Det sker

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/3 2015
AOF Sydvest Sjælland
Garnisonen 38
4100 Ringsted
Tlf: 21130102 Fax: 5856 0307

Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Mandag-torsdag 9-15, (middagslukket 12-13), fredag lukket

AOF er hjemhørende i både Slagelse-, Sorø- og Ringsted Kommune, og der udbydes kurser i alle 3 kommuner. Der gennemføres hvert år et stort antal foredrag, kurser, ture og rejser for private, foreninger og virksomheder. Jeg står selvfølgelig til disposition med råd og vejledning. Ring til Skoleleder Bente Jeppesen telefon: 2113 0102 - mail: mail@aof-sydvest-sj.dk

Fandt 83 resultater fra/efter 19. sep. 2020

 • Man. 21. sep. 2020, kl. 18.30-21.30. Slip af med stress og smerter.
  Underviser: Ole Larsen. Vil du vide, hvorfor nogle får stress og andre ikke? Vil du forstå, hvordan smerter i hoved og krop opstår?. På dette foredrag lærer du at fjerne årsagerne, og dermed kan du slippe af med plagerne.

  Du vil lære, hvordan akupressur som selvbehandling kan fjerne 8 ud af 10 hovedpiner. Du vil se hvordan smerter forskellige steder i kroppen kan forsvinde på få minutter.
  Du vil lære at fjerne stressen ved at tænke på en særlig måde samtidig med, at du stimulerer hjernens akupunkturpunkter. Stress- og smerteeksperten Ole Larsen fortæller og demonstrerer med kinesiologi hvordan
  Du vil lære at slå "katastrofehjernen Amygdala" fra og "tænkehjernen" i pandelapperne til. Du får praktiske teknikker til at håndtere stress og bekymringer i din hverdag. Det skaber en god søvn, bedre fordøjelse og optimisme.
  Ole Larsen er forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager", og han har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter. Hans bog kan købes i forbindelse med foredraget.

  Foredragsholder: Ole Larsen
  Hold: 26054
 • Man. 21. sep. til man. 26. okt. 2020, 5 kursusdage kl. 16.30-18. Psykisk trivsel.
  Underviser: Josephine Skovgaard. Find ro i indre uro. I en evigt foranderlig og krævende verden og hverdag, kan vi som mennesker indimellem opleve at have indre psykisk uro og kropsligt ubehag.

  Det er helt normalt, og vil ofte være aftagende, når hverdagen ændrer sig, og eventuelle belastninger eller udfordringer ophører. Indimellem sker det det dog, at den indre psykiske uro og det kropslige ubehag "bliver hængende", også selvom vi ikke lige kan sætte fingeren på hvorfor. Vha. undervisning i psykisk trivsel og øvelser med udgangspunkt i vejrtrækningen, får du redskaber til mere roligt - og mindre bekymrende - at håndtere indre uro og kropsligt ubehag. Du behøver ikke tidligere at have erfaringer med eks. vejrtrækningsøvelser, alle kan være med, og det er muligt at tilpasse øvelserne individuelt undervejs

  Underviser: Josephine Skovgaard, aut.psykolog

  Hold: 26331
 • Man. 21. sep. til man. 2. nov. 2020, 6 kursusdage kl. 10.45-11.45. Stimuleg 3 - 6 måneder.
  Underviser: Ulla Matlok. Giv dit barn en god start og få inspiration til bevægelser, der stimulerer barnets primære sanser (balance-, føle- og muskel/led-sans)måske sammen med din mødregruppe.

  Vi lærer verden og os selv at kende ved at bruge kroppen og bevæge den. I undervisningen skal du bruge din egen krop sammen med barnet og hjælpe barnet til at bevæge sig. Der vi være forskellige redskaber i brug i undervisningen og vi synger børnesange undervejs, som opmuntrer og stimulerer høre/rytmesansen. Aktiviteterne vil ligne hinanden fra gang til gang, da det skaber tryghed for børnene, men de varieres løbende, så børnene bliver motorisk stimuleret.

  Underviser: Underviser: Ulla Matlok, afspændingspæd. d.a.p. tlf. 2160 8894

  Hold: 26212
 • Man. 21. sep. til man. 2. nov. 2020, 6 kursusdage kl. 11.50-12.50. Stimuleg 6-10 måneder.
  Underviser: Ulla Matlok.

  Den lidt større baby vil gerne kravle og stå og gå, tumle rundt og iagttage de andre børn, og på dette hold stimulerer vi alle disse ting. Du kommer til at bruge din egen krop sammen med barnet og hjælpe barnet til at bevæge sig på forskellig måde. Der vil være forskellige redskaber i brug i undervisningen og vi synger børnesange undervejs som opmuntrer og stimulerer høre/rytmesansen. Aktiviteterne vil ligne hinanden fra gang til gang, da det skaber tryghed for børnene, men de varieres løbende, så børnene bliver motorisk stimuleret.

  Underviser: Underviser: Ulla Matlok, afspændingspæd. d.a.p. tlf. 2160 8894
  Pris Kr. 315 / 6 gange

  Hold: 26218
 • Man. 21. sep. til man. 30. nov. 2020, 10 kursusdage kl. 17.30-19. Fransk - fortsættere.
  Underviser: Jytte Hildebrand. Dette kursus henvender sig til dig, der har deltaget på øvet niveau og har godt kendskab til basal fransk grammatik.

  For at videreudvikle de sproglige udtryksfærdigheder, arbejder vi fortsat med udvidelse af glose- og grammatikkendskab, verber og deres forskellige bøjninger - bla gennem skriftlige opgaver. Hjemmearbejde må påregnes.
  Med udgangspunkt i vores grundmateriale og inddragelse af autentiske tekster om bla dagligliv, historie, kunst og kultur i Frankrig og efterhånden også i andre fransktalende områder og dagens fransksprogede sang lægges fokus på samtalen.
  Hvis ovenstående passer på dig, er du velkommen på dette meget engagerede, rare, hyggelige og arbejdsomme hold

  Du anskaffer selv: Grammaire en dialogues, B1, Niveau intermédiaire, CLE international som kan købes i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh.

  Underviser: Jytte Hildebrand, tlf. 4081 7001

  Hold: 26102
 • Man. 21. sep. til man. 30. nov. 2020, 10 kursusdage kl. 19.15-20.45. Fransk - let øvede.
  Underviser: Jytte Hildebrand. Dette kursus er for dig, der ønsker at dykke længere ned i fransk sprog og kultur og som ønsker at genopfriske din franske kunnen.

  Vi har fokus på at ud bygge ordforråd og den sproglige kompetence gennem arbejde med emner om dagligdags situationer, kunst og kultur i Frankrig og efterhånden også i andre fransktalende områder og dagens fransksprogede sang. Indlæringen understøttes af skriftlige opgaver og fransk grammatik for således at opnå større grad af sproglig sikkerhed og et mere varieret sprog.

  Nye som "gamle" deltagere er velkomne på dette meget engagerede, arbejdsomme, rare og hyggelige hold.

  Underviser: Jytte Hildebrand, tlf. 4081 7001

  Hold: 26101
 • Man. 21. sep. 2020 til man. 4. jan. 2021, 12 kursusdage kl. 20.15-21.15. Ballroom Fitness.
  Underviser: Ulla Matlok. Dans dig glad uden en partner, men gerne med en masse venner! Ballroom fitness er for dig, der elsker at danse standard- og latin-dans efter glad musik, og du behøver ingen partner.

  Vi danser hver for sig og kommer igennem glade trin til både vals, quick step, cha cha cha, jive og andre standard/latin danse.
  Timen bygges op med opvarmning, rolig dans og derefter kommer pulsen op. Du behøver ikke at kunne danse, bare du har lyst til at bevæge dig og få nogle gode grin samtidig.
  Mulighed for forlængelse

  Underviser: Underviser: Ulla Matlok,. tlf. 2160 8894

  Hold: 26221
 • Tir. 22. sep. 2020, kl. 19-21.15. Italien rundt - vinsmagning.
  Underviser: Henrik Schuster Andersen. I et samarbejde med Vin & Vin byder vi på spændende aften, hvor Henrik guider os igennem 6 spændende vine fra vindistrikterne Piemonte, Toscana, Puglien, Calebrien, Veneto og Monte Pulciano.

  Under smagningen serveres der snacks og brød
  Prisen er inkl. vin, snacks og brød.

  Underviser: Henrik Schuster Andersen, Vin & Vin

  Hold: 26152
 • Tir. 22. til tir. 29. sep. 2020, 2 kursusdage kl. 15.30-17. Sunde fødder - få klogere fødder.
  Underviser: Judith Petersen. Fødderne er vores grundlag i tilværelsen. Det er gennem dem at vi har kontakt til det fysiske underlag vi går rundt på. Fødderne kan tit være lidt oversete når vi vælger træningsform.

  På kurset får du en grundig generel fodtræning, du får udleveret et hjemmetræningsprogram, så du kan blive inspireret til at komme i gang med den daglige fodtræning. Gigtforeningen anbefaler, at vi laver fodøvelser 10 min om dagen. Træningen gavner smidighed, styrke og blodcirkulationen i fødderne. Vi bruger fodmassagebolde og træningselastikker til træningen
  Begge træningsgange starter med en opvarmning af hele kroppen og øvelser på gulv for mave- ryg- og ballemuskler til dejlig musik.

  Medbring liggeunderlag
  Kursusprisen er inkl. fodmassagebold og træningselastik

  Underviser- Judith Petersen, fysioterapeut

  Hold: 26232
 • Tir. 22. sep. til tir. 1. dec. 2020, 10 kursusdage kl. 19-20.30. Tyrkisk - let øvede.
  Underviser: Sibel Pusat. Det grundlæggende ordforråd anvendes og udvikles aktivt. Der samtales på sproget og udtryksfærdigheden trænes ud fra tekster og øvelser. Underviser: Sibel Pusat. Hold: 26103.