Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/11 2019
Kanonevent ApS
Jordemodervej 42
4100 Ringsted
Tlf: 40793435

Yderligere information: Hjemmeside

Fandt 14 resultater fra/efter 25. maj 2020

 • Tor. 29. okt. 2020 Jacob Dinesen på Nakskov Teater.
  Jacob Dinesen. De seneste to år har den kun 23-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet 'Brace Against The Storm'.

  Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen - og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.
  Især med nummeret 'Roll With Me', der i flere uger var P4's mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke - og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind.2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet- fremtiden tilhører Jacob Dinesen.
  Nu er Jacob Dinesen ude med sit 3 studie album "Found It" der indeholder singler som - "Take Her Away", "The World Before My Feet", "Never Run" og "Into Your Arms".Jacob Dinesen
  De seneste to år har den kun 23-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet 'Brace Against The Storm'. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen - og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.
  Især med nummeret 'Roll With Me', der i flere uger var P4's mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke - og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind.2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet- fremtiden tilhører Jacob Dinesen.
  Nu er Jacob Dinesen ude med sit 3 studie album "Found It" der indeholder singler som - "Take Her Away", "The World Before My Feet", "Never Run" og "Into Your Arms"
 • Lør. 21. nov. 2020 Året Julekoncert med Birthe Kjær i Vordingborg Kirke.
  Nu kan du nyde julesange og komme i julestemning, når Birthe Kjær inviterer dig til årets julekoncert i den idylliske Vordingborg Kirke.

  Birthe Kjær fører os igennem et udvalg af danske og udenlandske juleklassikere, samt numrene fra hendes egne juleudgivelser
  Der er ikke den person i Danmark, som ikke kender Birthe Kjær og hendes karriere. Hun har sunget i utroligt mange sammenhænge, fra partyhits til revynumre ala "Jeg går aldrig til bal uden trusser"! henover Vise sang akompanieret af Kim Sjøgren og Lars Hannibal. I 90erne så vi hende som TV-vært på DR 1 og i 2018 turnerede hun rundt med sit 50 års jubilæums show
  Ligegyldig sammenhængen har Birthe altid trukket dig hen til radioapparatet og fået dig til at lytte. Så forkæl dig selv og dem du holder af, d. 10 december. Du får her en enestående mulighed for at opleve en nærhed, følsomhed, som hendes stemme byder på til Årets Julekoncert i Vordingborg Kirke.
  Arr. Kanonproduktion med Støtte til Julemærkehjemmet
 • Tir. 24. nov. 2020 Årets Julekoncert med Ann-Mette Elten i Boholte kirke.
  Lad juletravlheden blive derhjemme. Ann-Mette synger sine favoritter blandt julesange og salmer samt de helt store opera-klassikere - kort sagt en julekoncert med hygge og højtidelighed.

  Mange der indtil nu, har oplevet Ann-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede. Luften ligefrem sitrer, når hun med med en usædvanlig varm og en følelsesfuld indlevelse fortolker for eksempel Puccini's "O Mio Babbino Caro" og Schubert's "Ave Maria". Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Ann-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer.
  En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige jule-stemning. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

  Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ann-Mette Elten er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt
 • Fre. 27. nov. 2020 Disco Tango.
  Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året - og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene?

  Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik "douze point"? Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke. Nat diskoteket efter showet bestyres af selveste Jørgen De Mylius Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt. Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie. Og holdet kunne ikke være bedre sammensat - fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix. Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester. Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet... Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo...? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer... ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ? Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer Nykøbing Falster Hallen den 27 november. Den perfekte julefrokost med Jørgen De Mylius i Nat diskoteket frem til klokken 01.00
 • Lør. 28. nov. 2020 Årets Julekoncert Poul Potts - Lene Siel - Greve.
  Paul Potts "Christmas Dreams Tour" med gæstesolist Lene Siel Paul Potts' vender tilbage til Danmark, og med sig har han Lene Siel på dette års turne.Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i.

  November og december 2020, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts' smukke stemme, og i 2020 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Lene Siel er med som gæstesolist. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.
  Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen "Brittain's got Talent" og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.
  Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus
  Dansk gæstesolistLene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme.Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog. Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder der gennem tiden har optrådt med flere verdensstjerner - blandt andet John Denver, Roger Whittaker og ikke mindst Paul Potts.
  Lene Siel & Paul Potts var på turne sammen i Danmark i 2012 og nu gentages succesen.
  Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark
 • Søn. 29. nov. 2020 Årets Julekoncert Poul Potts - Lene Siel - Nykøbing Falster.
  Paul Potts "Christmas Dreams Tour" med gæstesolist Lene SielPaul Potts' vender tilbage til Danmark, og med sig har han Lene Siel på dette års turne.

  Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2020, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts' smukke stemme, og i 2020 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Lene Siel er med som gæstesolist. Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister
  Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen "Brittain's got Talent" og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus
  Dansk gæstesolistLene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog. Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder der gennem tiden har optrådt med flere verdensstjerner - blandt andet John Denver, Roger Whittaker og ikke mindst Paul Potts. Lene Siel & Paul Potts var på turne sammen i Danmark i 2012 og nu gentages succesen. Publikum vil opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark
 • Tor. 3. dec. 2020 Årets Julekoncert i 2020 med Ane-Mette Elten.
  Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt. Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten.

  Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrer, når hun giver sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album "Adagio" (2012). KirkekoncertAnn-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne. Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge de store klassiske sange, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Ann-Mette synger klassiske sange som "O mio babbino caro" og "Pie Jesu" med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner. En julekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer.Linnet, salmer og balladerI 2005 kontaktede Anne Linnet Ann-Mette og spurgte, om hun ikke havde lyst til at synge nogle af hendes sange. Dette førte til, at Ann-Mette i begyndelsen af 2006 udsendte albummet "Solo" med helt nye sange skrevet specielt til Ann-Mette af en række af landets bedste sangskrivere bl.a. Anne Linnet, Nanna Lüders og Anne Dorte Michelsen. Albummet høstede store anmelderroser."Vær velkommen" udkom i december 2007 og indeholder helt nye fortolkninger af nogle af vore mest populære salmer. Endnu engang fik Ann-Mette flotte anmeldelser i aviserne.I 2009 udgav Ann-Mette albummet "Close To You" med fortolkninger af en række store ballader, blandt andet sang Ann-Mette duet med Stig Rossen på sangen "Without You"
 • Man. 7. dec. 2020 Året Julekoncert med Thomas Eje i Klostermarkskirken.
  Årets julekoncert med Thomas Eje og Mads Granum som pianist. Thomas Eje er entertainer, musiker og maler - og hvis man skal male et billede af højtiden, så kan det bedst fortælles af ham selv.

  "Lige siden jeg var barn har jeg holdt af højtiden", fortæller Thomas.
  "Ikke mindst duften af gran, hyggen med lys på træet, gaverne og samværet med alle dem vi holder af. Julen er jo også tankerne til alle dem, der ikke er der mere og dem der er for langt væk." Thomas smiler og tilføjer, "ja julen kan på en eller anden måde hive os ud af hamsterhjulet og gøre os menneskelige. Menneskelighed - det er et godt budskab." Mit omdrejningspunkt er musik og julen er fyldt med sange og stemninger. Kærlighed, samvær og det højtidelige er i centrum.Jeg har min pianist, Mads Granum, med rundt i landet og baggagerummet i min bil har jeg fyldt op med en masse instrumenter.
  Glæd jer til julen og ikke mindst Årets Julekoncert med Thomas Eje. Fra midten af november kan du møde den ene tredjedel, af linie 3.
  Thomas Eje tager dig med på en musikalsk kanerejse over de traditionelle danske, og udenlandske julemelodier. Destinationen er julestemning, og undervejs bliver du budt på musik, sang og et godt grin
 • Tir. 8. dec. 2020 Thomas Eje - One Man Chrismas Show.
  Thomas Eje, One Man Christmas Show. I One Man Chrismas Show får du den store mand til højre fra LINIE 3, som er sat på opgave af selveste julemanden.

  Missionen er, at alle skal komme i julestemning. Du bliver taget med ud i alle hjørner af julemusikkens univers og undervejs vil Thomas byde på charmerende musikalsk komik, revyperler, og Thomas Eje klassikere. Under træet ligger der både bløde og hårde pakker, og gaverne er bundet sammen af Thomas' velkendte underfundige humor. Ud over Thomas kan du risikere, at møde stjerner som f.eks. Peter Belli, Nat King Cole, Osvald Helmuth, Svend Asmussen, Gary Moore og Anders And.
  One man Christmas show er et musikalsk grineflip
 • Tor. 10. dec. 2020 Søs Fenger i Bremen Teater.
  Søs Fengers julekoncerter tager dig med rundt om træet og ind ad vinduerne hos alle os, der hygge med varme drikke og en duft gran i december.

  Oplev Søs helt tæt på synge julesange og salmer som Have Yourself a Merry Little Christmas, En rose så jeg skyde, Dejlig er jorden og egne sange Sidste time, Inderst Inde, Holder øje med dig .... m.fl. - alt sammen spundet sammen med Søs' egne tanker og anekdokter om julen, traditioner, kærlighed, savn og afsavn og glæde.En akustisk og intim oplevelse, der markerer starten på den dejlige og hyggelige juletid.Søs Fengers julekoncerter tager dig med rundt om træet og ind ad vinduerne hos alle os, der hygge med varme drikke og en duft gran i december. Oplev Søs helt tæt på synge julesange og salmer som Have Yourself a Merry Little Christmas, En rose så jeg skyde, Dejlig er jorden og egne sange Sidste time, Inderst Inde, Holder øje med dig .... m.fl. - alt sammen spundet sammen med Søs' egne tanker og anekdokter om julen, traditioner, kærlighed, savn og afsavn og glæde.En akustisk og intim oplevelse, der markerer starten på den dejlige og hyggelige juletid