Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
25/4 2018
Salonen4xk
Algade 26
4230 Skælskør


Salonen Kunst, Kjoler, Kaffe og Kiksekage er et foreningsbaseret kulturelt væksthus med café, butik, kreativt værksted og kulturelle events

Fandt 4 resultater fra/efter 14. okt. 2019

 • Fre. 18. okt. 2019, kl. 19. Efterår! - Og livets andre årstider.
  Filosofiske tanker om årstidernes visdom.

  Hvordan lever årstiderne i nutidsmenneskets højteknologiske univers? Hvad sker der hvis vi samtænker vores eget liv og vores fælles liv med naturens cykliske verden-? Her gælder
  det naturfilosofiske overvejelser omkring den ydre naturs magiske samspil med vores egen, set i lyset af årstidernes store kredsninger.
  Hvordan kan de påvirke vores eget livs retninger og mønstre som vi orienterer os ud fra-?
  Dels de analoge: Hver dags puls, hvor vi uophørligt trækker vejret. Og dels de digitale: Alt det tilbagevendende (højtider, årscirklens kalender-system), og det personlige (liv, død,
  møder, brud etc.).
  Måske vi mere end nogensinde har brug for at indfælde os i naturen i et helhedsskabende samspil som et mål i sig selv
  • Sted: Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
  • Pris:(Entré: 50 kr, børn 50 kr, studerende 50 kr og pensionist 50 kr) Køb/bestil billet
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 19. Høreturen 2.
  Vi tager en ny omgang rundt om kloden og Anne-Mette har fundet musiske perler der både indeholder internationale traditioner men også moderne elementer, der tiltaler et globalt publikum.

  Hvis du er nysgerring hvordan græsk soul, togolesisk funk eller slovensk pop lyder, så kom med på den nyeste høretur
 • Tor. 31. okt. 2019, kl. 15. Halloween-workshop for børn.
  Mia holder workshop for alle børn og forældre, der elsker halloween og at klippe og klistre. Senere kommer der en (u-)hyggelig oplæser og læser højt af nogle rigtige gyserhistorier. Workshoppen er for børn mellem 5-12 år.
 • Fre. 1. nov. 2019, kl. 19. Artist Talk November - Romeo Valentino.
  Livets mystiske veje har ført Romeo Valentino hele vejen fra det solrige Californien til sokskinsbyen Skælskør. Han udstiller sin kunst i Salonen4xK i november.

  "Jeg er en kunstner, der altid har tegnet forskellige tegneseriefigurer, da jeg var yngre og efter at have vundet førstepræmien i en tegnekonkurrence da jeg var seks år gammel, havde jeg lyst til at blive kunstner. I 2006 åbnede en ven og jeg et kunstgalleri i North Hollywood, Californien, hvor vi repræsenterede 18 kunstnere. Jeg lukkede galleriet i 2009 for at flytte til Danmark og være sammen med min danske kone. Det var her, at jeg opdagede en mere abstrakt form for maleri. Ved at kombinere både surrealisme og abstrake maleri begyndte jeg en ny vej indenfor kunsten. Alle de flag du ser på min kittel, repræsenterer nationaliteterne for de personer, der har investeret i min kunstform og det er dem der inspirerer mig til at skabe nye værker."

  Vi glæder os helt vildt til at se de spændende værker i serien "Elements"