passer til vejret, og medbring et gammelt rent viskestykke, som din fisk kan tørre op i.
  Medbring også gerne en ren, tom mælkekarton til at filte over samt en saks

  På grund af corona-situationen og begrænsningen i antallet af deltagere kræves der i år tilmelding, du kan melde dig til på

  * slagelse.dk/blaaflag eller direkte til
  * https://www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/strande-og-kyster/blaa-flag-naturoplevelser/blaa-flag-aktiviteter/tilmelding-til-blaa-flag-aktiviteterne